Opinie o ZESTAW - Kawa Bazzara Barista/DOLCEVIVACE 2x1kg + filiżanka Bazzara Cappuccino GRATIS

ZESTAW - Kawa Bazzara Barista/DOLCEVIVACE 2x1kg + filiżanka Bazzara Cappuccino GRATIS - opinie w konesso.pl
  • Doskonale zrównoważona mieszanka kawy ziarnistej o wspaniałym aromacie przypominającym zapach owoców i prażonych orzeszków ziemnych. W smaku wyczuwalna nutka słodyczy przypominająca miód i kandyzowane owoce. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2018-12-27

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, WAŁBRZYCH
2018-12-26

Super sklep i super produkty:) Polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jelenia Góra
2018-12-20

Bardzo dobra kawa, nadaje się do espresso i do mlecznych kaw. Ja stosuję ją do ekspresu ciśnieniowego.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rzeszów
2018-11-15

Kawa bardzo dobra.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Haczów
2018-09-24

Jedna z najsmaczniejszych kaw jaką do tej pory piłem. Od dłuższego czasu mój numer 1.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zielona Góra
2018-09-20

Fantastyczna kawa, o bogatym aromacie. Do tej pory nie piłam "czarnej jak moja dusza" - zawsze musiało być mleko. Teraz jest inaczej - naprawdę smakuje mi bez żadnych dodatków, a jej zapach unosi się w całym domu. Gorąco polecam!

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2018-08-07

Kawa bardzo dobra, delikatna i smaczna. Polecam!!!! Paweł z Białegostoku

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2018-07-29
Szukałem od dłuższego czasu kawy, która łączyłaby w sobie ładny aromat z delikatnością. I znalazłem. Brak goryczy (piję kawę bez cukru) i proporcje smakowe są dla mnie trafione w punkt. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Białystok
2018-07-29
Najlepsza kawa jaką piłem :-) Absolutne nr 1.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Miękinia
2018-06-15
Filiżanka wspaniała, grube ścianki dobrze trzymają temperaturę kawy. Kawa oczywiście zależna od ustawień ekspresu, niemniej brak goryczki a czuć moc. Już zamówiłem drugi zestaw. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Mogilany
2017-12-06
Świetna kawa, od pewnego czasu nr 1 dla mnie. Doskonała do mlecznych kaw. Polecam z czystym sumieniem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Po raz kolejny zadowolona jestem z kawy Bazzara - polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Bardzo pobudzająca, idealna do śniadania.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Katowice
2017-02-05
Bardzo dobre -dla mnie - zestawienie Robusty i Arabiki zarówno co do smaku jak i zawartości kofeiny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2016-11-10
Dobra kawa w dobrej cenie z fajną filiżanką.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-05-26
Kawa jak ma wyśmienity smak , wspaniała filiżaneczka na prawdę robi dobrą robotę przy gościach.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Toruń
2015-12-18
kawa wyśmienita w ocenie domowników i gości. Wkrótce kolejne zamówienie. Józef, Toruń
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2015-05-07
świetna kawa, tym bardziej że 50% to robusta i spodziewałem się kwasowości. Wychodzi wyśmienite cappuccino. Filiżanka w zestawie idealna na mały rozmiar mlecznych kaw.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2014-08-31
rewelacyjna kawa o wyśmienitym aromacie, pomimo dużej zawartości robusty
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel