Opinie o Kawa ziarnista Wysocki Coffee Brazilian Roast 500g

  • Średnio palona brazylijska arabika, która jest przeznaczona do parzenia metodami ciśnieniowymi. Wysocki Coffee posiada przyjemny słodki smak wyczuwalną nutą czekolady, orzechów, migdałów i kakao.
Kod produktu: 5903999558802
Producent: WYSOCKI COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 47 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Brzeźno
2022-12-29
.Kawa w moim guście, odpowiedni aromat i intensywność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2022-12-27
Kawa rewelacja a szczegolnie do Latte ;-) polecam i na pewno wrócę po kolejne zamówienie..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2022-12-26
bardzo dobra i wyrazista kawa. Jestem zaskoczona głębią smaku vs cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2022-12-03
Sprobowalem tej nowej kawy i jestem pozytywnie zaskoczony. Bardzo ciekawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2022-10-07
Wysocki smakuje jak zawsze, ciekawy aromat tylko tu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2022-10-06
Nie spodziewałam się, że pomimo niższej ceny kawa będzie tak pyszna. Polecam do expresu automatycznego.Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, OPOLE
2022-10-06
Klasyczna kawka, dobra pod kolbę. Delikatny smak, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2022-08-08
Świetna kawa za rozsądne pieniądze ,bogaty aromat :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sochaczew
2022-07-13
Smaczna, aromatyczna. Kupiłem ok dwóch lat temu na próbę i już została że mną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2022-04-29
Świetny produkt w dobrej cenie ,niezwykły aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Grzegorz, Konary
2022-04-16
Poprawna do śniadania, kawy mleczne wychodzą dość intensywnie co mi odpowiada, espresso nie koniecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sochaczew
2022-04-04
Bardzo dobra, aromatyczna i smaczna kawa. Kupiłem kolejny raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2022-04-02
Bardzo dobra kawa z polskiej palarni. Polecam sklep Konesso i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-03-19
Polecam, moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2022-03-18
Aromatyczna z zaskakującym smakiem idealna na espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2022-03-17
Bardzo dobra kawa w niskiejcenie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Ostrowite
2022-03-10
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2022-03-07
Kawa bardzo aromatyczna i delikatna w smaku, kupiłem przez przypadek, gdyż była w promocji, a tak bardzo mi przypasowała, że na pewno skuszę się ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mielec
2022-03-07
Smaczna kawa, nie wyczuwałam dużej kwasowości. Do tego dobra cena kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2022-03-05
Kupiona kolejny raz. Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2022-03-05
Pycha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kraków
2022-03-03
Dobra kawa, dodatkowo dostałam praktyczny klips do zamykania kawy, dzięki czemu nie wietrzeje zbyt szybko. Ponownie coś zamówię z tego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Lublin
2022-02-28
Bardzo dobra kawa. Świetna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Medyka
2022-02-27
bardzo dobra kawa, wyraźny smak ale nie gorzki, polecam koneserom dobrych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bielsko Biała
2022-02-27
Bardzo dobra wyrazisty smak polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łeba
2022-02-25
Kawa bardzo dobra. Pianka utrzymuje się bardzo długo. Smak dość wyraźny, ale jednocześnie wyróżniający spośród innych gatunków. Jako produkt polski polecam tym bardziej. Bardzo dobra jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Zgierz
2022-02-25
Bardzo dobry-łagodny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2022-02-24
Polecam. Ekonomiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Magdalena, Chorzów
2022-02-22
kawa jak najbardziej w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2022-02-19
Polecam kawę, bardzo ujmujący podniebienie smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2022-02-18
Delikatna, przyjemna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ, BYDGOSZCZ
2022-02-17
dobra,mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ZABIERZÓW
2022-02-17
Biorąc pod uwagę cenę jest to znakomita propozycja dla miłośników łagodnej kawy arabica. Aromat, smak bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sochaczew
2022-02-16
Super kawa, kupiłem pierwszy raz i bardzo zasmakowała naszej rodzinie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2022-02-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2022-02-08
To już kolejne opakowanie . Kawa bardzo dobra, aromatyczna, bez goryczy i kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdynia
2022-02-07
Duży plus dla firmy za gratisowe zamknięcie na klips - szczególnie przydatne przy tak dużych opakowaniach. Fajna kawa do zaparzania w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stalowa Wola
2022-01-23
Wspaniała kawa, delikatna w smaku, bardzo wyrazista po prostu pyszna polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, WRZESNIA
2022-01-17
Mocna i aromatyczna, super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Wrocław
2022-01-03
Najlepsza „ekonomiczna” kawa z palarni o aromatach orzech-karmel. Mocno polecam spróbować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2021-12-25
Na poranną szybką kawkę jak najbardziej. Fajnie komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Skierniewice
2021-11-18
Bardzo dobra kawa o głębokim, intensywnym smaku i aromacie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Grzegorz, Radomsko
2021-11-06
Typowa brazylijska arabika z regionu Cerrado.Łagodna, lekko kwaskowa.Niczym specjalnym się nie wyróżnia.Na pewno nie nadaje się na poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2021-11-05
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Warszawa
2021-10-03
Bardzo dobra kawa, stosunek jakości do ceny jak najbardziej na plus ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-10-01
Byłem nieufny, bo nie znam tej palarni, no i czy tania kawa może być dobra? Okazuje się, że tak. Solidne ciało, całkiem niezła goryczka i paloność, profil — rzekłbym — półwytrawny w stronę półsłodkiego. Bardzo chętnie piłem jako doppio. Solidne 4/5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Gorzów Wlkp.
2021-09-28
Nie zrobiła na mnie wrażenia. Poprawna.
Opinia naszego klienta w
    pixel