Opinie o Kawa Zicaffe Antico Aroma 1kg

  • Kawa ziarnista skomponowana z wysokiej jakości ziaren arabiki z niewielką domieszką robusty. Mieszanka o
  • trwałym i wyrazistym aromacie, zrównoważona w smaku bez wyczuwalnych nutek kwasowych i gorzkich. Skład: 90% Arabica, 10% Robusta
Producent: ZICAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Oleśnica
2020-10-09
Polecam kawę, polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Michał, Niechobrz
2020-08-18
Niestety muszę zrewidować poprzednią opinię. kupiłem dwa kilgramowe opakowania i kawa była zbyt mocno palona i pozbawiona aromatu i złożoności smaku, który czułem poprzednio.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2020-03-21
Jeśli szukasz kawy łagodnej dla zołądka o niskiej goryczy i kwasowości, ta propozycja jest doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2020-02-27
Kawa bardzo dobra, wręcz wyśmienita,zarówno espresso jak i kawa z mlekiem. Krema super, brak kwasowości, goryczki.Polecam kawę i oczywiście sklep:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Gorlice
2019-01-06
Doskonała kawa, delikatna, smaczna, na chwilę obecną mój nr 1!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jerzy, Hajnówka
2018-02-15
Kawa poprawna. Niezła krema, bez nadmiernej goryczy, bez kwaśności. Niezła cielistość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-01-04
Kawa łagodna w smaku, bez goryczy, bez kwaśności. Idealna do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-03-24
Wspaniała 100% Arabika, można jej dużo pić ponieważ jest bardzo łagodna dla żołądka, a mocne espresso jest doskonałe , z każdym łykiem jest smaczniejsza .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2015-04-30
Kawa znakomita, za pośrednictwem pocztex dłuższy czas dostawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Warszawa
2014-12-11
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Brzeźno
2014-06-04
Kawa wyśmienita, idealna z mlekiem, dostawa błyskawiczna, sklep rewelacja, polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel