Opinie o Kawa ziarnista illy Monoarabica Guatemala 250g

  • Wyborna kawa z włoskiej palarni illy. Jednorodna arabika otrzymywana z najlepszych ziaren uprawianych w Gwatemali. Kawa ma charakterystyczne nuty czekolady, karmelu i miodu które są wzbogacane aromatyczną nutą cytrusów. Skład: 100% arabica
Kod produktu: 8003753970073
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 4.81
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-11-01
Jedna z moich ulubionych,bardzo czekoladowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Strzelce Kraj.
2020-10-08
Super aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wroclaw
2020-09-27
pyszna kawa, stawia na nogi. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-09-25
Boska, czekoladowa kawa. Konesso cały czas jedzie na 6-kach :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sokółka
2020-06-22
kawa bardzo smaczna.o taką mi chodziło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2020-06-04
Moja ulubiona kawa od Illy, trochę droga ale przy odpowiednim mieleniu / parzeniu dokładnie wyczuwalne są słodkie nuty, które rekompensują cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Nowe Racibory
2020-03-16
Kawa super, będzie u mnie pod ręką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2020-03-01
Monoarabica to nie mój typ, zabrakło mi złożoności smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Nie jest zła, ale eksperymentując z nią we french pressie ciężko było mi uzyskać ciekawe rezultaty. Zazwyczaj była zbyt mało wyrazista bądź w drugą stronę, wyrazista lecz z balansem kwasowości IMO na minus w porównaniu z innymi arabikami. Komentarze rzadko wspominają o metodzie, być może ta odmiana nie lubi się z french pressem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Milanówek
2020-01-07
Witam. Dobra kawa ale jak na cenę nic szczególnego. Zrównoważony smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opole
2019-11-05
Bardzo ciekawa kawa. Wyczuwalna słodycz i gorzki posmak czekolady jednocześnie . Nie jest kawa kwaśna. Jeszcze osiągamy w ekspresie klubowym zbyt mała creme przy espresso ale szukamy wciąż dobrego ustawienia. Może ktoś podpowie jaka receptura jest dla tej kawy najlepsza. Kupimy jeszcze nie raz ta kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2019-09-30
Bardzo dobra kawa, po prostu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2019-09-13
Polecam smaczna dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-08-14
najbardziej wyrazista kawa z serii monoarabika, dobra kwasowość i słodycz jednocześnie, doskonała z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, Warszawa
2019-06-05
Wspaniała, aromatyczna kawa o czekoladowym posmaku,bez śladu goryczy i kwasowatości. Gwatemalskie odmiany uważam za najsmaczniejsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2019-05-08
Kupiłem tą kawę z ciekawości, aby porównać z illy Espresso Grani Beans oraz z illy Monoarabica Brazil. Kawa dobrej jakości, "mocniejsza i bardziej wyrazista" w smaku do wymienionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Siemianowice Śląskie
2019-01-13
Kupiona na próbę, ale przez jej wyrazisty smak zostanie jedną z moich ulubionych kaw, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Kraków
2019-01-07
Bardzo dobra kawa w super sklepie - polecam. Od teraz, jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Koleczkowo
2018-11-30
Jedna z najlepszych-o ile nie najlepsza -z próbowanych ostatnio przeze mnie. Na pewno pozostanie na stałe w repertuarze.Rewelacyjna z niewielkim(ale doprawdy bardzo niewielkim) dodatkiem mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-10-26
Uwielbiam illy w każdej odmianie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Tarnobrzeg
2018-09-20
Pyszna kawa z wyraźnie wyczuwalnym aromatem gorzkiej czekolady. Na pewno skuszę się na inne rodzaje kawy od Illy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2018-01-01
Zakupiona na próbę, ale zostanie zapewne w moim i żony repertuarze na dłużej. Polecam warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2017-12-07
Bardzo odpowiada nam ta gama smakowo-zapachowa. Ta Illy również gości codziennie na zmianę z innymi Illy w filiżankach. Kolor kiedy lekko zabarwimy mlekiem - rewelacja. Marek i Kinga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2017-12-04
W sumie to pierwsza kawa, która niczym mnie nie zachwyciła. Przeciętna i mało wyraźna w smaku. Jakaś taka jakby za bardzo rozpuszczona. Kawa ma dobre opinie, ale dla mnie nic nadzwyczajnego. Powoli więc dochodzę, po wypróbowaniu wielu produktów z tego sklepu do ostatecznych, najlepszych dla mnie kaw ziarnistych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Delikatna, smaczna kawa, a sklep oczywiście super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Piotrowka
2017-09-20
Zdecydowanie najlepsza kawa. Zamowilam kilka rodzajow, wszystkie sa bardzo dobre jednak Illy Guatemala rozplywa sie w ustach... delikatna, czekoladowy posmak, crema. Pyszna kawa z rana to podstawa udanego dnia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2017-09-15
kawa bardzo dobra a sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Chełm
2017-04-09
Bardzo dobry długo utrzymujący się aromat gorzkiej czekolady. Bardzo gęsta i długo utrzymująca się krema. Polecam jedna z lepszych kaw jakie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2017-02-23
polecam, Illy to najlepsza kawa ziarnista na rynku!, Z Koneeso wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Kawa zakupiona na prezent obdarowany bardzo zadowolony i poleca każdemu pyszna w smaku i piękny zapach i gęsta krema
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-01-04
Co prawda przetestowałem dopiero kilkanaście rodzajów kaw, ale Illy Brazil i Guatemala są moimi absolutnymi faworytami! Gdyby było można to dałbym 6 gwiazdek ;) Delikatne, pozbawione kwasowości, po prostu bardzo smaczne. No a sklep oczywiście bez zarzutu, szybko i sprawnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Katowie
2016-11-17
Pyszna kawa, sklep super - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-10-18
Bardzo dobra polecam !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-09-24
Kawa o bardzo wyraźnym i długo utrzymującym się aromacie. Wyraźne nuty gorzkiej czekolady. Bardzo mocne body. Rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Otwock
2016-09-16
Kawa smaczna obsługa sklepu wysyłka na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-09-01
Dobra, delikatna z przyjemnym aromatem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Zielona Góra
2016-05-26
Kawa o bardzo wyrazistym smaku , poprawia samopoczucie już samym aromatem - polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2016-04-18
Kawa raczej z rodzaju delikatniejszych, dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2016-02-08
Znalazłem wreszcie swoją kawę :-) Jak dla mnie to najlepsze Illy - nieziemski aromat!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2016-02-01
Kawa nie jest zła, ale na pewno w tej klasie cenowej można znaleźć coś o wiele lepszego. Stosunkowo słabe body oraz mało wyrazisty aromat. Przeciętny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2015-12-03
delikatna w połączeniu z mlekiem super aromat
Opinia naszego klienta w
    pixel