Opinie o Kawa ziarnista LaCava Bella Crema 1kg

  • Kawa z polskiej palarni LaCava, która została wypalona w typowo włoski, ciemny sposób. Jest to mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 50/50 i posiada wysoką zawartość kofeiny. Jest to kawa, która doskonale pobudzi o poranku.
Kod produktu: 5904506130023

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2024-02-11
Pyszna kawa do kawiarki jak i do ekspresu pod espresso , nuty czekolady wyczuwalne przez co idealna dla osób które lubią kawę z takimi nutami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2024-01-07
Jak zawsze bardzo dobra kawa, moja ulubiona do kawiarki i na espresso, nie gorzka a czuć lekko czekoladowy smak. Polceam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-12-17
Jak zawsze pyszna kawa, delikatny posmak czekolady, mi najlepiej smakuje z kawiarki i ostatnio tylko ja pijam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-10-24
Jak zawsze pyszna kawa, delikatna, posmak czekolady, idealna na kawiarkę albo espresso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-10-19
Jak zawsze pyszna kawa, posmak czekolady, bez goryczy, idealna do kawiarki czy ekspresu na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-05-27
Pyszna kawa, idealna do kawiarni i kaw mlecznych. Delikatna z wyczuwalnymi nutami czekolady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2023-04-30
Kawa przyzwoita, choć piłam lepsze. Rozważyłabym ponowny zakup. Kupiłam na promocji, więc cenowo też ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-04-06
Jak zawsze pyszny czekoladowy smak, idealne do kawiarki i ekspresu na espresso. Do mleka również idealnie pasuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-02-27
Pyszna kawa :) idealna do kawiarki i espresso, nie ma mocnego gorzkiego i kwaśnego smaku, wyczuwalna czekolada co daje trochę słodyczy, do mleka owsianego również idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-01-28
Pyszna kawa, wyczuwalne nuty czekolady przez co jest delikatna. Kawiarnia czy ekspres wychodzi super, dla smakoszy z mlekiem idealna. Ja polecam do espresso dla osób które nie lubią mocnego gorzkiego smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-12-27
Moja ulubiona kawa do kawiarki, nie czuć mocnej kawsowości, zabalnsowana i lekko słodkawa - do mleka również jak ktoś lubi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Częstochowa
2022-11-21
wszystko o.k. ( korzystam od jakiegoś czasu ) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-11-13
Jedna z ulubionych kaw, wyczuwalne słodkie, czekoladowe smaki, delikatna i lubię ja pic najbardziej z kawiarki. Do mleka również idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wadowice
2022-11-12
Jedna z moich ulubionych kaw do espresso. Typowy włoski smak, dosyć mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2022-09-16
Kawa wyśmienita , tak jak wszystkie rodzaje kawy LACAVA. Polecam i kawę i firmę KONESSO! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Rutka - Tartak
2022-07-04
Sklep stosuje rabaty, wybór produktów jest w różnych cenach z czego może skorzystać każdy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-06-25
Ten aromat i smak bardzo mi odpowiada, kawa warta polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lublin
2022-06-12
Pyszna kawa, nie ma obciążającej gorzkości, najlepiej smakuje świeżo zmielona pod espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nadarzyn
2022-01-17
jadna z lepszych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Warszawa
2021-09-09
wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Grodzisk Maz.
2021-07-17
Kawa o delikatnym czekoladowym smaku.Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nadarzyn
2021-04-27
kolejny raz kupuję, bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nadarzyn
2021-03-01
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2020-06-29
Bardzo dobra smaczna nie przypalona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2019-12-15
Jak dla mnie bardzo dobra kawa. Dobrze zbalansowana, delikatna kremowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź (Łódź-Widzew)
2019-04-28
Kawa nie zachwyciła mnie, byc moze to zasługa dużej ilości robusty. Gorzka i jak dla mnie smakowała nieadekwatnie do ceny, delikatnie rzecz ujmując
Opinia naszego klienta w
    pixel