• Zestaw wysokiej jakości kawy ziarnistej, która z pewnością zachwyci każdego miłośnika espresso. Kupując w zestawie 2 kawy ziarniste Bazzara Dodicigrancru 1 kg opakowanie kawy Bazzara Dodicigrancru 250 g otrzymasz gratis.
Kod produktu: 8026028001210
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 182 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
( 5 / 5 )
2024-06-16
Bardzo dobra kawa, w ostatnim czasie wracamy po nią, delikatna ale z charakterem, pasuje do czarnych i mlecznych kaw. Fajna oferta z gratisem!
EWA, KOSZALIN
( 5 / 5 )
2024-06-12
Jestem smakoszem kawy, testuję różne kawy, ale wciąż powracam do Bazzara Dodicigrancru. Jest to ulubiona przeze mnie kawa. Przyjaciół częstuję tą kawą, oni też stają się jej smakoszami. Pozdrawiam Lidia
Lidia, Szczecin
( 5 / 5 )
2024-06-04
opłacalny zestaw, smaczna kawa, polecam zakup tej kawy
Aleksandra, Poznań
( 5 / 5 )
2024-05-23
Świetna kawa, jedna z najlepszych jakie piłem. Aromatyczna i idealnie wyważona.
Przemysław, Zielin
( 5 / 5 )
2024-05-19
Kremowa, bardzo aromatyczna kawa. W tej półce cenowej zdecydowanie moja ulubiona bardzo polecam! :)
Aleksandra, Częstochowa
( 5 / 5 )
2024-05-17
Po prostu super!!! Bardzo mila obsługa i terminowa dostawa. Dziękuję.
Datriusz, Rzeplin
( 5 / 5 )
2024-05-08
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa.Ostatnio zdecydowanie moja ulubiona.
Tadeusz, Bestwina
( 5 / 5 )
2024-05-05
Tę kawę w tej klasie już znam, jest bardzo dobra .
Bogusław, Wrocław
( 5 / 5 )
2024-04-26
To moja ukochana kawa i mój nr 1. Mogę pić w nieskończoność i reklamuję wszystkim znajomym.Wszyscy kupują:)))
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2024-04-21
Sprawnie a najważniejsze smacznie polecam. Kawa
Robert, Zaścianki
( 5 / 5 )
2024-04-17
Delikatna w smaku, wyważona jeśli chodzi o kwasowość, moja ulubiona. Dostawa, jak zwykle błyskawiczna.
Henryka, Staszów
( 5 / 5 )
2024-04-13
Wyśmienita kawa o wspaniałym aromacie i smaku. Najbardziej smakuje mi przyrządzona w kawiarce.
Jarosław, Staszów
( 5 / 5 )
2024-04-06
wyśmienita kawa, polecam, sama przyjemność pić taka kawę
Ewa, Slupsk
( 5 / 5 )
2024-04-05
Kawa znakomita zwłaszcza parzona w ekspresie ciśnieniowym Nivona. W dobrej cenie. Polecam
Bożena, Maszewo Duże
( 5 / 5 )
2024-04-05
moja ulubiona, przez kilka lat kupuję i jestem zadowolona
Janina, Zambrów
( 5 / 5 )
2024-03-25
Kawa zakupiona w zestawie posiada dobrą cenę. Sympatyczna nuta smakowa. Kto próbował ten wie. Kto nie to zachęcam. Warto spróbować.
Dariusz, Szczecin
( 5 / 5 )
2024-03-21
Kawa najlepsza jaka piliśmy , od dwóch lat nie zmieniamy
Grzegorz, Wierzchowisko
( 5 / 5 )
2024-03-12
szybka i bezproblemowa dostawa, dobre trwałe opakowanie + mały prezencik w postaci zapinki do zamykania worka z kawą po jego otwarciu. Kawa bardzo dobra, aromatyczna, w smaku czuć konkret, nuty czekolady, umiarkowana słodycz, nie przepalona. Polecam - bije na głowę kawy tzw.gastronomiczne
Tomasz, Elbląg
( 5 / 5 )
2024-03-11
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko sprawnie. Produkt wart swojej ceny. Kawa wyśmienita
Janusz, Warszawa
( 5 / 5 )
2024-03-07
Kawę kupuję kolejny raz. W mojej opinii najlepszy smak, idealna moc i aromat. Warto spróbować choćby dla odmiany. Jak zwykle szybka dostawa. Na pewno kupię znowu.
Robert, Luboń
( 5 / 5 )
2024-02-19
Zakupy w konesso to jedne z najlepszych i najszybszych transakcji, które jak kazda dobra marka nie potrzebują reklamy. Wystarczy raz dokonac zakupu.
Małgorzata, Wrocław
( 5 / 5 )
2024-02-16
Przepyszna kawa, którą zachwycam się od dawna. Obsługa perfekcyjna, dostawa błyskawiczna. Polecam wszystkim. Pozdrawiam Andrzej
Andrzej, Stalowa Wola
( 5 / 5 )
2024-02-13
Kawa bardzo dobra ,dla mnie ważne ,że ma niską zawartość kofeiny i można spokojnie wypić 2 lub 3 filiżanki. Dostawa błyskawiczna, bezproblemowa.
Halina, Bażanowice
( 5 / 5 )
2024-02-11
Bardzo dobra kawa,szybka dostawa. Polecam od serca.
Iryna, Wegrzce
( 5 / 5 )
2024-02-07
Świetna kawa, delikatna i bardzo aromatyczna. Polecam!
Tadeusz, Bestwina
( 5 / 5 )
2024-02-02
kawa powodująca swoim urokiem niewyjaśnialną satysfakcję
Edward, BYDGOSZCZ
( 5 / 5 )
2024-01-30
Najlepsza i długo, długo nic... Jedyny minus to oczywiście cena!
Mariusz, Kłaj
( 5 / 5 )
2024-01-27
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Państwa sklepie, mila kompetentna obsługa, wysokiej jakości produkty- nic więcej do szczęścia nie potrzeba ( tylko żeby teściowa już wyjechała ......... )
Datriusz, Rzeplin
( 5 / 5 )
2023-12-31
Kawa doskonała, a sklep to najlepszy sprzedawca kawy. Wysyłka błyskawiczna i stałe oferty specjalne. Produkt świeży i doskonale zapakowany. Polecam!
Jolanta, Lublin
( 5 / 5 )
2023-12-30
Kawa na równym poziomie. Stosuję od kilku lat. raz na rok robimy zmianę na kilogram/dwa na top pellini i faktycznie jest różnica na plus. Chętnie wracamy do dwunastki
Piotr, KONSTANCIN-JEZIORNA
( 5 / 5 )
2023-12-28
Od kilku lat pijemy tylko tę kawę-to chyba wystarczy za opinię:)
Edyta, Kraśnik
( 5 / 5 )
2023-12-15
Z tej kawy jestem zadowolona, najbardziej mi smakuje!
Lidia, Szczecin
( 5 / 5 )
2023-11-12
Najlepsza kawa jaką znam, łagodny smak, brak kwasowości. Piję ja od lat. Próbowałem innych ale Bazara zawsze wygrywa
Leszek, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-11-07
Przesyłka jak zawsze ekspresowa a kawa pyszna. Polecam!
Anna, Siechnice
( 5 / 5 )
2023-10-31
Jak zawsze bez "pudła" :) szybko, sprawnie, jak należy. Polecam
Igor, Warszaws
( 5 / 5 )
2023-10-30
Kawa jak dla mnie najlepsza, łagodna z nutami czekolady. Polecam
Marek, Gdynia
( 5 / 5 )
2023-10-29
Super! Kawa wspaniała, szybka wysyłka. Polecam J.O.
JADWIGA, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-10-24
Bardzo dobra kawa, dziękuję za właściwe dobranie produktu. Pozostanę przy tym wyborze. Pozdrawiam.
Datriusz, Rzeplin
( 5 / 5 )
2023-10-22
Kawa fantastyczna . Mogę pić również po południu , bo ma mniejszą zawartość kofeiny. Obsługa niezawodna i sprawna. Dziękuję.
Halina, Bażanowice
( 5 / 5 )
2023-10-20
Błyskawiczna dostawa jak zwykle.Kawa super.Pijemy jej coraz wiecej
JERZY, WŁOCŁAWEK
( 5 / 5 )
2023-10-19
Juz kolejny raz korzystam z Państwa ofert. Jestem bardzo zadowolona, z produktu, informacji, sposobu zamawiania i ostarczania zamowionej kawy do uzgdnionego miejsca dostawy. Wszystkim polecam. Grażyna Kubler
Grażyna, Wrocław
( 5 / 5 )
2023-10-09
Opakowania kawy w pudełku zostały bardzo mocno rozciągnięte co mojej ocenie stwarza zagrożenie rozszczelnienia ich. Rekomenduję większe i mocniejsze kartony na dostawę i lepsze zapakowanie kawy.
Ireneusz, Lubin
( 5 / 5 )
2023-10-06
Kawa to mistrzostwo świata, wspaniała, aromatyczna, jestem uzależniona. Świetny też sklep i realizacja każdego zamówienia, mogę kawę i sklep polecić z czystym sumieniem.
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2023-09-11
Kawę kupuję kolejny raz. Dla mnie jest ona wyśmienita. Warta grzechu. Nie mam po niej zgagi, więc będę ją kupować nadal. mam tylko taką myśl, przy wcześniejszych zakupach fusy tej kawy po zaparzeniu miały intensywny zapach nikotyny, co charakteryzuje tą kawę a przy ostatnim zakupie zapach zapach ten znikł. Dlaczego?.
Teresa, Kraków
( 5 / 5 )
2023-09-09
Kawa doskonała. Obsługa jak zwykle baz zarzutu. Polecam a obsługę serdecznie pozdrawiam.
Stefan, Gliwice
( 5 / 5 )
2023-09-06
Kawa zawsze będzie miała numer 1 , to królowa kaw Bazzary!
Malgorzata, Gdynia
( 5 / 5 )
2023-09-02
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Konesso. Ostatnio kawa zapakowana była SUPER!!!!!!
Tadeusz, Chojnice
( 5 / 5 )
2023-08-23
Jedna z moich ulubionych kaw, wyrazisty, intensywny smak, doskonała z mleczkiem.
MICHAŁ, GNIEZNO
( 5 / 5 )
2023-08-02
Kawa jest doskonała i piję ja już od kliku lat i innej nie szukam
Andrzej, Dęblin
( 5 / 5 )
2023-07-23
Kawy Bazzara nie trzeba zachwalać, to jakość i smak w najlepszym wydaniu.
Piotr, Józefów
( 5 / 5 )
2023-07-20
To moja najlepsza kawa, smakuje wysmienicie. Zadko siegam po inna.
Anna, Gdynia
( 5 / 5 )
2023-07-14
Najlepsza kawa, jaką do tej pory piłem, idealna do ekspresu
Edyta, Kraśnik
( 5 / 5 )
2023-06-17
Jak do tej pory kawa nr 1 najlepsza 5/5 .Sklep Konesso rowniez polecam Janusz Bialystok.
Janusz, Solniczki
( 5 / 5 )
2023-06-08
Bardzo szybka wysyłka. Na drugi dzień już była dostarczona.
Ewelina, Biała Podlaska
( 5 / 5 )
2023-06-06
Bazarra dodicigrancru - to zawsze wybór z wysokiej półki. Doskonała i uniwersalna kawa.
Paweł, Kraków
( 5 / 5 )
2023-06-02
Świetny sklep, zamówienia docierają ekspresowo. Pyszna kawa!
Małgorzata, Ostrzeszów
( 5 / 5 )
2023-05-29
Bardzo jestem zadowolona z kawy i ze sprzedawcy. Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem i na czas. Bardzo dziękuję, gorąco polecam zarówno kawę Bazzara 12, jak i sprzedawcę. Jadwiga
JADWIGA, Warszawa
( 5 / 5 )
2023-05-29
Wysyłka jak zawsze expresowa. Żadnych problemów z zamówieniem.
Agnieszka, Puławy
( 5 / 5 )
2023-05-25
Ta kawa jest bezkonkurencyjna. Nie bez powodu pojawia sie w topce wieli rankingow.
