Opinie o Kawa ziarnista Manuel Capriccio 250g

  • Wysokiej jakości selekcjonowane ziarna arabiki i robusty tworzą przyjemną kompozycję o intensywnym i mocnym aromacie. W kawie Manuel Capriccio przy odpowiednim przygotowaniu można wyczuć czekoladową nutę. Opakowanie: 250g
Kod produktu: 8006536201142
Producent: MANUEL

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.55
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gostyń
2020-12-26
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chełm
2020-12-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2020-11-20
Puszka super :). Zawartość średnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2020-11-14
Kawa w puszce, smakowo bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wleń
2020-06-18
Kupiona na okazyjny prezent i do tego się nadaje. Standardowa puszka, oklejona widoczną na zdjęciu grafiką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2019-10-26
Jako baza kaw mlecznych-pierwsza klasa. Bez gorzkiego posmaku. W sam raz gdy chcemy się napić dla smaku nie dla pobudzenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Ciechanów
2018-08-08
Dobra, średnio kofeinowa kawa, w ekspresie kolbowym o delikatnym smaku /w tle lekko korzenna i czekoladowa/. Może nie czuć po jej wypiciu szokującego "uderzenia mocy" jak w przypadku Sola Roma, lecz za to można wypić jedno espresso więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Kamil, Katowice
2018-07-22
Kawę piłem z ekspresu kolbowego. Cena jest dość wysoka, a kawa kompletnie nie przypadła mi do gustu. Smak dla mnie jest kiepski, albo zbyt specyficzny dla mnie. Słowami ciężko to ująć ale w porównaniu do wyrazistego jaki ma np. Illy, albo kawy kupowane w ziarenkach znane z sieciowych kawiarni, ten jest tępy, płaski i jakby przypalony. Lepsze od jacobs ale to raczej marny komplement...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2018-04-07
Opakowanie świetne. Kawa dobra w smaku: taka więcej niż średnia raczej. Ale trudno powiedzieć co jej brakuje. Raczej dobra (bez bardzo)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Wydaje mi się, że kawa troszkę niedoceniana wśród innych bardziej znanych nazw. Ale kto się zna na kawie, to napewno doceni! W smaku bardzo wyrazista. Polecam zakup...oczywiście w Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2015-10-12
Smaczna, dodatek robusty sprawia, że kawa jest o wyższej zawartości kofeiny i o to właśnie chodzi.
Opinia naszego klienta w
    pixel