Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Tierra Brazil 100% Arabica 1kg

  • Lavazza Tierra Brazil 100% Arabica składa się z wysokiej jakości ziaren brazylijskiej arabiki. Średnio palona kawa o niskiej zawartości, która najlepiej smakuje bez dodatku mleka w postaci kawy czarnej lub espresso.
Kod produktu: 8000070052741
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 37 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Grójec
2022-09-08
Super sprzedawca, transakcja przebiegla szybko i sprawnie. Swetna komunikacja- produkt pyszny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Józefosław
2022-08-29
Świetna kawa, doskonały sklep, szybka dostawa,nie ma problemu z kontaktem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Łańcut
2022-08-09
Kawa wyrazista w smaku, delikatna bez posmaku kwasowości. Smakuje całej rodzinie, ocena 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2022-07-19
Smaczna !!! Lubię ją. Filiżanka rano pobudza do życia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Płońsk
2022-06-08
Ta kawa jest wyśmienita, używam jej jako bazy do blendowania z innymi mniej aromatycznymi gatunkami Lavazzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-05-20
Super kawa. Ma głęboki smak sprawiający dużo przyjemności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gliwice
2022-05-12
Bardzo dobra kawa, coś nowego i można przetestować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Łódź
2022-04-07
Kawa jest świetna. Zasługuje na najwyższą ocenę. Wiesław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Grodzisk Wielkopolski
2022-03-17
Dobra kawka, realizacja zamówienia wzorowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Wyrzysk
2022-02-23
Dla mnie za mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2022-02-13
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Pyszna, pachnąca, aromatyczna kawa. Uwielbiam kawę Tierra Brasile.Sklep serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wilkowice
2021-12-13
Kawa pyszna, aromatyczna, zapach w całym domu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-12-03
Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Kawa Tierra Brasile jest delikatna, aromatyczna i pozbawiona goryczki. Między innymi dlatego ją lubię. Polecam sklep i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2021-11-19
Super !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Przecza
2021-11-08
Lubie ja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bieganów
2021-10-24
Wyjątkowy aromat, głęboki smak. Mój numer jeden.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-10-22
Ta kawa również najlepiej smakuje po śniadaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Rogozino
2021-09-01
Bardzo intensywna, bez kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-08-23
Kawa bardzo delikatna, smaczna o małej zawartości goryczki. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-08-02
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2021-06-11
Super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-04-19
Tej jeszcze nie próbowałem.Przyjdzie na to czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2021-04-10
Polecam. Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-04-08
Bardzo aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-03-12
Moje ostatnie odkrycie nowej odsłony kawy Lavazza, bardzo aromatyczna i dość mocna w samu, wspaniale smakuje z mlekiem, brak w niej goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-02-28
Sklep godny polecenia. Kawa bardzo smaczna o delikatnej goryczy i kwasowości. Następne zakupy również w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Iwonicz Zdrój
2021-02-24
Bardzo przyjemna w smaku kawa , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-02-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-02-20
Moje ostatnie odkrycie, wspaniały długo utrzymujący się zapach świeżo mielonej kawy, ma wyrazisty smak ale nie jest kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-02-19
Ciejawy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-02-14
Ciekawa kawa o klasycznym smaku. Na kolbowym ekspresie udało mi się ją dobrze parzyć przy grubym mieleniu. Fajna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2021-01-15
Kawa super ! Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lublin
2020-11-28
Bardzo dobra kawa, jak dla mnie najlepsza kawa arabica Lavazzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-10-12
Zamówienia realizowane bez zarzutu, szybka, terminowa dostawa, pełna informacja dla kupującego od złożenia zamówienia do dostarczenia produktów. Fachowa obsługa klienta. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-09-18
NIE TEGO SIE SPODZIEWAŁAM...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2020-08-23
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-07-20
Potwierdzam prawie wszystko to, co jest w opisie producenta, czyli: Intensywność smaku: Mocna - na prawdę mocna! Przez mleko przebija się zdecydowanie. Crema: Trwała - gęsta i piękna :) Wyczuwalne smaki: Karmel Orzechy Gorycz: Delikatna Kwasowość: Delikatna Słodycz: Średnia Zawartość kofeiny: Niska - ale to wcale nie znaczy, że nie pobudza. Ja bym powiedział raczej, że jest średnia. Stopień palenia: Średni - tak, ale bardziej w stronę palenia ciemnego. Ziarna są lekko tłuste W smaku kawy Lavazza Tierra Brazil 100% Arabica możemy wyczuć przyjemną słodycz z nutami karmelu i orzechów. Przetestowałem wiele kaw, w tym oczywiście różne Lavazze, ale o tej z czystym sumieniem mogę napisać, że jest to klasa premium wśród kaw tego producenta :). Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel