Opinie o Kawa ziarnista Caffe Grano Santos przelew 250g

  • Jasno palona stuprocentowa arabika z Brazylii, która została wypalona z myślą o przelewowych metodach parzenia. Caffe Grano Santos Light posiada subtelny smak z wyczuwalną słodyczą owoców pestkowych.
Kod produktu: 5904405356043
Producent: CAFFE GRANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 56 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Siemianowice Śląskie
2022-09-08
Smaczny klasyk! Cena również zadowalająca. Idealna na początki z alternatywami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pruszków
2022-08-29
Dość poopularna kawa Santos z Brazylii, a przyjemnie umila popołudnia. Bardzo deserowa. Dobra na początek przygody z metodami przelewowymi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maksym, Łódź
2022-08-24
Podobała mi się kawa. Używam Chemexu. Ale bądź ostrożny. Ma bardzo gęste ciało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Gòra
2022-08-11
Przyzwoita Brazylia, dla osób nie przypadających za kwaśnymi kawami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-08-07
Smaczna kawa. Zdecydowanie dominują w nij słodkie nuty, jednak nie jest pr,ytłaczająca. Sprawdza się dla nied,ielnych kawoszy bo jest dość delikatna i aksamitna w smaku. Przebija się cynamonowy posmak, zatem to nie jest pozycja dla tych co nie lubią cynamonu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-07-24
Jedne ze smaczniejszych ziaren z tej pułki cenowej :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Toruń
2022-06-19
Bardzo dobra klasyczna kawa. Idealna na początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Częstochowa
2022-06-16
Przyzwoita kawa. W sam raz do automatycznego przelewu z rana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Knurów
2022-06-16
Bardzo dobra i niedroga kawa. Chętnie zabieram do pracy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-06-12
Świeżo palona kawa, szybka wysyłka - wszystko jak zawsze super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łęczna
2022-05-30
Bardzo dobra kawa za rozsądną cenę. Jej smak jest delikatny. Dla mnie chyba zbyt delikatny, ale w sumie to tylko takie czepianie się. Kawa jest naprawdę bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Toruń
2022-05-05
Dobra cena. Kawa na codzień. Znany i lubiany smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Warszawa
2022-04-23
Bardzo smaczna kawa, szkoda że nie ma w opakowaniu 1kg.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-04-21
Ziarna bardzo fajne na poranną szybką kawkę z przelewu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2022-04-01
Przepyszna kawa, świetnie smakuje z aeropressu jak i z chemexu. Bardzo aromatyczna, fajnie smakuje i cena adekwatna do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Warszawa
2022-03-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, Poznań
2022-03-26
Santos od dawna był moim ulubionym regionem, więc polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Wrocław
2022-03-25
Brazylia Santos z Caffe Grano to szybki strzał z espresso - klasyk :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Rzeszów
2022-03-21
Za tą cene do AP jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2022-03-17
Stosunek ceny do jakości fenomenalny! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Sosnowiec
2022-03-07
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-02-26
Bardzo fajna kawa do przelewu. Dobry stosunek cena/jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-02-20
Prosta, niezobowiązującą kawka do przelewu. Nie zachwyca, ale też nie zawodzi. Brazylijski klasyk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, BIAŁYSTOK
2022-02-19
Kawa wyśmienita!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Wrocław
2022-02-13
bardzo smaczna kawa, również stosunek jakości do ceny jak najbardziej na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świnoujście
2022-02-13
Najlepsza kawa jaką dotąd piłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Sosnowiec
2022-02-07
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzyszof, Kraków
2022-01-24
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Gorzów Wielkopolski
2022-01-07
Bardzo dobra i tania kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2022-01-05
Dobra kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2022-01-04
Tania i dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2022-01-04
przyjemnie delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świdnik
2022-01-03
Polecam, bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Gorzów Wielkopolski
2022-01-03
Świetny aromat i smak w niezłej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2022-01-03
Niczym w sumie się nie wyróżnia ale jest ok. Dla mnie ok pod chemexa i nie żałuję jej dla gości, którzy dolewają mleko do kawy. Polecam jako raczej coś na czarną godzinę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-12-22
Świetny, niedrogi przelew!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2021-12-16
Fajna kawa, biorąc pod uwagę stosunek cena/jakość. Wyczuwalny orzech i owoce pestkowe, całkiem przyjemna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Matthew, Warszawa
2021-12-12
An appropriate bean for the classic black coffee drinker. It won't wow you, it won't overwhelm you, it won't surprise you by showing you anything new. But black or with cream it'll do the job it set out to do.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-12-11
Dobra kawka do śniadanka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-11-19
Kawa ok pod V60. Dobra cena, chociaż w smaku niczym szczególnym się nie wyróżnia. Dobra do wypicia rano bez zbędnego zachwycaniem się smakiem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Matthew, Warszawa
2021-11-09
a good everyday coffee. not overwhelming, but forgiving in the brew. i'd recommend letting water cool one minute off the boil for maximum flavor.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-10-01
Świetna kawa pod dripa i do kolby.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-09-25
Bardzo dobra kawa! Jeszcze nie ujarzmiłem jej do końca, ale pierwsze efekty parzenia super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białystok
2021-09-16
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-08-30
Tania kawa a zaskakująco smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-08-15
Naprawdę dobra, delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Nowa Karczma
2021-07-19
Każdą kawę z Caffe grano polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Opole Lubelskie
2021-07-08
Kawusia dobra, czuć owocki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Mełno
2021-07-08
Kawa - ok. Bez szału, ale za tą cenę jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2021-06-14
Smaczna i tania kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Siemianowice Śląskie
2021-05-22
Smaczna kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Siemianowice Śląskie
2021-05-02
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Żelechów
2021-04-23
kawa dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-02-28
Kawa zakupiona na prezent, więc smakowo nie wiem jak, ale zamówienie zrealizowano szybko, zaś paczka przyszła dobrze zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Bydgoszcz
2021-02-05
Swietny przelew, bardzo tani a mega smaczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2021-01-04
Bardzo delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
    pixel