Opinie o Kawa mielona Parana Espresso Italiano 250g

  • Wysokiej jakości mieszanka arabiki i robusty w proporcjach odpowiednio 20% i 80%. Parana Espresso Italiano charakteryzuje się niską kwasowością i bardzo intensywnym aromatem.
Producent: PARANA CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2022-09-09
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, kawa świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2022-06-24
Świetna kawa, więc ją kupuję od dłuższego czasu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Dąbrowa Górnicza
2022-06-19
Kawa mocna ale bardzo smaczna. Bardzo dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2022-02-12
Jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gryfice
2021-12-21
Kawa która ma swój smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łubowo
2021-12-10
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2021-12-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2021-11-19
Bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Dąbrowa Górnicza
2021-10-28
Jak dla mnie porażka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2021-07-24
Towar pierwsza klasa. Im dłużej ją piję, tym bardziej mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2021-05-14
Gdyby towar mi nie odpowiadał, to bym go nie kupował. Pozwolę sobie zatem ocenić jakość obsługi: szybka, sprawna, terminowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Gdańsk
2021-04-10
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2021-02-13
KAWA MI SMAKUJE, WIĘC JĄ KUPUJĘ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdwin
2021-02-12
Super, gdy potrzebujesz kopa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Wroclaw
2021-02-12
L
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zator
2021-02-07
oCZYWIŚCIE KAWA JEST NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2020-10-01
Co można napisać o kawie poza tym, że mi smakuje? Gdyby mi nie odpowiadała to bym nie zamawiał. Obsługa zamówień pierwsza klasa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Błonie
2019-09-29
Lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Tuchola
2019-06-04
Zakochałam się w niej od pierwszego parzenia :) idealna do ekspresu kolbowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-10-17
Dobra kawa dobrze smakuje jako kawa mleczna-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-09-20
Polecam wszystkim, którzy lubią wyraziste kawy. Słodka i aromatyczna z owocową nutą. Wyczuwalny posmak czekolady i orzechów. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Borkowo
2014-11-26
Kawa bardzo dobra, ale ze względu na bardzo intensywny aromat polecałbym osobom, które takiego typu kawy preferują.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-11-27
Pierwsze wrażenie zarówno smakowe i jaki i węchowe przywodzi na myśl gorzką czekoladę deserową, jednak po zaparzeniu w ekspresie ciśnieniowym wytwarza się kremową pianka nadająca całej filiżance kawy kremową konsystencję i niepowtarzalny smak. Jest to bardzo dobra kawa, ale moim zdaniem nic nie pobije Pellini - szczególnie Classico
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-25
Bardzo dobra gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel