Opinie o Tamper Lelit PLA481R do ubijania kawy - 58mm czerwone drewno

  • Lelit PLA481R to tamper służący do ubijania kawy w portafiltrach o średnicy 58,55 mm. Tamper wyróżnia się dzięki wykonaniu podstawy ze stali nierdzewnej z sygnowanym logiem Lelit oraz drewnianą rączką w kolorze czerwonym.
Kod produktu: 8009437002344
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 4.78
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Brańszczyk
2021-03-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Łańcut
2020-12-17
Trochę za mały, spasowanie nie jest idealne. Szukałbym raczej czegoś minimalnie większego do kolby LELIT.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2020-12-15
Solidnie wykonany, estetyczny tamper. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Konin
2020-12-14
Tamper Lelit użytkuję z ekspresem tej samej marki model Victoria. Dopasowanie jest bardzo dobre i tamper sprawuje się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Zalbki
2020-10-24
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2020-09-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-14
Solidne i dokladne wykonanie, dobrze wygląda z czerwonym drewnianym uchwytem jako element wyposażenia i uzupełnienie do ekspresu z tym samym logo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Ciężki, porządny, dobrze leży w dłoni. Uchwyt drewniany. Kolor czerwony dobrze komponuje się z logo na młynkach i ekspresach Lelit. Można go stawiać na pokrętle do regulacji stopnia mielenia w młynkach tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słupsk
2019-04-02
Wybrałem czerwień bo mam czerwony młynek i fajnie się komponuje. Solidnie wykonany 58mm pasuje do Gaggi. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel