Opinie o ZESTAW - Kawa Bazzara Barista/DOLCEVIVACE 2x1kg + filiżanka Bazzara Cappuccino GRATIS

  • Doskonale zrównoważona mieszanka kawy ziarnistej o wspaniałym aromacie przypominającym zapach owoców i prażonych orzeszków ziemnych. W smaku wyczuwalna nutka słodyczy przypominająca miód i kandyzowane owoce. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, WROCŁAW
2020-11-23
Zestaw jest świetnym prezentem - dobra kawa i śliczna filiżanka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2020-11-07
Super filiżanka, a kawa najlepsza na popołudnie aromatyczna. Polecam ten zestaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Wrocław
2020-10-24
Kawa wyśmienita i daje kopa. Idealna do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-11
Kawa pyszna, filiżanka piękna. Kupujcie! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gdańsk
2020-10-04
Kiedy po raz pierwszy kupiłam kawę Bazzara zakochałam się w niej. Od tamtej pory kupuję tylko ją. Jest mega smaczna. Nie ma posmaku goryczy czego bardzo nie lubię w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Staszów
2020-09-18
Jestem bardzo zadowolony z możliwości dokonywania zakupów w Kosesso.pl. Zamówienia wysyłane są błyskawicznie, są odpowiednio zapakowane, w szczególności, że wraz z zamówieniem kawy otrzymuje także filiżanki. Najważniejszy jest jednak dostęp do świetnej kawy od której zaczynam każdy dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Białystok
2020-09-11
b. dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zgierz
2020-06-16
Super kawa i super dodatek w postaci solidnej filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-02-10
Za tą cenę nie ma lepszej kawy. Bardzo dobra w smaku i mocy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-19
świetny zestaw kawa super a flizanka cudny dodatek idealne na espresso z mlekiem ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2018-12-27
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, Szczecin
2018-12-26
Super sklep i super produkty:) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jelenia Góra
2018-12-20
Bardzo dobra kawa, nadaje się do espresso i do mlecznych kaw. Ja stosuję ją do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rzeszów
2018-11-15
Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Haczów
2018-09-24
Jedna z najsmaczniejszych kaw jaką do tej pory piłem. Od dłuższego czasu mój numer 1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zielona Góra
2018-09-20
Fantastyczna kawa, o bogatym aromacie. Do tej pory nie piłam "czarnej jak moja dusza" - zawsze musiało być mleko. Teraz jest inaczej - naprawdę smakuje mi bez żadnych dodatków, a jej zapach unosi się w całym domu. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2018-08-07
Kawa bardzo dobra, delikatna i smaczna. Polecam!!!! Paweł z Białegostoku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2018-07-29
Szukałem od dłuższego czasu kawy, która łączyłaby w sobie ładny aromat z delikatnością. I znalazłem. Brak goryczy (piję kawę bez cukru) i proporcje smakowe są dla mnie trafione w punkt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Białystok
2018-07-29
Najlepsza kawa jaką piłem :-) Absolutne nr 1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Miękinia
2018-06-15
Filiżanka wspaniała, grube ścianki dobrze trzymają temperaturę kawy. Kawa oczywiście zależna od ustawień ekspresu, niemniej brak goryczki a czuć moc. Już zamówiłem drugi zestaw. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Mogilany
2017-12-06
Świetna kawa, od pewnego czasu nr 1 dla mnie. Doskonała do mlecznych kaw. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Po raz kolejny zadowolona jestem z kawy Bazzara - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Bardzo pobudzająca, idealna do śniadania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Katowice
2017-02-05
Bardzo dobre -dla mnie - zestawienie Robusty i Arabiki zarówno co do smaku jak i zawartości kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2016-11-10
Dobra kawa w dobrej cenie z fajną filiżanką.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-05-26
Kawa jak ma wyśmienity smak , wspaniała filiżaneczka na prawdę robi dobrą robotę przy gościach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Toruń
2015-12-18
kawa wyśmienita w ocenie domowników i gości. Wkrótce kolejne zamówienie. Józef, Toruń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2015-05-07
świetna kawa, tym bardziej że 50% to robusta i spodziewałem się kwasowości. Wychodzi wyśmienite cappuccino. Filiżanka w zestawie idealna na mały rozmiar mlecznych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2014-08-31
rewelacyjna kawa o wyśmienitym aromacie, pomimo dużej zawartości robusty
Opinia naszego klienta w
    pixel