Bartłomiej, Poznań
( 5 / 5 )
2023-02-19
kawa pyszna , cena dobra , przesyłka expres , polecam
Bernadeta, Toruń
( 5 / 5 )
2023-01-17
Kawa bardzo dobra. Sklep gorąco polecam. Paczka przyszła pięknie zapakowana, dobrze zabezpieczona. Polecam wszystkim smakoszom kawy sklep konesso.
Alicja, Skierniewice
( 5 / 5 )
2023-01-14
Polecam:) BAZZARA DODICIGRANCRU to bardzo dobrze zrównoważona kawa. Dla mnie jedna z najlepszych. Konesso, jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie!
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2023-01-12
Wysoki poziom usług. Wysoka jakość kawy.Polecam :)
Ewa, Wasilków
( 5 / 5 )
2023-01-06
Jedna z lepszych kaw. Polecam każdemu spróbować. Bardzo ciekawy smak, aromat i zapach. Nadaje siw do kaw mlecznych.
Paweł, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-12-29
Pyszna jak zawsze....chyba najlepsza mieszanka z dostępnych w Polsce...
Adam, Ząbki
( 5 / 5 )
2022-12-27
Kawa jak zawsze pyszna a w zestawie wychodzi dużo taniej.
Artur, Kraków
( 5 / 5 )
2022-12-22
Moja ulubiona kawa , jestem od niej uzależniona .
Celina, Głogów
( 5 / 5 )
2022-12-18
Niezmiennie świetna kawa. Serwis Konesso - profeska.
Paweł, Kraków
( 5 / 5 )
2022-12-11
Wszystko jak zwykle zrealizowane szybko i bezproblemowo. Polecam!!! Kawa pyszna.
Iwona, Halinów
( 5 / 5 )
2022-12-06
Super kawka i super sprzedawca, miły dodatek, duże uznanie, więcej takich kontrahentów.
Sławomir, Kraków
( 5 / 5 )
2022-11-18
Przepyszna kawa, nauczyłem się że warto kupować droższą i porządniejszą kawę niż jakieś marketowe, które są mdłe w smaku.
Tomasz, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-11-05
Doskonała kawa - wspaniały, pewny sklep. Gorąco polecam.
Stefan, Gliwice
( 5 / 5 )
2022-11-03
Jak jest moja opinia? Tu nie ma co pisać. Skoro stale wracam do sklepu i kupuję, to znaczy, że jestem zadowolona z zakupów. Polecam również innym zarówno sklep jak i sprzedawane produkty.
Grażyna, Koszalin
( 5 / 5 )
2022-11-02
To jest to co przepisał mi doktor... Polecam wszystkim.
Marek, Puszczykowo
( 5 / 5 )
2022-10-31
Najsmaczniejsza kawa z jaką miałem do czynienia 10/10
Wojciech, Wrocław
( 5 / 5 )
2022-10-28
zamówienie bez zastrzezeń :) , samo dobro ;) , cana konkurencyjna
Emre, Lodz
( 5 / 5 )
2022-10-25
najlepsza kawa na świecie , moim skromnym zdaniem.
Grzegorz, Wierzchowisko
( 5 / 5 )
2022-10-21
Kawa Bazzara pyszna. Tylko ten 1kg.za szybko znika
Ewa, Chodzież
( 5 / 5 )
2022-10-06
To jedna z najlepszych kaw, jakie pije. Bardzo zrównoważony smak, aromat, kwasowość, goryczka i słodycz!
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2022-09-28
Jedna z najlepszych kaw. Gorąco polecam. Naprawdę warto!
Piotr, Kraków
( 5 / 5 )
2022-08-17
Jak zwykle wszystko w porządku. Kawa moja ulubiona, szybka przesyłka i korzystna cena, biorąc pod uwagę dodatkowe opakowanie gratis.
Anna, Solec Kujawski
( 5 / 5 )
2022-08-08
polecam daje 5/5, szybka dostawa miły kontakt :)))
Małgorzata, Mielec
( 5 / 5 )
2022-08-06
Wszystko było OK.
Krzysztof, Czorsztyn
( 5 / 5 )
2022-07-31
super smaczna kawa i za godną cenę, firma godna polecenia
Sławomir, Kraków
( 5 / 5 )
2022-07-31
Najlepsza kawa- zrównoważona kwasowość, delikatna goryczka, naturalna słodycz, czekoladowo-kwiatowe nuty smakowe. Polecam!!!
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2022-07-25
Kawa polecona 2 lata temu przez osobe duchowna. Chyba dobry wybor bo smakuje ja do dzisiaj
Maciej, Wisniewo
( 5 / 5 )
2022-07-20
Niesamowicie dobra i uniwersalna kawa + super serwis sklepu. Polecam.
Paweł, Kraków
( 5 / 5 )
2022-07-15
Świetna delikatna i aromatyczna kawa. Od jakiegoś czasu ulubiona :)
Ewa, Wasilków
( 5 / 5 )
2022-07-10
Wszystko jak należy. Szybka reakcja - świetny towar. Polecam.
Mariusz, Będzin
( 5 / 5 )
2022-06-17
Doskonały pakiet znakomitej kawy! Obsługa sklepu jak zawsze na wysokim poziomie.
Paweł, Kraków
( 5 / 5 )
2022-06-16
Wspaniała, pyszna, cudownie wyważony smak- słodycz, gorycz i kwasowość. Dla mnie świetna!
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2022-06-13
kolejny zakup Bazzary, kawy pysznej i jak dla mnie łagodnej w smaku, zdecydowanie polecam zakup, zwłaszcza w warunkach promocji
Tomasz, Kraków
( 5 / 5 )
2022-06-13
Najlepsza kawa jaką dotychczas pijałem. Pierwszy raz zakupiłem rok temu i pomimo prób przejscia na inne kawy-tańsze pozostaje przy tej kawie
Ireneusz, Kórnik
( 5 / 5 )
2022-06-12
bardzo pyszna kawa, dostawa sklepu konesso dorównuje jakością kawie
Sławomir, Kraków
( 5 / 5 )
2022-06-04
Wspaniała- zrównoważona, subtelna, goryczka delikatna, kwasowość niewyczuwalna. Najsmaczniejsza- temp. parzenia 90-80 stopni.
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2022-05-26
Kawa jest wyśmienita, super smakuje. Polecam, ja piję ja od dawna jest niezastąpiona.
Hanna, Toruń
( 5 / 5 )
2022-04-29
Jak zawsze szybko i sprawnie a kawa pyszna, supre krema i balans
Iwona, Jelenia Góra
( 5 / 5 )
2022-04-28
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam!
Wanda, Warszawa
( 5 / 5 )
2022-04-26
Kawa bardzo dobra nie piłam lepszej kawy Sklep oraz wysyłka pełen profesjonalizm Polecam
Dorota, Sośnie
( 5 / 5 )
2022-04-14
Doskonała kawa. Brak goryczy i kwaśnego posmaku. Polecam do ekspresu.
Jolanta, Lublin
( 5 / 5 )
2022-04-09
Jak zawsze super. Kawa pyszna a realizacja błyskawiczna.
Tomasz, Wodzisław Śl.
( 5 / 5 )
2022-03-13
Dla mnie Bazzara Dodicigrancre to najlepsza kawa do przyrządzenia espresso. Powtarzalność, bogaty aromat i doskonała crema ... nie maja sobie równych.
Marcin, Inowrocław
( 5 / 5 )
2022-03-10
Bardzo dobra kawa.
Joanna, Frombork
( 5 / 5 )
2022-03-08
znakomita, delikatna, wyważona, z niską zawartością kofeiny
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2022-03-04
Dla mnie kawa to mistrzostwo świata: aromat, smak, crema. Jestem uzależniona. Muszę też pochwalić sklep: fantastyczna obsługa, błyskawiczna realizacja . Wszystko na „6”.
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2022-01-14
Ok. Polecam
Jerzy, Gdańsk
( 5 / 5 )
2022-01-11
Kolejny zakup i kolejny udany. Kawa smaczna i godna polecenia.
Dariusz, Swarzędz
( 5 / 5 )
2022-01-09
Kawa kaw, niestety jestem już uzależniona i …. wcale się nie martwię. Doskonała, aromatyczna, wspaniałe crema. Polecam bardzo. Zestaw też atrakcyjny cenowo, pije dużo więc tylko ta propozycja mnie interesuje. Małe 250 g wykorzystuje jako wabik:)))
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2022-01-09
Piję kawę od 50 lat i kawa Bazzara Dodicigrancru należy do najlepszych z pośród kilkudziesięciu gatunków które zdążyłem w swym żywocie wypróbować.
Aleksander, Konin
( 5 / 5 )
2022-01-03
Wyśmienity aromat, bardzo delikatny, przyjemny smak - niska kwasowość, nienachalna gorycz. Kawa doskonała i na rozpoczęcie dnia, i na jego zakończenie. Zapach po otwarciu opakowania wprost oszałamia. Świetny prezent dla wielbicieli kaw.
Patrycja, Tczew
( 5 / 5 )
2021-12-28
Jak zawsze bez pudła. Same superlatywy.
Ewa, Poznań
( 5 / 5 )
2021-12-27
Smak kawy wyśmienity Bardzo szybka i Zyczliwa obsługa
Dorota, Sośnie
( 5 / 5 )
2021-12-17
Świetna kawa do której zawsze wracam.
Dariusz, Nowa Dęba
( 5 / 5 )
2021-12-09
Jak zwykle doskonała świeża kawa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Słowem, sklep wart odwiedzenia przez wszystkich kawoszy:)
Jolanta, Lublin
( 5 / 5 )
2021-12-09
Ok.
Janusz, Cisek
( 5 / 5 )
2021-11-24
Wyßmienita
Ewa, Poznań
( 5 / 5 )
2021-11-17
Wspaniała kawa: smak, crema , wszystko! Nie jestem w stanie już pić innej, polecam kolejnym znajomym i „ klub Bazzara „ powiększa się:)))) . Ten zestaw też atrakcyjny cenowo. Polecam
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2021-10-28
Najlepsza kawa, pozę poza Passalacqua Harem. Oczywiście to subiektywna opinia. Przesyłka jak zawsze szybka. Proces zamówienia uproszczony i klarowny. Dlatego zawsze zamawiam w Konesso
Kacper, Zakopane
( 5 / 5 )
2021-10-16
Najlepsza
Michał, Łajski
( 5 / 5 )
2021-10-15
Super kawa!!!!!
Tadeusz, Chojnice
( 5 / 5 )
2021-10-09
Ok.
Janusz, Cisek
( 5 / 5 )
2021-09-23
Dla mnie w punkt. Jestem usatysfakcjonowana :)
Ewa, Warszawa
( 5 / 5 )
2021-09-05
5
Kazimierz, Kielce
( 5 / 5 )
2021-09-03
Kawa jest wyśmienita pod każdym względem.Wspaniała crema, harmonijny smak oraz łagodność.
Joanna, Kraków
( 5 / 5 )
2021-08-16
Kawa niezmiennie przepyszna. Oczywiście próbuję inne kawy ale jednak wracam do tej - mojej ulubionej.
Bożena, Rokietnica
( 5 / 5 )
2021-07-24
Delikatna a zarazem mocna, zupełnie bez grama goryczy i kwasu - sam przyjemność w piciu tej kawy.
Elżbieta, Otusz
( 5 / 5 )
2021-07-09
Towar jest SUPER. Sklep b.dobry - kupuję tutaj kawę od dłuższego czasu. Zawsze jest świeżo palona i wysokiej jakości.Polecam.
JADWIGA, Warszawa
( 5 / 5 )
2021-07-06
Wg mnie zasługuje na swoje wysokie noty.
Włodzimierz, Zalasewo
( 5 / 5 )
2021-06-27
Towar świetny. Obsługa bardzo sprawna. Polecam.
Jerzy, Gdańsk
( 5 / 5 )
2021-06-25
Ok
Janusz, Cisek
( 5 / 5 )
2021-06-24
Bardzo dobra kawa.
Damian, Oświęcim
( 5 / 5 )
2021-06-17
Pyszna, aromatyczna kawa. Ta kawa to taki przytulas z rana
Ewa, Szczecin
( 5 / 5 )
2021-06-15
Aromatyczna, aksamitna, wspaniała.
Ewa, Poznań
( 5 / 5 )
2021-06-13
Tu nie ma co pisać KONESSO to firma z tradycją i profesjonalizmem przypuszczam gdybym zadzwonił o pół nocy że potrzebuje kawy to została by mi dostarczona zanim wstanę z łóżka . Pozdrawiam i polecam .
Dorota, Sośnie
( 5 / 5 )
2021-06-12
Wszystko było Ok
Magdalena, Warszawa
( 5 / 5 )
2021-06-06
Ok
Dariusz, Nowy Dwór Mazowiecki
( 5 / 5 )
2021-05-21
Świetna kawa to mało powiedziane , również atrakcyjny cenowo zestaw. 250g zawsze wykorzystuje jako prezent/ zachętę dla moich znajomych, wszyscy kawą oszołomieni.
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2021-05-21
Wszystko ok
Jerzy, Gdańsk
( 5 / 5 )
2021-05-17
Najlepsza kawa jaka piłem, polecam
Grzegorz, Wierzchowisko
( 5 / 5 )
2021-05-16
bez zarzutu kawa i obsługa
Andrzej, Warszawa
( 5 / 5 )
2021-05-14
Nieustannie uwielbiam i Konesso i Bazzara ;) dziekuje
Anna, Warszawa
( 5 / 5 )
2021-05-13
Wspaniała kawa:) Sklep polecam, niezawodni, zawsze!
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2021-05-09
Moja ulubiona kawa,espresso cudownie mocne, aromatyczne, pobudzające zmysły o poranku.
Jolanta, Hajnówka
( 5 / 5 )
2021-05-07
Mój No. 1. Tę kawę piję w ciągu całego dnia, raz po raz sięgając po kolejną filiżankę. Sam zapach zniewala.
Jerzy, Rąbień
( 5 / 5 )
2021-05-01
Moja ulubiona
Jarosław, Zielona Góra
( 5 / 5 )
2021-05-01
szybka dostawa zamówionej kawy, która jest zawsze godna konsumpcji
Witold, Staszów
( 5 / 5 )
2021-04-30
Aromatyczna kawa na każdą porę dnia. polecam
JAN, Tarnów
( 5 / 5 )
2021-04-30
Kawa genialna!!! Aromatyczna, fantastyczna crema. Czysta przyjemność. Ja i moi przyjaciele uzależniliśmy się od niej.
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2021-04-29
B dobra
Magdalena, Warszawa
( 5 / 5 )
2021-03-22
kawa rewelacyjna! Piję tylko 100% i to bardzo wyselekcjonowane, ale Bazzara to teraz No 1. Bardzo polecam.
Iwona, Zakopane
( 5 / 5 )
2021-03-19
jest Ok.
Janusz, Cisek
( 5 / 5 )
2021-02-21
W porządku. Nie może być inaczej, skoro zamawiam u Was po raz kolejn
Zygmunt, Łódź
( 5 / 5 )
2021-02-20
To kawa którą uwielbiają wszyscy wśród rodziny i przyjaciół. Smak, aromat pieszczą podniebienie. Wysyłka błyskawiczna, zamówienie dobrze zapakowane. Polecam ten sklep.
Hanna, Toruń
( 5 / 5 )
2021-02-08
100% satysfakcji. Smka warty każdych pieniędzy ;)
Monika, Łódź
( 5 / 5 )
2021-02-01
Kawa bardzo dobra Sklep konesso bardzo dobrze prosperujący dostawa zaraz na drugi dzień
Dorota, Sośnie
( 5 / 5 )
2021-01-31
jak zawsze sprawnie
Paweł, Gdańsk
( 5 / 5 )
2021-01-19
BARDZO DOBRA.
Janina, Zambrów
( 5 / 5 )
2021-01-12
Kawa znakomita, obsługa szybka i sprawna. Bardzo polecam sklep Konesso!
Artur, Sandomierz
( 5 / 5 )
2021-01-09
Lux!
Marek, Warszawa
( 5 / 5 )
2020-12-30
Świetna jakość w dobrej cenie
Adam, Ząbki
( 5 / 5 )
2020-12-19
Ulubiona kawa, moja najlepsza
Jarosław, Zielona Góra
( 5 / 5 )
2020-12-09
Szybko, sprawnie, no,i kawa bardzo dobra! polecam.
Paweł, Gdańsk
( 3 / 5 )
2020-12-07
Towar w porządku lecz zapakowanie pozostawia bardzo dużo do życzenia wszystkie kawy zostały luzem wrzucone do cienkiego opakowania kartonowego bez żadnej folii zabezpieczającej. Paczka dotarła totalnie rozerwana można było bez problemu wyjąć któreś z opakowań kawy. Kurier okazał się na tyle uczciwy że wszystko pozostało na swoim miejscu. Przemierzaliśmy się do zakupu ekspresu Lelit Kate. Jednakże uważam że nie warto ryzykować iż mógłby zostać uszkodzony podczas wysyłki lub jakieś elementy mogłyby zostać skradzione. Przyjrzyjcie się państwo jakości tych kartoników która jest towar pakowany gdyż sprzedawca może sprytnie wszystko zrzucać na kuriera jednak ja uważam że paczka powinna zostać lepiej zabezpieczona
Angelika, Legnica
( 5 / 5 )
2020-12-05
Najlepsza: mało kwaśna, mało gorzka, delikatna, a wyrazista:)
Anna, Warszawa-Wesoła
( 5 / 5 )
2020-11-19
Klasyka smaku dobrej kawy
Jolanta, Szczebrzeszyn
( 5 / 5 )
2020-11-18
Sprawnie, miła obsługa Polecam gorąco
KINGA, MIELEC
( 5 / 5 )
2020-11-12
Kawa , którą zamawiam od kilku lat, zawsze zachwyca delikatnym smakiem i aromatem, niewielka zawartość kofeiny pozwala pić po kilka filiżanek dziennie, polecam
Malgorzata, Gdynia
( 5 / 5 )
2020-11-06
To nasza ulubiona kawa. Próbujemy innych ale do tej zawsze wracamy. Polecam spróbować każdemu fanowi espresso o szerokim ale zrównoważonym wachlarzu smaków. Blend 12 rodzajow ziaren daje wyjątkowy w smaku balans. U mnie w kolbie 15g i 30sekund daje wyśmienity rezultat.
Andrzej, Piotrków Trybunalski
( 5 / 5 )
2020-11-05
Dobry wybór Polecam
Jerzy, Chojna
( 5 / 5 )
2020-11-01
Jak zwykle, cóż tu można jeszcze dodawać. Szczerze polecam
Jerzy, Warszawa
( 5 / 5 )
2020-10-31
Moja ulubiona kawa, chyba nawet trochę lepsza od New York Extra.
Jakub, Warszawa
( 5 / 5 )
2020-10-23
Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Kawa jest pyszna.
Anna, Siechnice
( 5 / 5 )
2020-10-23
Obecnie dla mnie mieszanka nr 1. Świetne zbalansowane stedniogorzkie, małokwaśne espresso.
Szymon, Warszawa
( 5 / 5 )
2020-10-02
Od wielu lat moja podstawowa kawa.
Jerzy, Włodawa
( 5 / 5 )
2020-08-15
Lubimy tą kawę ☕☕☕☕☕
Michał, Łajski
( 5 / 5 )
2020-06-22
Kawa najwyższej jakości, aromatyczna i łagodna w smaku
JANUSZ, POZNAŃ
( 5 / 5 )
2020-06-19
Kawa , jakby powiedzieć dobra , bardzo dobra , super , może jest lepsza , mi smakuje , ale za to jaka obsługa zaje.....fajna
Jarek, Bielawa
( 5 / 5 )
2020-05-24
Najlepsza ze wszystkich kaw! Zawsze do niej wracamy.
Joanna, Otwock
( 5 / 5 )
2020-05-04
Jest jedną z najlepszych kaw, jaką kiedykolwiek wyprodukowano...polecam
Anna, Wladyslawowo
( 5 / 5 )
2020-04-20
Najlepsza kawa na świecie! I jak zawsze mogę liczyć tylko na Konesso :-)
Maciej, Poznań
( 5 / 5 )
2019-12-22
Moja ulubiona kawa! Piję ją niemal przez cały dzień. Mój organizm jest w pełni zadowolony takim "płynem ustrojowym".
Jerzy, Rąbień
    pixel