Opinie o Kawa ziarnista Hausbrandt Trieste 500g

  • Hausbrandt Trieste to bardzo ciekawa kawa, mieszanka ziaren arabiki 70% oraz robusty 30%. Kawa charakteryzuje się przyjemnym, pełnym body oraz bardzo ciekawym, delikatnie słodkim smakiem i aromatem przypominającym pieczone desery.
Kod produktu: 8006980544055
Producent: HAUSBRANDT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Radom
2020-09-12
Kawa pyszna. Obsługa szybka. Polecam tutaj robić zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dorota, Wrocław
2019-01-31
Kawa bardzo dobra w smaku, ale bardzo mocna. Zdecydowanie najlepiej nadaje się do kaw z mlekiem, chyba że ktoś lubi mocne aromatyczne espresso. Nie jest kwaśna. Szczerze polecam kawy Hausbrandt - zdecydowanie mój faworyt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2018-11-11
Bardzo dobra kawa w bardzo dobrej cenie. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Na pewno do tej kawy wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Olkusz
2017-11-27
Kawa smaczna, doskonała z mleczkiem. Łagodna w smaku, bez nadmiaru goryczki czy kwaskowości. Aczkolwiek Hausbrandt Espresso smaczniejsza i klasę lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2017-11-19
Moja ulubiona kawa! I na początek dnia i na wczesne popołudnie! Smak, zapach, crema - świetna!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-08-31
Dobra i godna polecenia, jak wszystkie kawy Hausbrandt. Nie mniej nie moja ulubiona. Ze wszystkich Hausbrandt'ów akurat ta mieszanka smakowała mi najmniej. Polecam spróbować wszystkich i wybrać swoją ulubioną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2017-06-12
Bardzo aromatyczne i pobudzające espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bełchatów
2017-05-06
Znakomita kawa. Nie jest cierpka, świetna krema. Konesso równie dobre jak kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-02-26
doskonała, pobudzająca, aromatyczna, delikatna w smaku - idealne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-10-23
Pyszna kawa. Kawy Hausbrandt można kupować w ciemno - kazda z nich jest bardzo dobra. Sklep jak zwykle rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2016-09-17
Hausbrandt dla mnie jest w czołówce kaw. Świetna w smaku w miarę pobudzająca kawa. Dość łagodna jak na kawę z dodatkiem robusty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-06-21
Wszystkie rodzaje kawy Hausbrandt są godne polecenia. Serdecznie polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
    pixel