Opinie o 6x Kawa ziarnista illy Espresso 250g

  • illy espresso to kawa ziarnista posiadająca lekko słodki, zrównoważony smak i wspaniały aromat. Illy esspresso jest mieszanką 9 gatunków Arabik. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 08003753900520
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 120 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2022-05-14
WYSOKA CENA w porównaniu do ofert konkurencji ....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Dąbrowa Górnicza
2022-05-12
Moja najnajnajlepsza kawusia!!!!- SKLEP PROFESJONALNY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2022-04-28
Kawa bardzo smaczna, zawsze ją zamawiam, Polecam Marek Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, ŚWIECIE
2022-03-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jozef, Szczecin
2022-03-25
Polecam. Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2022-03-17
kawa ok..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IZABELA, WSCHOWA
2022-03-14
dostawa bardzo szybka, towar zamówiony super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Rzeszów
2022-02-14
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2022-01-28
The Best coffe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Stalowa Wola
2022-01-23
Polecam z całego serca ❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wołów
2022-01-21
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, świeża, obsługa na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sandomierz
2022-01-20
To już wyrobiona marka, i kaw i sklepu. Mogę kupować w ciemno. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rybnik
2022-01-20
Dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rozgarty
2022-01-15
Super kawa. Dostawa bezproblemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Krakow
2022-01-09
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2022-01-09
Idealna na drobny prezent. Fantastyczny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Dąbrowa Górnicza
2022-01-03
Od lat tylko ILLY ,uwielbiam ten niepowtarzalny smak , obsługa przesympatyczna polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Opole
2021-12-28
Kawa pyszna świeża po otwarciu puszki było ją czuć w całym domu. Realizacja zamówienia beż zastrzeżeń, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczecin
2021-12-28
Fajna, delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, KOŹMIN WLKP
2021-12-17
kawa jak zawsze idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Sopot
2021-12-16
Pyszna, aromatyczna kawa. Obsługa na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Stalowa Wola
2021-12-12
Super! Polecam :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2021-12-06
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Kobylin
2021-11-29
Kawa super, dostawa też
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Puławy
2021-11-25
Bez uwag to najlepsza opinia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Leszno
2021-11-25
Towar najwyższej jakości, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wisła
2021-11-21
Wszystko super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Dąbrowa Górnicza
2021-11-19
mój sklep i moje najlepsze pyszności, kawusia pychotka ,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, WARSZAWA
2021-11-18
Dobra kawa, dobra cena, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Zawoja
2021-11-13
Polecam z całego serca :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2021-11-08
Profesjonalnie,szybko,terminowo.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Żernica
2021-11-07
dostawa przyszła na czas. pozytywnie oceniam sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, LUBLEWO - GDAŃSKIE
2021-11-06
5*
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2021-10-24
Aktualnie najlepsza kawa w dobre cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Dąbrowa Górnicza
2021-10-14
pyszna kawa, przemiła obsługa, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Szklary 107
2021-10-10
Super firma a kawa IllY wspaniala. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Grodków
2021-10-02
Wszystko ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Szczecin
2021-09-26
Szybka i profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piastów
2021-09-25
Moja ulubiona kawa. Wspaniałe smakuje z mlekiem jak i jako espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2021-09-24
Kawa dobrej jakości, o wspaniałym aromacie i smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gościejewo
2021-09-23
Szybko, sprawnie, bez problemu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Szczebrzeszyn
2021-09-07
Super lekko owocowe nuty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Stalowa Wola
2021-09-06
Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, WROCŁAW
2021-09-03
Najlepsza, jestem jej wierny od kilku lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, ŚWIECIE
2021-08-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kwidzyn
2021-08-20
Pyszna kawa , jedna z najlepszych jakie piłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-08-15
Wspaniała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-08-13
Bardzo dobra, smaczna kawa. Jest delikatna bez posmaku kwasu. Podczas mielenia w trakcie przygotowywania mieszkanie wypełnia się pięknym zapachem świeżo mielonej kawy. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-08-09
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2021-07-27
Zawsze jednakowo doskonała. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Konin
2021-07-24
Pyszna kawa którą piję od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Wiry
2021-07-20
jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2021-07-13
Błyskawiczna wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nowogard
2021-07-12
Szybka, profesjonalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DUET ZABAWKI, świnoujście
2021-07-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-07-08
Aromatyczna kawa, która sprawdzi się również jako prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Zalasewo
2021-07-06
co tu się rozpisywać - znawcą nie jestem, po prostu mi smakuje, łagodna i niestety uzależniająca - za dobra = piję za dużo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, WROCŁAW
2021-07-01
Smakuje zawsze idealnie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Reda
2021-06-26
Jedna z najlepszych kaw. Dzięki opakowaniu w którym się przechowuje nie traci swojego aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, ŚWIECIE
2021-06-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2021-06-08
Sprawdzona, zawsze świeża i aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Słomniki
2021-06-05
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opole
2021-06-02
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2021-05-30
Kawa wyśmienita wspomnienia z kafejek włoskich wakacji. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2021-05-29
Pyszna kawa i esspresowa dostawa - polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2021-05-28
