Opinie o Kawa Pellini Top - saszetki ESE 18szt

Kawa Pellini Top - saszetki ESE 18szt - opinie w konesso.pl
  • Kawa Pellini Top -To prestiżowa wizytówka włoskiego koncernu Pellini. Jest to mieszanka 100% Arabiki, składająca się z 6-8 wyselekcjonowanych odmian górskich arabik. Proces produkcji kawy Pellini Top odbywa się z zachowaniem najwyższej jakości procedur.
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-08-07

Jedna z moich ulubionych kaw, również w wersji saszetek nie traci na smaku i aromacie. Doskonała z mlekiem. Polecam również Konesso - profesjonalnie i wyjątkowo sprawnie.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łódź
2018-03-16
Kawa jest smaczna i aromatyczna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-07-14
Kawa łagodna, wyrafinowany, subtelny smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Zielona Góra
2016-12-02
Kawa Pellini Top - saszetki ESE jest bardzo smaczna. Bardzo profesjonalna obsługa i wspaniały kontakt z klientem. Bardzo szybka realizacja zamówienia - wręcz błyskawiczna. Sklep jak najbardziej Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Suwałki
2015-06-03
bardzo dobra kawa i rewelacyjna obsługa sklepu. Polecam jak najbardziej
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAULINA, KĘPNO
2014-12-05
Przepyszna kawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2014-07-31
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, polecam. Szybka i bardzo sprawna realizacja zamówienia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Strzelce Opolskie
2014-07-29
Kawa bardzo aromatyczna i łatwa w parzeniu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SABINA, RYPIN
2014-04-29
Kawa bardzo dobra o wyjątkowym smaku i aromacie, polecam. Obsługa sklepu rewelacyjna, przesyłke otrzymałam dosłownie nastepnego dnia po złożeniu zamówienia. POLECAM!!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2014-04-24
Światowa marka palarni i jej flagowy produkt - Pellini Top to jest to czego spodziewa się koneser. Przyrządzona w Francis Francis x5. Kawa delikatna z delikatną cremą bardzo dobra i godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2014-02-10
Polecam, szybko, sprawnie, dobry kontakt. Kawa - bardzo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-02-07
Super kawa, bardzo przydatna forma na szybkie parzenie, niesamowita moc.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2013-05-23
Kawa subtelna, wyrazista w smaku. Bardzo dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ząbki
2013-05-14
Dobra Kawa bardzo aromatyczna, smak nie jest zbyt "agresywny" :) Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Duszniki
2012-12-10
Wyjątkowa kawa, z cudowną cremą i wyrazistym ale subtelnym body. Pyszna również w cappucino i latte - wyczuwalny smak i aromat, który nie przyćmiewa a podkreśla mleczne wydanie. Ma zasłużoną opinię jednej z najlepszych kaw włoskich. Saszetki testowane w ekspresie ciśnieniowym DeLonghi 850m - latte cappucino i jak w najlepszych kawiarniach!!! Rewelacyjna obsługa sklepu- fachowo doradzą, sprzedadzą w atrakcyjnej cenie i błyskawicznie prześlą. POLECAM kawę i sklep!!!
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel