Kawa do ekspresu automatycznego
Kawa ziarnista Trismoka Caffe Kilimanjaro 250g
Kawa z włoskiej palarni Trismoka, której ziarna pochodzą z północno-wschodniej Tanzanii. Jest to stuprocentowa arabika, która sprawdzi się w postaci espresso lub dużej kawy czarnej. Trismoka Caffe Kilimanjaro polecana jest do ekspresów ciśnieniowych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do ekspresu automatycznego
- Opakowanie: 250g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Pochodzenie ziaren: Tanzania
- Kwasowość: Delikatna
- Słodycz: Delikatna
- Intensywność smaku: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Morela Śliwka
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
Kawa ziarnista Trismoka Caffe Colombia 250g
Kawa z włoskiej palarni Trismoka, której ziarna pochodzą z kolumbijskiego regionu Huila. Trismoka Colombia to jednorodna arabika, która jest polecana głównie do przygotowania espresso w ekspresach ciśnieniowych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do ekspresu automatycznego
- Opakowanie: 250g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Pochodzenie ziaren: Kolumbia
- Kwasowość: Średnia
- Gorycz: Delikatna
- Intensywność smaku: Średnia
- Wyczuwalne smaki: Czekolada Kakao
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
Kawa ziarnista Trismoka Caffe Costa Rica 250g
Średnio palone ziarna arabiki pochodzące z regionu Tarrazu w Kostaryce. Kawa sprawdzi się w formie espresso i dużej kawy czarnej, a najlepiej przygotowuje się ją w ekspresach ciśnieniowych. Trismoka Costa Rica zawiera niski poziom kofeiny.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do ekspresu automatycznego
- Opakowanie: 250g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Pochodzenie ziaren: Kostaryka
- Kwasowość: Delikatna
- Słodycz: Delikatna
- Intensywność smaku: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Kakao Przyprawy
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
Kawa ziarnista Trismoka Caffe Panama 250g
Średnio palone ziarna arabiki pochodzącej z zachodniej części Panamy, a wypalone przez włoską palarnię Trismoka. Kawa Panama najlepiej sprawdzi się w formie espresso lub dużej kawy czarnej. Kawa polecana do ekspresów ciśnieniowych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa ziarnista
- Palarnia: Włochy
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do ekspresu automatycznego
- Opakowanie: 250g
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Single / Jednorodne
- Pochodzenie ziaren: Panama
- Kwasowość: Delikatna
- Słodycz: Delikatna
- Intensywność smaku: Delikatna
- Wyczuwalne smaki: Owoce cytrusowe Hibiskus
- Crema: Trwała
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny