Opinie o Kawa ziarnista illy Monoarabica Brazil 250g

  • Jednorodna arabica pochodząca z regionu Cerrado Mineiro w Brazylii. Z monoarabiki Brazil otrzymuje się kawę o intensywnym smaku i aromacie z wyczuwalną słodyczą, nutami czekolady oraz karmelu a to wszystko w połączeniu z kremowym body. Skład: 100% arabica
Kod produktu: 8003753970042
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 54 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-01-11
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawek, Rumia
2021-01-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-01-01
Aromatyczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Cieszyn
2020-12-30
Bardzo dobry wybór. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Mikołów
2020-12-17
Wszystko Ok, ale Columbią smaczniejsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dziwnów
2020-11-17
Kawa bardzo smaczna. Dla mnie na plus, że nie jest mocno kwaśna :) do tego fajnie aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lochowo
2020-11-12
Z całego zestawu innych kaw (brazylijska,etiopska itp )ta jest delikatna mało kwasna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2020-11-05
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-10-12
Doskonała kawa, dobrze wyczuwalne nuty karmelowe. illy i konesso jak zwykle na piątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Olsztyn
2020-09-28
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wroclaw
2020-09-27
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-09-22
Do-sko-na-ła kawa. I - tradycyjnie -obsługa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Bełchatów
2020-09-15
Szybko, zgodnie z zamówieniem, W dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pysznica
2020-09-12
ładne opakowanie,przydatne,smak specyficzny dla znawców
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2020-09-11
pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Żary
2020-08-24
Profesjonalna firma:) Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2020-08-20
Bardzo smaczna kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-08-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, SZCZECIN
2020-08-16
jak dla mnie rewelacja. dałbym nawet 6 gwiazdek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-07-17
Bardzo dobra kawa. Nie ma w niej kwasowości, pełna aromatu doskonale smakuje w kawach czarnych i białc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Malbork
2020-06-19
Solenizantowi smakowała, a to wyczyn:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2020-04-14
Kawa dość dobra, jednak niczym się nie wyróżniła dlatego ledwo ją pamiętam. Zgodna z opisem. Używana z Areopresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2020-04-05
Pyszna kawa, polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Karski
2020-01-03
Bardzo dobra kawa. Słodka i o wyśmienitym aromacie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, WROCŁAW
2019-05-04
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2019-03-06
Kawa o delikatnym smaku, bez goryczki i kwasowości dobra na każdą porę dnia. Będzie moją stałą pozycją w zamówieniu. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Kraków
2019-01-07
Bardzo dobra kawa w super sklepie - polecam. Zakupiłem razem z Guatemala - obie są rewelacyjne. Niedługo zamówię znowu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-10-26
Uwielbiam illy w każdej odmianie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2018-01-18
Dobra kawa jak dla mnie zbyt słodkawa , ale aromat ładny . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2017-12-07
ta Illy najbardziej nam przypadła do gustu. Przypomina La Brasiliane. Delektujemy się codziennie inna wersja Illy :-). Sklep super. Pozdrawiamy. Kinga i Marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2017-10-30
rewelacyjna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Pyszna kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2017-09-15
Pyszna kawa, kupiłam ją już kolejny raz. Sklep na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Katowie
2017-06-25
Super sklep, kawa bardzo dobra - polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2017-04-18
Bardzo dobra, ale w tej cenie można kupić lepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-03-07
Pyszna kawa do ekspresu ciśnieniowego lecz dla mnie za delikatna. Łagodna w smaku, kwaśna nuta wyczuwalna w niewielkim stopniu - w porównaniu do niektórych kaw, nie powoduje dolegliwości żołądkowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-02-24
Marka Illy nigdy mnie nie zawiodła i tym razem kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2017-02-23
polecam, Illy to najlepsza kawa ziarnista na rynku!, Z Koneeso wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-01-04
Co prawda przetestowałem dopiero kilkanaście rodzajów kaw, ale Illy Brazil i Guatemala są moimi absolutnymi faworytami! Gdyby było można to dałbym 6 gwiazdek ;) Delikatne, pozbawione kwasowości, po prostu bardzo smaczne. No a sklep oczywiście bez zarzutu, szybko i sprawnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2016-12-16
Realizacja zamówienia idealna, kawa godna polecenia, wspaniały smak i bogaty aromat. Ela, Warszawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2016-11-29
Pyszna doskonała polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-08-25
Kawa bardzo dobra, spełniła moje oczekiwania :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Włocławek
2016-08-22
Kupiłem po raz pierwszy kawę jednorodną z wyższej półki i jestem rozczarowany, jest niby dobra, ale coś jej brakuje. Po kilku espresso o różnej mocy i stopniu mielenia doszedłem do wniosku, że nie ma tej przestrzeni smakowej co np. HAUSBRANDT ACADEMIA czy inne kawy mieszane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-08-06
Rewelacyjna kawa. Gęsta i głęboka w smaku, ślad goryczki, który przechodzi w czekoladę i długo pozostaje na języku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Zielona Góra
2016-05-26
Kawa wspaniała pod każdym względem - aromat , kolor , cudowna pianka i ten niepowtarzalny smak . Rekomenduję z prawdziwej przyjemności !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Bełchatów
2016-03-29
Kawa bardzo aromatyczna, pełna w smaku, bez posmaku goryczki i kwasowości. Sklep bardzo solidny, szybki transport. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-03-28
Kawa bardzo dobra, bez kwasu i goryczki. Sklep bardzo OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2016-02-14
Bardzo dobra monoarabica, nieco mniej wyrazisty smak niż moja ulubiona Guatemala, ale jest to jak najbardziej kawa godna polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wrocław
2016-01-03
Idealna kawa, pyszna, bez kwaskowosci, z najlepszych ziaren arabiki, co gwarantuje jej wyśmienity smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, PIASTÓW
2015-12-27
Jak dla mnie Kawa wyśmienita . Uwielbiam taką .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2015-12-06
Jak zawsze transakcja przebiegła gładko. A kawa... Idealna...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-09-24
Nie miałem pomysłu jaką kawkę zamówić. Illy Brazil polecił mi Przesympatyczny pan z konesso. Powiem Państwu, że bardzo dobra wszyscy, którzy lubią słodkie kawy napewno będą zadowoleni. Brak jakjejkolwiek kfasowości brak nadmiernej goryczki podobno kawa palona jest ciemno ale Illy zadbała aby smak mimo ciemnego palenia i częstej goryczki przy tego typu paleniach był znikomy. Wspaniała na poranne espresso polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2015-09-21
Dobra, dobra, dobra! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2015-09-19
Zamówiłam tę kawę kierując się opisem. Jeszcze nie próbowałam, ale liczę na to, że się nie zawiodę. Sklep jak zwykle bez zarzutu. Realizacja zamówienia doskonała.
Opinia naszego klienta w
    pixel