Zakupy z konesso.pl są zawsze udane. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, WITONIA
2021-05-25
Bardzo dobra kawa . Wygodne opakowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-05-22
Kawa jest pyszna, solidnie zapakowana, aromat utrzymuje się długo. Cena odrobinę niższa niż w innych sklepach. Zrealizowałem już dwa zamówienia i to nie koniec. Jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartek, Poznań
2021-05-11
doskonała kawa, szybka dostawa, profesjonalnie zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2021-05-02
Świetne espresso, plecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Rzeszów
2021-04-22
Najlepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chorzów
2021-04-08
kawa jest wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2021-04-04
Świetna kawa,Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2021-03-28
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2021-03-21
Bardzo dobra kawa, szczególnie do espresso. Smakuje wspaniale. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, KOŹMIN WLKP
2021-03-14
Polecam pełen profesjonalizm - super aby tak dalej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zębice
2021-02-27
Od lat moja ulubiona kawa.Bogata crema,łagodna,bez wyczuwalnej kwasowości i intensywnej goryczy.Espresso lungo piję codziennie i z tej kawy parzy się najlepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2021-02-20
Super kawa , jedna z najlepszych. Aromat nie ma sobie równych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-02-19
Polecam sklep i szybkość dostawy. Nie polecam jednak zakupów w tym miejscu, gdyż np. kawa Illy Espresso jest o ok. 20-25% droższa niż ta sama u innych dostawców (patrz sklepy na Allegro). Pozdrawiam. KG
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Poznań
2021-02-14
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dźwirzyno
2021-02-12
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Żłobizna
2021-02-12
wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kielce
2021-02-05
Szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Zielona Góra
2021-01-30
Ok!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Braniewo
2021-01-17
najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sosnowiec
2021-01-12
Wszystko jak zawsze OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2021-01-09
Super kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-01-08
moja sprawdzona kawa... polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lochowo
2020-11-12
Podstawowa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Białystok
2020-11-06
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2020-10-28
Jedna z moich ulubionych kaw. Polecam spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Będzin
2020-10-17
Profesjonalnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2020-10-12
Ulubiona kawa mojej mamy. Mówi, że nie ma lepszej. Poza tym polecam sklep. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Zduńska Wola
2020-10-09
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2020-10-01
Kawa dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Sady
2020-09-27
Bardzo dobra współpraca i komunikacja z firmą Konesso, wszystkie produkty dostarczone na czas, porządnie zapakowane, produkty dostarczone z nawet dwuletnim terminem przydatności (lepiej niż w niejednym sklepie). Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2020-09-27
Kawa super, bardzo dobrze przechowuje się w pojemnikach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-09-19
Oryginalny prawdziwie dobry produkt. Gorąco polecam jako stały klient KONESSO.PL od lat zaufanie i przyjemność transakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-09-06
Jak zawsze pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2020-04-23
Kawa pełna aromatu o wyrazistym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sokolniki
2020-01-16
Jedna z najlepszych kaw. Bardzo przyjemny, idealnie zbalansowany aromat, brak kwasowatości, przyjemna delikatna gorycz. Bardzo dobra jako espresso jak i z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliver, Bolesławiec
2020-01-16
Naprawdę b.dobra kawa jedna z lepszych jaką piłem o ile nie najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Konstantynow
2019-12-26
Naprawde dobra kawa nie szkodzi na zoladek i ten niezapomniany smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Warszawa
2019-08-26
Bardzo smaczna kawa. Szybki kontakt ze sprzedawcą i ekspresowa wysyłka - jak zawsze zresztą! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Polkowice
2019-07-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Tarnowskie Góry
2019-02-04
Na taką ilość cena super! Kawa najlepsza jaka może być. Od lat ją piję i zamawiam, polecam wszystkim miłośnikom bardzo dobrej kawy! Realizacja zamówienia ultra szybka nawet najtańszą wersją, nie wiem jak to robią ,ale w 99% dociera na drugi dzień :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Strzegom
2018-12-28
bardzo smaczna kawa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko.Polecam kawę i sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Konin
2018-07-19
Od kilku lat pijam tylko tą kawę. Jest delikatna a zarazem mamy doskonały wyrazisty smak kawy. Polecam. Wszystkich których częstuje dopytują co to za kawa :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Zabrze
2018-05-31
Moja ulubiona i (według mnie) najlepsza kawa jaką piłem. Sklep godny polecenia w 100% :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-01-06
Kawę kupuję regularnie i wg mojej opinii jedna z najlepszych smakowo kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Recz
2017-08-10
Lekka kawusia, delikatna, nie powoduje kołatania serca, można ją pić w dużych ilościach. Kupiłam ją na prezent i zostałam nią poczęstowana - wszystkim smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RED, 7010005735
2017-04-14
Bardzo dobra kawa :) Jak dotąd najlepsza, jaką piłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2017-02-23
Illy to najlepsza kawa ziarnista na rynku!, Z Koneeso wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grójec
2016-12-15
Kawa ziarnista Illy bardzo dobra. Szybka dostawa. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2016-11-02
bardzo smaczna kawa, delikatna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Piaseczno
2015-04-16
Bardzo lubię tę kawę. Od kilku lat ją kupuję w Konesso. Cena jest atrakcyjna a dostawa błyskawiczna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BIAŁY-HACZ, KROSNO
2015-04-08
Dostawa błyskawiczna. Kawa jest wyśmienita, bardzo delikatna. Atrakcyjna cena. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, BYTOM
2015-01-22
bardzo dobra aczkolwiek lekka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konstancin-Jeziorna
2014-10-06
Delikatna, bardzo aromatyczna kawa, moja ulubiona. Od kilku lat regularnie kupuję w tym sklepie ze względu na niską cenę i błyskawiczną dostawę (do Paczkomatu).
Opinia naszego klienta w
    pixel