Opinie o 6x Kawa ziarnista illy Espresso 250g

  • illy espresso to kawa ziarnista posiadająca lekko słodki, zrównoważony smak i wspaniały aromat. Illy esspresso jest mieszanką 9 gatunków Arabik. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 08003753900520
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Będzin
2020-10-17
Profesjonalnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2020-10-12
Ulubiona kawa mojej mamy. Mówi, że nie ma lepszej. Poza tym polecam sklep. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Zduńska Wola
2020-10-09
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2020-10-01
Kawa dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wroclaw
2020-09-27
Bardzo dobra współpraca i komunikacja z firmą Konesso, wszystkie produkty dostarczone na czas, porządnie zapakowane, produkty dostarczone z nawet dwuletnim terminem przydatności (lepiej niż w niejednym sklepie). Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2020-09-27
Kawa super, bardzo dobrze przechowuje się w pojemnikach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-09-19
Oryginalny prawdziwie dobry produkt. Gorąco polecam jako stały klient KONESSO.PL od lat zaufanie i przyjemność transakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-09-06
Jak zawsze pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2020-04-23
Kawa pełna aromatu o wyrazistym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sokolniki
2020-01-16
Jedna z najlepszych kaw. Bardzo przyjemny, idealnie zbalansowany aromat, brak kwasowatości, przyjemna delikatna gorycz. Bardzo dobra jako espresso jak i z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliver, Bolesławiec
2020-01-16
Naprawdę b.dobra kawa jedna z lepszych jaką piłem o ile nie najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Konstantynow
2019-12-26
Naprawde dobra kawa nie szkodzi na zoladek i ten niezapomniany smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Warszawa
2019-08-26
Bardzo smaczna kawa. Szybki kontakt ze sprzedawcą i ekspresowa wysyłka - jak zawsze zresztą! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Polkowice
2019-07-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Tarnowskie Góry
2019-02-04
Na taką ilość cena super! Kawa najlepsza jaka może być. Od lat ją piję i zamawiam, polecam wszystkim miłośnikom bardzo dobrej kawy! Realizacja zamówienia ultra szybka nawet najtańszą wersją, nie wiem jak to robią ,ale w 99% dociera na drugi dzień :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Strzegom
2018-12-28
bardzo smaczna kawa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko.Polecam kawę i sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Konin
2018-07-19
Od kilku lat pijam tylko tą kawę. Jest delikatna a zarazem mamy doskonały wyrazisty smak kawy. Polecam. Wszystkich których częstuje dopytują co to za kawa :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Zabrze
2018-05-31
Moja ulubiona i (według mnie) najlepsza kawa jaką piłem. Sklep godny polecenia w 100% :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-01-06
Kawę kupuję regularnie i wg mojej opinii jedna z najlepszych smakowo kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Recz
2017-08-10
Lekka kawusia, delikatna, nie powoduje kołatania serca, można ją pić w dużych ilościach. Kupiłam ją na prezent i zostałam nią poczęstowana - wszystkim smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Warszawa
2017-04-14
Bardzo dobra kawa :) Jak dotąd najlepsza, jaką piłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2017-02-23
Illy to najlepsza kawa ziarnista na rynku!, Z Koneeso wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grójec
2016-12-15
Kawa ziarnista Illy bardzo dobra. Szybka dostawa. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2016-11-02
bardzo smaczna kawa, delikatna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Piaseczno
2015-04-16
Bardzo lubię tę kawę. Od kilku lat ją kupuję w Konesso. Cena jest atrakcyjna a dostawa błyskawiczna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BIAŁY-HACZ, KROSNO
2015-04-08
Dostawa błyskawiczna. Kawa jest wyśmienita, bardzo delikatna. Atrakcyjna cena. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, BYTOM
2015-01-22
bardzo dobra aczkolwiek lekka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konstancin-Jeziorna
2014-10-06
Delikatna, bardzo aromatyczna kawa, moja ulubiona. Od kilku lat regularnie kupuję w tym sklepie ze względu na niską cenę i błyskawiczną dostawę (do Paczkomatu).
Opinia naszego klienta w
    pixel