Opinie o Kawa ziarnista Izzo Vivi 1kg

  • Izzo Vivi to doskonała mieszanka arabiki (80%) z dodatkiem robusty (20%). Kawa cechuje się wyrazistym aromatem i smakiem oraz brakiem nadmiernej kwasowości i goryczy. Idealna do espresso jak i do kaw z mlekiem. Opakowanie: 1kg
Producent: IZZO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Świnoujście
2020-12-30
Kawa pyszna , nie czuć mocnej goryczki, kupię pewnie jeszcze nie raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2020-12-15
Raz spróbujesz, będzie Twoją ulubioną kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-12-03
Jakość kawy adekwatna do ceny, smak przeciętny, ziarna częściowo połamane. Lubię włoskie mieszanki arabik z robustą, ale tutaj choć poprawnie: czekoladowy posmak i znikoma kwasowość - czuć jeszcze jakąś nieprzyjemną ziemistość. Na moim opakowaniu nie było daty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2020-11-23
Mocno palona o dużej mocy. Jeżeli lubisz gorycz to jest to kawa dla Ciebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Trzydnik Duży
2020-09-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-07-08
Kawa lekka i przyjemna z nutką goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Pruszków
2020-05-02
Lubię próbować nowe kawy, w poszukiwaniu odmiany oraz by odkrywać smaki. I ta kawa mnie zaskoczyła. Czekoladowa, mocna, w ogóle nie czuć kwasowości. Pycha, idealne połączenie do niej to pół łyżeczki miodu gryczanego do podwójnego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, BIELSKO-BIAŁA
2020-04-24
Smaczna i aromatyczna kawa mocno palona. Polecam szczerze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kalety
2020-03-13
Dla mnie bardzo dobra kawa mocno palona, doskonała proporcja arabiki do robusty. Moje top 5. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2020-03-05
dobra lekko kwaskowata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2020-01-12
Kawa przepyszną. Wyrazisty smak a przy tym bardzo łagodna.Cpolecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Opoczno
2019-08-23
Bardzo dobra, dla osób lubiących mocna espresso to rewelacja, lepszej nie piłem jeszcze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-12-17
Jestem mile zaskoczony.Kawa przepyszna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2018-06-28
Mocna aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Tarnów
2018-05-28
Kawa o bardzo intensywnym smaku. Raczej nie przypadnie do gustu osobom lubiącym kawę bez goryczy. Lepiej smakuje z mlekiem niż "solo".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2018-05-01
Kawa rewalcyjna. Wyrazisty słodki smak bez nut kwaskowości. Dobra jako espresso i latte. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2018-03-07
Mocno palona, dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2018-02-25
Polecam. Bardzo dobry smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-02-07
Kawa mocno palona bez kwasowości o zdecydowanym lekko gorzkim smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-11-14
Wyjątkowa, aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-05-20
Ciekawy, zdecydowany smak, co zawdzięcza pewnie mocnemu paleniu. Do tego stosunkowo niedroga. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-10-13
Dobra kawa,sklep na najwyższym poziomie,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-05-11
Kawa bardzo dobra Sklep super!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2016-05-05
Cudowny aromat, doskonale palona. Świetny smak. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Działdowo
2016-03-22
Fajna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Poraj
2015-07-01
Mnie osobiście nie odpowiada smak .Wyczuwam ,,inke,,ale każdy lubi coś innego
Opinia naszego klienta w
    pixel