Opinie o Kawa ziarnista illy Monoarabica Ethiopia 250g

  • Wyśmienita jednorodna arabika pochodząca z regionu Sidamo w Etiopii. Monoarabica Ethiopia to wspaniała kawa o przyjemnej i delikatnej kwasowości połączonej z kwiatowym aromatem w którym można wyczuć nuty jaśminu. Skład: 100% arabica
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 46 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Przelewice
2022-06-13
Lubię tę kawe od dawna. Szybka dostawa i dobry kontakt. Polacam każdemu koneserowi włoskich kawiarenek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Przelewice
2022-06-09
Kawę tą lubię od dawna, przesyłka szybka, kontakt dobry, bez problemów. Polecam i będę wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2022-03-31
Najlepiej smakuje rano
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jozefow
2022-02-03
Świetna kawa i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wilczęta
2022-01-23
Kawa rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon Piotr, Pogórska Wola
2022-01-17
Doskonała , łagodna z niepowtarzalnym aromatem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-01-17
bez wodotrysków, ale poprawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jakubowice Konińskie-Kolonia
2022-01-17
Wyśmienita kawa ale niestety bardzo droga. Wyjątkowe kosztuje ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraszewice
2022-01-15
Kawa delikatna w smaku. Jeśli ktoś takie lubi, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piotrków Trybunalski
2021-12-26
Kawę kupuję od pewnego czasu bo lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2021-12-23
Pierwszy zakup tej kawy i zakup bardzo trafiony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-11-05
Lekko kwaśnawy smak, bardzo przyjemna odmiana, mógłby być nieco bardziej intensywny za taką cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2021-10-24
5/5 super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2021-10-09
Kawa oraz sklep na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: łukasz, Przeczyce
2021-09-13
kupiłem po raz pierwszy i jestem zadowolony illy robi najlepeze kawy etiopia ma przyjemny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chmielno
2021-06-06
Smak jes OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2021-04-15
Wyśmienita kawa, jak większość kaw afrykańskich. Szybka dostawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2021-03-28
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wrocław
2021-03-16
Najlepsza z kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-03-04
Towar zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Cieszyn
2020-12-30
Kawa zakupiona na prezent - sprawił radość obdarowanym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Adamów
2020-12-21
Bardzo dobra, łagodna w smaku o wyczuwalnej nucie czekoladowej. Wyśmienita na popołudniowy relaks
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joseph, Legnica
2020-12-20
Delikatna i aromatyczna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: NORBERT, MIĘDZYRZECB PODLASKI
2020-10-26
Polecam intrygujący aromat i smak kawy.tempo dostawy na 5.polecam.Norbert
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2020-10-16
Kawa o tak delikatnym smaku, że... prawie go nie czuć :(. Jeśli ktoś lubi intensywny smak (a ja lubię) kawy, to będzie zawiedziony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2020-10-08
Dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-07-17
smaczna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2020-06-04
Lekko kwaskowa i z wyczuwalną nutą owocową, nie jestem fanem takich kaw ale poleciłbym komuś kto jest.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-10-26
Uwielbiam illy w każdej odmianie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-01-27
Dobra kawa o zaznaczonej kwasowości (takiej owocowej) i niestety ziemistości, czego w kawach nie lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2018-01-01
Trafiony zakup w 100%.Doskonala jako czarna, ale także do kaw mlecznych. Polecam bo naprawdę warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Bardzo smaczna kawa. Jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-07-10
Bardzo fajny, wyważony smak. Lekko kwaskowa, trochę taka ziemista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Chełm
2017-04-09
Smaczna i wyrazista. Bardziej odpowiadała na jednak jako baza do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Mysłaków
2017-04-07
Bardzo dobra kawa - miałem ją pierwszy raz i na pewno ją będę zamawiał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2017-02-23
Illy to najlepsza kawa ziarnista na rynku!, Z Koneeso wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Poznań
2017-01-04
Nie to co odmiana Brazil i Guatemala, ale nadal bardzo smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Katowie
2016-11-18
Kolejna kawa z serii illy pyszna i aromatyczna - sklep jak zwykle na medal :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Świętochłowice
2016-05-23
Smaczna i aromatyczna, szczególnie polecam w połączeniu z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-05-04
Delikatny smak, piękny aromat. B. dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-04-07
Bardzo dobra, aromatyczna i wyrazista kawa, dwa w jednym: nadaje się na świetne espresso i świetną kawę mleczną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2016-02-28
Przyjemne zaskoczenie - kawa o wyjątkowo delikatnym smaku, pięknym aromacie. Moim prywatnym zdaniem jeszcze lepsza od ich typowych mieszanek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2015-12-03
delikatna w połączeniu z mlekiem super aromat
Opinia naszego klienta w
    pixel