Opinie o Tamper Lelit PLA481R do ubijania kawy - 58mm czerwone drewno

  • Lelit PLA481R to tamper służący do ubijania kawy w portafiltrach o średnicy 58,55 mm. Tamper wyróżnia się dzięki wykonaniu podstawy ze stali nierdzewnej z sygnowanym logiem Lelit oraz drewnianą rączką w kolorze czerwonym.
Kod produktu: 8009437002344
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Warszawa
2021-12-27
Idealnie pasuje do ekspresu Lelit Victoria, dobrze wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Luboń
2021-11-06
Ten Tamper zdecydowanie lepiej spełnia swoją funkcję od plastikowego, który był w zestawie z ekspresem. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Bydgoszcz
2021-08-20
Świetny tamper, ciężki, precyzyjny, świetnie pasuje do sitek IMS B70, stopa wykończona nie na lustro, ale mam wrażenie, że dzieki temu nie przywierają żadne drobinki. Szkoda, że tylko jeden kolor.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pępowo
2021-03-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Łańcut
2020-12-17
Trochę za mały, spasowanie nie jest idealne. Szukałbym raczej czegoś minimalnie większego do kolby LELIT.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2020-12-15
Solidnie wykonany, estetyczny tamper. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Konin
2020-12-14
Tamper Lelit użytkuję z ekspresem tej samej marki model Victoria. Dopasowanie jest bardzo dobre i tamper sprawuje się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Zalbki
2020-10-24
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2020-09-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-14
Solidne i dokladne wykonanie, dobrze wygląda z czerwonym drewnianym uchwytem jako element wyposażenia i uzupełnienie do ekspresu z tym samym logo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Ciężki, porządny, dobrze leży w dłoni. Uchwyt drewniany. Kolor czerwony dobrze komponuje się z logo na młynkach i ekspresach Lelit. Można go stawiać na pokrętle do regulacji stopnia mielenia w młynkach tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słupsk
2019-04-02
Wybrałem czerwień bo mam czerwony młynek i fajnie się komponuje. Solidnie wykonany 58mm pasuje do Gaggi. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel