Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Tierra 1kg

  • Lavazza Tierra to doskonała kawa, o charakterystycznym aromacie i głębokim smaku, charakteryzuje się słodką, lekko kwiatową nutą. Lavazza Tierra to najwyższa jakość, świeżo palone ziarna i niepowtarzalne walory smakowe. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070051423
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 130 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Chełmno
2022-09-11
najlepsza kawa na popołudniowa siestę,trochę mocniejsza, ale nie nachalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Pabianice
2022-09-10
Bardzo smaczna kawa ,aromatyczna ze wspaniałą pianką.Już przymierzam się do następnego zamówienia tej samej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Opole
2022-08-29
Kupiona, ale jeszcze nie sprawdzona. czeka na swoją kolej. Sklep Konesso gorąco polecam za miłą i sympatyczną obsługę, jak i błyskawiczną wysyłkę towaru. Zawsze z przyjemnością wracam po kolejne kawy lub inne zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Nowa Sól
2022-08-20
Polecam tą kawę, to moja ulubiona. Bardzo bogaty i intensywny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Bielsko Biała
2022-07-22
super kawa dostarczona zgodnie z zamówieniem,polecam sprzedawcę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Wieliczka
2022-07-15
Wyrazisty smak,wyczuwalne słodkie nuty powodują, ze wydaje się bardzo delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-06-23
bardzo dobra kawka, bardzo polecam ja i całe biuro :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Nowa Sól
2022-06-20
Wyśmienita, wspaniały aromat i smak czekolady. To jest moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Zamość
2022-06-12
Nie ma co się rozpisywać, fantastyczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lublin
2022-06-12
Pyszna kawa do ekspresu automatycznego, dobrze pobudza, super jako espresso oraz do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Płońsk
2022-06-08
To jest dla mnie smak i aromat No. 1, brak posmaku kwaśności, doskonale wypalona, po prostu wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2022-05-18
Jedna z moich ulubionych kaw. Jeżeli nie wiesz jaką kawę wybrać, to Lavazza zawsze będzie smakować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gliwice
2022-05-12
Bardzo dobra kawa, coś nowego i można przetestować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Zamość
2022-04-25
Podobna do LAVAZZA ESPRESSO BARISTA PERFETT, ale ma jednak swój smak. Polecam pić zamiennię co jakiś czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Zawiercie
2022-03-11
Kawa mocna , wyrazista , bardzo mi smakuje . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2022-03-03
Bardzo aromatyczna i delikatna w smaku. Dokładnie taka, jak lubię. Kupuję już kolejny raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Lubin
2022-02-27
Bardzo smaczna, delikatna kawka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2022-01-26
Dobra kawa;całej rodzinie smakowała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Zamość
2022-01-21
Bardzo dobra kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kętrzyn
2022-01-16
Wysokogatunkowa, 100% Arabika. Aromatyczna (czekoladowo-owocowe nuty) i delikatnie palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bieganów
2021-12-29
Świetna kawa, bogaty aromat i smak. Idealnie palona, napar mocny i aromatyczny. Moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lubsko
2021-12-29
warto spróbować i kupić jeszcze parę razy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Chełmno
2021-12-25
mocniejsza i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Bielsko-Biała
2021-12-23
Super szybka wysyłka dostawca na Plus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Zamość
2021-12-19
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Sulechów
2021-12-16
kawa dobrej jakości , ale wolę łagodniejsze i średnio palone , ta jest za mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jonathan, Krakow
2021-11-08
Amazing balance and body. It's simply perfect!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sztum
2021-11-04
Jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-10-28
nadaje się wyłącznie do kaw mlecznych. Bardzo przepalona, wychodzi średnie espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-10-22
Smakuje o każdej porze dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Goleniów
2021-09-24
Smaczna kawa bez goryczy, zresztą nigdy nie słodziłem kawy, a ta jest słodka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Zamość
2021-09-13
Bardzo dobra kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, MUROWANA GOŚLINA
2021-09-10
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-07-29
Smaczna, czekoladowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-06-26
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-06-04
Dobra kawa, aromatyczna i mało kwaskowa. Bardziej czekoladowa w posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kroczyce
2021-05-20
Dobra kawa łagodna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Bielsko-Biała
2021-05-04
Dobrze zrównoważona kompozycja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Lipnica Mała
2021-05-03
Szybką realizacja zamówienia i kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wrocław
2021-05-01
Najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-04-19
Pierwszy raz ją piję.Odpowiada mi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gdańsk
2021-04-18
Ta kawa zadowoli najbardziej wybrednego kawoszy polecam klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Wrocław
2021-04-08
Kawka, spoko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-04-08
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2021-04-08
Do biura, wszystkim smakuje, choć smak ma zdecydowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2021-04-02
Towar spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bładnice Dolne
2021-04-01
smakuje bardzo z czymś słodkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2021-03-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-02-18
Smaczna kawa z przyjemnym czekoladowym aromatem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kamionki
2021-02-18
Włoska jakość nic dodać nic ująć. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Przecza
2021-02-11
Jakie zamowilem takie kawy mam jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Ełk
2021-02-07
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2020-12-06
Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, GOLENIÓW
2020-11-23
Jedna z lepszych kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radom
2020-11-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kolbuszowa
2020-10-31
Kawa smakowo bardzo dobra, ale przy drobnym mieleniu powoduje zapchanie ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sandomierz
2020-10-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Staw
2020-10-26
Jakość i smak kawy oceniam bardzo dobrze.To mój ulubiony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rajszew
2020-10-24
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Piechowice
2020-10-16
Dobra kawa o niskiej zawartości kofeiny (niestety problemy z ciśnieniem) świetnie pasująca do capuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zambrów
2020-10-12
Kawa Lavazza Tierra nie jest moim faworyten wsród kaw,zasugerowałam się opinią ,że jest niemalże w smaku jak Lavazza Pienaroma.Niestety nie podzielam tej opinii.Aczkolwiek warta spróbowania.Zamówienie jak zwykle na 5 .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-09-21
Aromatyczna, naprawdę dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2020-09-18
jestem zadowolona polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skawina
2020-09-15
wspaniała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecin
2020-09-13
Bardzo dobra, łagodna, bez goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Nowy Wiśnicz
2020-09-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, MUROWANA GOŚLINA
2020-05-10
Rewelacyjna kawa. Super obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2020-03-10
Bardzo smaczna kawa. Polecam. Po spróbowaniu już wielu droższych kaw ze sklepu Konesso, ta Lavazza okazała się dla mnie strzałem w dziesiątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2020-01-11
Dosc gorzka poruwnujac z innymi kawami z podobna gorycza. Niby ma byc niska gorycz. Oprocz tego, dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2019-12-29
Dobra kawa, głęboki smak, bez natrętnej kwasowatosci, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2019-12-06
jedna z najlepszych. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Szczytniki
2019-11-24
Jedna z lepszych kaw. Ma wszystko moc, aromat, słodycz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Raba Wyżna
2019-09-10
Bardzo smaczna!!!! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2019-03-30
Pyszna kawa. Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdynia
2019-01-15
5/5 dlaczego a no warta naszych kubków smakowych które nie pożałują ze mogły ja skosztować za smak i aromat oraz chęć sięgnięcia po nią ponownie. Wiadomo łatwo się mówi czy pisze ale posmakuj ta kawę a przekonasz się ze jest i delikatna i ma swój aromat wydaje mi się ze najlepsza Lacazza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2018-11-11
Bardzo dobra kawa mocna, wyrazista a jednocześnie delikatna z subtelną pianką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2018-10-07
Niedawno odkryta, zacna, przyjemna, konkretna. Na dłużej zagości w naszej kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-09-21
Troszkę się zawiodłem.Nie wiem co w niej jest/ jakaś,taka,"bezpłciowa"/.Chyba po raz drugi nie zamówię.Natomiast sprzedawca jak zwykle 200% normy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
kawa zakupiona eksperymentalnie, oczywiście wypita ale czy do niej wrócę? Jakoś kręcę się wokół Lucaffe i bardziej mi pasują smaki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Hajnówka
2017-11-16
Sugerowałem się opiniami w sklepie. Ale chyba mam inny gust. Kawa bez cielistości, kremy (to mniej ważne), z posmakiem kwaskowości czy czegoś takiego jak w kawach marketowych. Z tej marki zdecydowanie lepsze i tańsze Top Class i Pienaroma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-11-07
Bardzo dobra :-) Najlepsza Lavazza !!! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-09-22
Znakomita, jak większość produktów tej marki. Odnajduję w niej wszystko, co lubię: odpowiednią moc, wspaniały aromat, nuty tytoniu i skórzane, prażonych orzechów. Idealna jako ristretto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2017-09-17
Świetna, w moim rankingu porównywalna z Pienaroma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2017-09-15
Kupiłam tę kawę ze względu na jej ekologiczne pochodzenie, ale jeszcze nie próbowałam. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Sklep polecam, dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Szczecin
2017-09-02
Bardzo dobra kawa. Uwielbiam ją ze względu na stopień palenia i zawartość kofeiny. Firma godna zaufania.Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sosnowiec
2017-07-16
Najlepsza Lavazza z oferty. Bardzo przypadła mi do gustu. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Poznań
2017-06-27
Bardzo przyzwoita kawa. Jedna z najlepszych w tym przedziale cenowym. Sklep super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2017-06-15
Kawa przepyszna, obsługa doskonała - jak zawsze :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2017-06-08
Kawa smaczna, delikatna. Polecam... Małgorzata, Łańcut
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-03-11
Delikatna z wyczuwalną słodkością (toffi, karmel). Dobra jasno orzechowa crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2017-02-01
Wyśmienita kawa o wspaniałym smaku i aromacie. Gorąco polecam zarówno z mlekiem jak i do espresso:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2016-10-31
Dobra kawa zarówno do espresso, americano czy kaw z mlekiem. Dosyć delikatna w smaku, więc jeśli ktoś poszukuje agresywnych i wyrazistych doznań, musi szukać dalej. Przyzwoita crema, choć mogłobyć nieco lepiej (chyba, że źle dobrałem grubość mielenia i ilość kawy).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Radostowice
2016-10-31
Skusiło mnie pochodzenie fair trade tej kawy. Okazało się, że także smakowo jest w pełni satysfakcjonująca. Odbieram ją jako pełną w aromacie i smaku, no i bez kwasowości, której nie lubię. Polecam bardzo z obu powodów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2016-10-13
Bardzo dobra i aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Opole
2016-10-06
Kawa bardzo dobra. Obsługa jak zwykle OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2016-08-25
Doskonały zbalansowany smak i aromat z obfitą kremą. W smaku raczej łagodna, dla wyrafinowanych smakoszy. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, STALOWA WOLA
2016-08-13
Rewelacja, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2016-08-09
dobra kawa doskonała obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Cisiec
2016-08-08
Gorąco polecam, rewelacyjna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-03-07
Aromatyczna, dobra kawa, Zdecydowanie polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, PIASTÓW
2016-02-05
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Rzeszów
2015-06-09
Najlepsza z kaw Lavazza. Głęboki smak z delikatną nutką czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, CELESTYNÓW
2015-03-27
Super smak i aromat.POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2015-02-10
Moim zdaniem najlepsza kawa Lavazza. Bogaty aromat, głęboki smak, nutka czekolady i zero kwasowości. Idealna z mlekiem, doskonała jako espresso. Bardzo przypadła naszym firmowym kawoszom do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2015-01-11
Zamówiłem ostatnio tą kawę chociaż nie byłem przekonany do marki Lavazza. No i niestety potwierdził się moje obawy. Kawy nie jest ogólnie zła. Ala przeznaczona jest raczej dla zwykłych pijaczy kawy, a nie do osób szukających czegoś więcej w przyjemności picia kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-11-18
Jestem stalym klientem tego sklepu- co oznacza ze jestem mega zadowolona z obsługi, kontaktu ze sklepem i towarów jaki on oferuje- absolutnie najwyzszej jakości. Super! To nie jest moja pierwsza Lavazza ale jedna z najlepszych w swoim gatunku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2014-10-10
Obsługa i dostarczenie zamówienia- bez zarzutu ( wzorowe), a kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pobiedziska
2014-09-18
Jestem stałym klientem tego sklepu internetowego. Dostawa kawy błyskawiczna! Pełen profesjonalizm. Kawa wyśmienita, aromatyczna, doskonała w smaku. Polecam ja znajomym. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2014-08-21
Wg mnie najlepsza Lavazza, super smak i aromat. Obsługa na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, SEROCK
2014-06-02
Bardzo smaczna zarówno z mlekiem jak i czarna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wojkowice Koscielne
2014-05-16
kawa wspaniała mocna ,aromatyczna naprawde polecam.Zamówienie błyskawiczne zrealizowane, super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
MNIAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2014-05-06
Kawa rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-03-19
Miła obsługa, szybka wysyłka i pyszna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Turka
2014-02-14
Kawa przepyszna; obsługa jak zawsze bardzo sprawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2014-01-30
Jestem stałym klientem, wiec to co mogę powiedzieć, to : Obsługa - wzorowa, dostawa - błyskawiczna. Kawa wyśmienita. Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2014-01-10
Brasiliana jest jednak o niebo lepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-12-26
Przepyszna kawa. Owszem trochę droższa od pozostałych, ale każdy zasługuje na trochę przyjemności. Jeśli nie zawsze, to od czasu do czasu warto!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Świebodzin
2013-12-20
Polecam tą kawe :) 100% Arabica :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Skawina
2013-11-19
Chyba najlepsza kawa od producenta Lavazza :) Śmiało można zamawiać. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2013-08-09
To nie pierwsza moja Lavazza, za to jedna z najlepszych z tego gatunku. Rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2013-07-19
zamówienie bezproblemowe, kawa już na drugi dzień była w paczkomacie , a do tego całkiem smaczna i bardzo mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LIUDMILA, WARSZAWA
2013-06-12
Lavazza,klasyka w swoim gatunku.Najlepsza na pierwszą kawusię.Szybka i solidna dostawa! Liudmiła z Warszawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Nysa
2012-11-24
kawa pycha obsługa super dostawa bardzo szybko od tej chwili będę stałym klientem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rzgów
2012-11-19
POLECAM ! tak kawę, wyborna jak i FIRME
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2012-10-28
Obsługa i dostarczenie zamówienia - wzorowe.Kawa wspaniała. Firma godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2012-06-14
Kawa bardzo dobra. Szybko dostarczona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2012-03-12
z tą kawą miałem już nie raz do czynienia i zawsze jestem zadowolony polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Bydgoszcz
2012-02-11
P Y S Z O T K A!!!! :-) Mniam
Opinia naszego klienta w
    pixel