Opinie o Kawa ziarnista LaCava Brasil Santa Rita 1kg

  • Średnio palona brazylijska arabika Single Origin, która jest przeznaczona do ciśnieniowych metod parzenia. LaCava Brasil Santa Rita posiada słodki smak z wyczuwalną nutą nutelli oraz suszonych owoców.
Kod produktu: 5904506130146

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kąty Wrocławskie
2023-01-29
Bardzo dobra kawa. Parzyłem w ekspresie i za pomocą Hario. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Banino
2022-12-25
Pyszna kawa, smakuje idealnie świeżo zmielona i zaparzona w klasycznej kawiarce. Faktycznie wyczuwalne nuty smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2022-12-07
Chyba jeden z bestsellerów tej palarni. Nie ma się co dziwić. Kawa naprawdę świetna - słodka bez kwasu. I do mnie trafiła ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Mąkolno
2022-11-04
Wypróbowałam wiele kaw na moim Jura Z10, a ta jest dla nas numerem 1. Jest delikatna, z wyczuwalną słodyczą. Uwielbiam się nią delektować o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jozef, Lipków
2022-09-28
Lekka do mleczka o smaku tiramisu i jako łagodne expresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2022-07-25
Kawa bardzo zrównoważona pod względem smaku. Słodka i delikatnie owocowa. W sumie ciekawa propozycja. Polecam sam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Końskie
2021-09-17
Doskonale sprawdza się parzona w ekspresie automatycznym. Przyjemnie słodka, świetna zarówno jako espresso, jak i z mlekiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2021-07-15
Smaczna, aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel