Opinie o Kawa ziarnista Costa Coffee Signature Blend 1kg

  • Klasyczna, średnio palona mieszanka ziaren arabiki i robusty, która daje przyjemnie słodką kawę. Costa Coffee Signature Blend zachwyca karmelowo-orzechowym posmakiem i sprawdzi się do parzenia w ekspresach.
Kod produktu: 5012547001599
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 144 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Tomaszów Mazowiecki
2022-09-07
Pyszna kawa o delikatnym smaku, przygotowana w AeroPressie jest bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Wilczyce
2022-08-27
Dobra kawa w rozsądnej cenie.idealna dla gości ,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2022-08-26
Najlepsza kawa. Idealna moc i aromat. Całkowicie pozbawiona kwaśnego posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2022-08-25
Ulubiona codzienna kawa, super jakość w dobrej cenie. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wieliczka
2022-08-23
Super szybka wysyka polecam wszystkim kawa tanio i smaczna oryginalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gryfice
2022-08-08
całkiem dobra ta kawa, bo kupiłem ja po raz kolejny :-) mimo że jakimś znawcą kawy nie jestem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sekretariat, SYCÓW
2022-08-08
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-08-08
polecam daje 5/5, szybka dostawa miły kontakt :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-08-01
Tę kawę po prostu należy spróbować. Wrażenia zadowolą nieomal każdy gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Bielsko-Biała
2022-07-24
Bardzo smaczna kawa ..w postaci cappuccino jak dla mnie idealna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Iwona, Bytów
2022-07-22
Kawę kupiłam w średniej cenie, ale może być.Kupiłam ją przy okazji zakupu filtra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2022-07-22
Dobra kawa w korzystnej cenie. Smakuje ludziom w firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2022-07-22
Pyszna kawa, wyważona,nie za kwaśna, nie za gorzka. Piękne ziarna, cudny zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białobrzegi
2022-07-21
Najlepsza kawa jaką piłam 10/10, jeżeli jeszcze nie próbowaliście to musicie ją kupić, świetny aksamitny smak, nie wyobrażam sobie poranka bez filiżanki tej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Kraków
2022-07-14
Kawa całkiem dobra, łagodna, aromatyczna, jak za tą cenę to warto ją pić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-06-13
na pewno będzie smakować, bo to jest to i nic więcej nie muszę dodawać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Karczew
2022-06-12
szybka i miła obsługo, produkt w dobrej cenie. tak trzymać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poręba
2022-06-06
Bardzo smaczna kawa. Ma wyrazist a zarazem delikatny smak, a co dla mnie akurat jest ważne nie ma kwaśnego posmaku. Idealnie smakuje w wersji latte. Gorąco polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2022-06-04
Pyszna kawa lekko gorzki smak nie kwaśna. Polecam zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2022-05-25
Bardzo smaczna kawa, kupiona na spróbowanie i pewnie jeszcze wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Ślesin
2022-05-24
Kawa w Smaku bardzo dobra. Zrównoważony smak wyczuwalne delikatnie nuty orzechowe, bez kwasowości z delikatną goryczką idealna pod Cappucino jak i Kawy czarne, Kawa jak z kawiarni, idealna do ekspresów automatycznych, bardzo ją lubię, kupuję na przemian z innymi kawami Costa Caffe oraz innych producentów Polecam Wszystkim nie zdecydowanym, bo warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sucha
2022-05-15
Pyszna kawa z nutą gorzkiej czekolady. Idealna do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, Staszów
2022-05-15
Moja ulubiona kawa, pyszna, delikatna i aromatyczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mława
2022-05-12
Kawa bardzo smaczna. Polecam. Nie kwaśna, w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-05-09
Kawa smaczna, delikatny aromat. Polecam do kawy z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Karczew
2022-05-08
Piliśmy z żoną inną kawę. Ja pracując na stacji paliwowej Shell spróbowałem tą kawę, po zakupie kawiarki, kupiłem i tą kawę. I tak już zostało. Będę zamawiał. Ocena produktu 10/10. pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2022-05-04
Smaczna kawa w dobrej cenie. Idealna co codziennego picia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zielona Góra
2022-05-02
Delikatna a zarazem wyraźna w smaku. Jedna z ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Białystok
2022-04-29
Dobra kawka o lekko orzechowym smaku. Do ekspresu automatycznego super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Krzyżanowice
2022-04-29
Bardzo smaczna kawa aromatyczna na codzienne poranki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Włocławek
2022-04-28
Zakupy, wysyłka, realizacja całości zamówienia bez zarzutów. Polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2022-04-28
Do expresu automatycznego idealna. Aromat wspaniały
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2022-04-25
Bardzo dobra kawa - jeszcze pojawi się w naszym ekspresie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-04-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2022-04-23
Rewelacyjna w smaku aromacie Mocna dobrze dobrane proporcje smaku i aromatu,lekki aksamitny posmak orzechów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Łódź
2022-04-21
Dość intensywna w smaku, da się wyczuć orzechowy smak, całkiem ciekawa mieszanka od COSTA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2022-04-21
Bardzo dobry produkt otrzymany wraz z kupionym ekspresem do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Czechowice-Dziedzice
2022-04-20
Od momentu zamówienia aż do odbioru przesyłki wszystko zgodne z oczekiwaniami. Czyli ocenia bardzo dobra. Polecam ten Sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2022-04-16
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna cena na 5+ WYSYLKA BARDZO SZYBKA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Katowice
2022-04-15
Smaczna,aromatyczna kawa o odpowiednim stopniu wyprażeniu ziaren.Do tego w super cenie.Moja ulubiona.Polecam każdemu kawoszowi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2022-04-14
Na początku chciałbym powiedzieć że bez kawy nie potrafię egzystować,próbowałem wielu odmian i gatunków.Na Costę trafiłem przypadkiem i ..prędko mi się nie znudzi.Pyszna zarówno na poranek z Latte jak i na małą czarną w południe.POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Białystok
2022-04-11
Polecam zarówno firmę jak i kawę. Obsługa i wysyłka bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2022-04-10
Bardzo dobra kawa. Poczęstowałem gości, jeden wyczuł w smaku orzechy, drugi czekoladę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2022-04-09
Kawa mi bardzo smakuje i kupuję minimum jeden rodzaj kawy Costa w każdym zamówieniu od ponad roku - chyba ta wersja najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Gdańsk
2022-04-09
Kupiłem pierwszy raz kawę Costa, nadspodziewanie dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Sosnowiec
2022-04-08
KAWA SPEŁNIŁA MOJE OCZEKIWANIA MA DOBRY SMAK BARDZO POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Borkowo
2022-04-08
Przyjechała zapakowana jak na zdjęciu. Przyjemna delikatna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gryfice
2022-04-07
delikatniejsza od swojej "mocniejszej siostry", ogólnie dobra w smaku, mi pasuje, ale zastrzegam że żadnym wielkim kawoszem nie jestem :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-04-06
Solidna opcja do biura. Obsługa sklepu - jak zwykle profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Kwieciszewo
2022-04-04
Kawa średniej jakości i smaku. Nie odbiega od popularnych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chrzanów
2022-03-31
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Jakubowice Konińskie
2022-03-26
Wszystko sprawnie kawa przepyszna. Obsługa na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urząd Gminy, Górzno
2022-03-25
Kawa pyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wohyń
2022-03-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Mogilany
2022-03-24
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ostrowiec Świętokrzyski
2022-03-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Brzeg
2022-03-21
Bardzo pozytywna opinia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Gliwice
2022-03-19
jeszcze jej nie próbowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2022-03-18
Jeśli ją piłeś. Wiesz co dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czarek, Toruń
2022-03-15
Najlepsza wersja Costy, próbowałem wszystkie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-03-15
Jedna z ulubionych kaw ,w bardzo dobrejcenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaroty
2022-03-13
Chyba częściej będziemy kupować tą kawę. Podeszła nam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: ALICJA, Warszawa
2022-03-11
na powitanie dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostrołęka
2022-03-11
polecam łagodna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Ostrowite
2022-03-10
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Lasek
2022-03-08
Bardzo polecam, jakość bardzo dobra, cena odpowiednia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białobrzegi
2022-03-07
Świetny smak pełen aromatu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Aleksandrów Łódzki
2022-03-07
Polecam. Kawa aromatyczna i słodkawym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2022-03-07
Bardzo lubiana przez pracowników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Koszalin
2022-03-06
Jedna z moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2022-03-06
Idealnie sprawdza się przy kawie gotowanej wg 5 smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Poznań
2022-03-06
W sam raz do codziennego americano bądź espresso, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kielce
2022-03-05
Intensywny smak, polecam, polecam również sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, CZĘSTOCHOWA
2022-02-27
KAWA BARDZO SMACZNA O ODPOWIEDNIEJ KWASOWOŚCI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Białystok
2022-02-18
Bardzo :-). Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Krauszów
2022-02-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ, BYDGOSZCZ
2022-02-17
super aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-02-10
nie przekonała mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostrołęka
2022-02-06
bardzo dobra delikatna kawa o kremowym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2022-01-27
Świetna kawa! Każdy się pyta co to za kawa! Polecam do biura, warto zaskoczyć gości ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Słupsk
2022-01-16
Kawę kupiliśmy na "próbę" i okazała się starałem w 10.Jest delikatna fajnie orzechowa i bez kwasowości na pewno zostanie u nas w koszyku przy następnych zamówieniach. Polecamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Artur, Łódź
2022-01-15
Bardzo dobra, mogła by być nieco mocniejsza i nieco tansza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2022-01-07
Wspaniały aksamitny smak, lubię ją.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wrocław
2022-01-06
Kawa przyjemna w smaku do cappuccino. Jako espresso mało wyczuwalne orzechy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2022-01-06
Kawa, którą bardzo lubię za smak. Szkoda, że producent nie podaje jej dokładnego składu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Chełmce
2022-01-06
bardzo smaczna kawa codzienna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radom
2022-01-06
Najlepsza kawa dla spokojnych ludzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-12-23
Tak jak wszystkie kawy kupione w KONESSO i ta jest pyszna. Budzi mnie co rano:). Cudowna obsługa ze strony KONESSO (wiadomo Stalowa Wola:)). Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2021-12-20
odpowiadająca wymogom pracowników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2021-12-15
Kawa bardzo dobra do bicia bez mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-11-19
łagodny smak kawy bez wyczuwalnej kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bładnice Dolne
2021-11-14
kupuję kolejny raz, wyrazisty , aromatyczny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Lubin
2021-10-26
super. bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2021-10-24
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Jakubów
2021-10-24
Extra aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bielsko-Biała
2021-10-04
Bardzo mi smakuje i nie tylko mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Łódź
2021-09-27
polecam, mocna i aromatyczna, probowaAlem tez 6/12 i dla mnie byla za slaba, ciekaw jestem jak smakuje 10/12 i 12/12 ?:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Pilzno
2021-09-24
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sokołów Podlaski
2021-09-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2021-09-17
Szybka dostawa, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2021-09-14
jedna z moich ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Rzeszów
2021-09-13
Nie spodziewałem się takiego smaku. Jest dobra. W szczególności polecam do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Opole
2021-09-12
Smaczna kawa, przyjemny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, ŁOSICE
2021-09-10
Polecam. Smak Kawy super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-09-10
Nieco intensywniejsza od COSTA COFFEE BRIGHT BLEND, bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Syców
2021-09-10
Kawa spełnia oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Nowy Sacz
2021-09-06
Kawa z tych ziaren produkowana przez moj automat De Longhi Dinamica nie ma nic wspolnego z jakoscia kawy w kawiarni Costa na mojej ulicy. Nie ta moc i nie ten aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Ruda
2021-08-02
Dobra, mocna i aromatyczna. A sklep jak zawsze pełna profeska
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kwieciszewp
2021-07-25
Polecam kawę. Wszystkim smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Chrzanów
2021-07-24
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-07-13
Dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tychy
2021-07-06
ulubiona kawa :-) smak dla nas idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2021-07-03
Wszytsko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kwieciszewo
2021-07-02
Smaczna kawa. W tej cenie jest dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Sosnowiec
2021-06-28
Smaczna kawa o miłym dla nosa aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Radzyń Podlaski
2021-06-26
Bardzo pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WIELEŃ
2021-06-25
super smak, bardzo delikatny, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Goleniów
2021-06-24
Espresso extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-21
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ełk
2021-06-21
Super kawa ,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Mierzyn
2021-06-20
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-06-18
gdy kawa jest w promocji to warto ją kupić, jest lepsza od innych za 50-60 zł
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2021-06-17
Dobra, smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-14
Kawa bardzo dobra, choć chyba nie jest to najlepsze co piłem. Za te pieniądze jednak naprawdę porządna, aromatyczna, ciekawy smak. Żonie podeszła wiec "jest spoko".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Świnoujście
2021-06-13
xpresowa wysyłka, przystępne (a nawet atrakcyjne) ceny, wysoka jakość produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Podkowa Leśna
2021-06-13
Spoko. Bez szału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, DRAGACZ
2021-06-05
Kawa super,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Mieszkowice
2021-05-30
Pyszna kawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2021-05-28
Fajny orzechowy posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Goleniów
2021-05-27
Wyśmienity smak, chętnie do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-05-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wałbrzych
2021-05-13
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, Karczew
2021-05-04
jak dla mnie kawa jest dobra , delikatna , nie za kwaśna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2021-04-26
Nie spodziewałam się, że po KIMBO będzie mi smakować inna kawa - ale jest naprawę dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-04-06
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-03-26
Wspaniała kawa. Każdemu w biurze smakuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: F.H.U., Bieruń
2021-03-11
Super zapach i smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Opole
2021-03-06
Smaczna, ale bez szału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Warszawa
2021-03-03
Kawa jak z kawiarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wielogóra
2021-03-01
ok,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Laura, Poznań
2021-02-28
Trochę mocniejsza niż zazwyczaj kupuję, ale całkiem smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-02-21
Bardzo zrównoważona w smaku, czyli ma wszystkiego po trochu i niczego nie za dużo :) Może odrobinę bardziej w stronę orzechów niż gorzkiej czekolady. Niekwaśna, niegorzka (chociaż może taka być przy zbyt wysokiej temp. parzenia, 92 na PIDzie jest ok), niezbyt mocna kofeinowo. Espresso jest ok, ale bywa lepsze z innych, natomiast z mlekiem komponuje się świetnie. Polecam zdecydowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-01-18
Mi nie smakuje, ale zła nie jest. Jak na taką markę powinna powalać, a jedynie nie jest niedobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2021-01-03
Kawa bardzo dobra dla smakoszy lubiących kawę bez dodatku mleka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel