Opinie o Kawa ziarnista Kimbo Aroma Intenso 250g

  • Włoska kawa ziarnista z renomowanej palarni Kimbo. Kawa posiada dosyć wysoki poziom kofeiny i ma bardzo intensywny smak. Jest to mieszanka wysokiej jakości arabiki i robusty w proporcjach 50/50.
Kod produktu: 8002200601218
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Adriana, Pisarzowice
2021-01-11
Zbyt mocna w moich odczuciach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2021-01-10
Smak który mnie ujął i będzie trzymał. Dobra kawa, wyrazisty smak, ziarna „tłuste”, ciemne. Godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, WARSZAWA
2020-12-30
Do automatu i kolby dobra, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Suwałki
2020-12-28
dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
DOBRA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2020-10-15
Bardzo dobra kawa. Idealny smak na rozpoczęcie dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2020-10-12
Bardzo dobra kawa,mocna ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2020-09-10
Bardzo dobra kawa. Smak wyrazisty. Sklep Konesso perfekcyjny. - wysyłka zgodna z ofertą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISLAW, LODZ
2020-01-05
Jestem fanem kawy Kimbo, więc moja opinia nie będzie obiektywna. Poza tym wszystkie kawy w konesso.pl są godne polecenia!!! Znakomity sklep = znakomite kawy. POLECAM KIMBO I NIE TYLKO!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Dość mocna kawa, która postawi na nogi każdego, nie jest nadmiernie gorzka ani kwaskowata, ale delikatna i aromatyczna.W tej cenie dobry wybór,wydaję mi się ze najlepiej smakuję z mlekiem .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-09-27
Mocna, dobra kawa. Smak dobry: nie za gorzki, nie za kwaśny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Giżycko
2019-07-25
Dobra mocna kawa, mieszam ziarna z kimbo gold i wychodzi idealna Nie za mocna, nie za słaba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2019-07-15
Smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-03-07
Bardzo dobra kawa, ale KIMBO napoletano dużo bardziej mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-02-11
Bardzo dobra kawa, mocna, kwaskowata. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2018-11-19
Skorzystałem z darmowej dostawy i kupiłem kawę, którą już znam. Polecam zarówno sklep jak i kawę, zamawiam u nich czasami i nigdy się nie zawiodłem. j.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-11-12
Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel