Opinie o Kawa w kapsułkach Costa Coffee The Lively Blend kompatybilne z ekspresami Nespresso®* - 10 szt.

  • Costa Coffee The Lively Blend kompatybilna z Nespresso to wysokiej jakości mieszanka w wygodnych kapsułkach Nespresso. Jest to wyjątkowo intensywna kawa, która posiada słodki smak z wyczuwalną nutą migdałów.
Kod produktu: 5012547001759
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Warszawa
2022-03-31
jestem zadowolona z zakupu w przyszłości będę się u was zaopatrywać w kawę. henryka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-03-20
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Wrocław
2022-03-14
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2022-02-12
Bardzo dobra cena w stosunku do jakości produktu. Polecam sklep, towar dostarczany w bardzo szybkim czasie od zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Milanowek
2021-12-20
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Spała
2021-11-06
Ta na miły poranek z filiżanką kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Chorzów
2021-10-17
Znakomita, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-10-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Klodzko
2021-09-24
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-09-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-09-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: SERWIS AGD, KRAKÓW
2021-09-09
W kapsułkach bardzo mocno zbita kawa tak ze czasem przelewała sie tylko woda zamiast kawy:(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-08-23
dosyć mocna, dla niektórych zbyt intensywna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Września
2021-07-02
Kawa o mocnym aromacie, idealna na poranne przebudzenie :) Ja parze ją w formie espresso, na ristretto jak dla mnie trochę za mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Gdańsk
2021-06-28
Smaczna kawa, dobra alternatywa do kapsułek nespresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-06-19
Kawy Costa Coffee są dobrymi zamiennikami do ekspresu Nespresso. W smaku według mnie delikatniejsze niż wskazywałaby moc na opakowaniu, ale bardzo dobre. Przesyłka z Konesso bardzo szybka, bo zaledwie w ciągu 1 dnia, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam sklep i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kwidzyn
2021-06-12
Kawusia rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stalowa Wola
2021-06-11
Wszystko ok, profesjonalna obsługa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-06-10
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-05-29
Bardzo dobra, smaczna kawa. Waga w kapsułce też ma wpływ na jej walory. Stanowczo polecam ten rodzaj arabiki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-05-10
Polecam dobrą kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-04-29
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2020-12-11
wszystko świetnie
Opinia naszego klienta w
    pixel