Opinie o Kawa ziarnista Costa Coffee Signature Blend 200g

  • Klasyczna, średnio palona mieszanka ziaren arabiki i robusty, która daje przyjemnie słodką kawę. Costa Coffee Signature Blend Medium roast zachwyca karmelowo-orzechowym posmakiem i sprawdzi się do parzenia w ekspresach.
Kod produktu: 5012547001612
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslawa, Słupsk
2023-01-03
Zakupiony ekspres przelewowy parzy pyszną kawę pod warunkiem,że wsypuję do młynka kawę dobrej jakości. Kawę Costa oceniam na 4+. Wszystkie funkcje działają bez zarzutu. Jedyne co można ulepszyć, to połączyć dzbanek - termos z płytą podgrzewającą, by maksymalnie wydłużyć czas utrzymywania wysokiej temperatury kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznań
2022-11-06
Bardzo dobra, aromatyczna kawa. Zamawiam ją regularnie i bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Kraków
2022-10-24
Bardzo aromatyczna, smaczna kawa. Jedna z lepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kielce
2022-10-16
Niespodziewałam się fajerwerków, ale kawa jest naprawdę bardzo smaczna, a do tego niedroga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2022-09-18
Zamówiona poraz pierwszy. I nie zawiodła. Bardzo przyjemna i delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznań
2022-05-05
Bardzo dobra kawa i szybka dostawa. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2022-04-10
Bardzo dobra kawa. Poczęstowałem gości, jeden wyczuł w smaku orzechy, drugi czekoladę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kaliska
2022-03-22
Dobra kawa, na szybkie postawienie siebie na nogi, idealna do biura :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Płock
2022-03-12
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdynia
2022-02-07
Przepyszna kawa! Zaparzam ją w kawiarce i piję wraz ze spienionym mlekiem - to moje ulubione zestawienie, które sprawia, że dzień staje się lepszy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kobyłka
2022-01-23
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Warszawa
2022-01-18
Ta kawa nie ma charakterystycznego smaku, jest neutralna.. Mi, jako jedyna pasuje spośród tej serii kaw blend Costa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-01-07
Dobry smak, często kupuję,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ada, Kraków
2021-12-29
Polecam, godna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Katowice
2021-11-14
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Przemysław, Wrocław
2021-11-13
Dobra kawa, w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-10-31
Bardzo podobna do swojej "siostry", czyli BRIGHT BLEND — płaska w smaku, bez głębi i niespodzianek, ale mimo wszystko zdatna do picia. Niska cena jak najbardziej uzasadniona. Takie tam korpo-kawidło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, SOSNOWIEC
2021-10-11
Smaczna zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Inowrocław
2021-09-19
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2021-04-30
Jedna z moich ulubionych kaw. Nadaje się zarówno do kaw mlecznych jak również jako klasyczne espresso. W obu wariantach możemy docenić jej walory smakowe. Dodatek robusty sprawia, że kawa jest mocniejsza a crema wyraźniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Sulejówek
2021-03-11
Przeciętna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Września
2021-02-21
Bardoz dobra kawa. Jedna z najlepszych jakie piłam. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2021-02-19
Pyszna, aromatyczna kawa, posiada lekki orzechowy posmak. Świetnie smakuje z mlekiem, jak i solo :) Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel