Opinie o Kawa ziarnista Izzo Vivi 1kg

  • Izzo Vivi to doskonała mieszanka arabiki (80%) z dodatkiem robusty (20%). Kawa cechuje się wyrazistym aromatem i smakiem oraz brakiem nadmiernej kwasowości i goryczy. Idealna do espresso jak i do kaw z mlekiem. Opakowanie: 1kg
Producent: IZZO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 48 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2022-08-05
Kawę polecił mi kumpel, jak to stwierdził, godna polecenia. :) Myślę że się nie zawiodę..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-06-07
Najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-04-11
No cóż. Już wiele opinii napisałem o tej kawie, mogę jeszcze raz kto raz spróbuje ten w niej zasmakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, ZABIERZÓW
2022-04-05
Bardzo dobra kawa,intensywny smak,dobra do kawy czarnych jak i mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2022-01-21
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2022-01-13
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Warszawa
2021-11-17
Jedna z lepszych kaw jakie zaparzyłem :) kupiona z polecenia i nie zawiodłem się na pewno pojawi się w kolejnym zamówieniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Górki Wielkie
2021-11-10
Jestem bardzo zadowolona z zkupów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-10-11
The Best of The Best
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2021-09-24
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-08-23
może być, nadaje się do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kolmex Inwest Sp., Warszawa
2021-07-16
Kawa wspaniała, dostawa bardzo sprawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Podgórzyn
2021-07-12
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-06-23
Jedna z najsmaczniejszych kaw, wyrazista w smaku, doskonała do mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2021-05-31
Kawa dla lubiących lekko kwaśne kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2021-05-27
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maksymilian, Głogoczów
2021-05-20
Smaczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wołomin
2021-04-10
Bardzo dobra kawa i mlcna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-03-29
Jeszcze nie mam wyrobionego zdania, choć zaciekawiła mnie ta kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-03-13
Kto raz spróbuje też zasmakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2021-02-21
Jedna z najsmaczniejszych kaw, łagodna a jednocześnie wyrazista. Spróbuj a na pewno będzie smakowała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Świnoujście
2020-12-30
Kawa pyszna , nie czuć mocnej goryczki, kupię pewnie jeszcze nie raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2020-12-15
Raz spróbujesz, będzie Twoją ulubioną kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-12-03
Jakość kawy adekwatna do ceny, smak przeciętny, ziarna częściowo połamane. Lubię włoskie mieszanki arabik z robustą, ale tutaj choć poprawnie: czekoladowy posmak i znikoma kwasowość - czuć jeszcze jakąś nieprzyjemną ziemistość. Na moim opakowaniu nie było daty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2020-11-23
Mocno palona o dużej mocy. Jeżeli lubisz gorycz to jest to kawa dla Ciebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Trzydnik Duży
2020-09-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-07-08
Kawa lekka i przyjemna z nutką goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Pruszków
2020-05-02
Lubię próbować nowe kawy, w poszukiwaniu odmiany oraz by odkrywać smaki. I ta kawa mnie zaskoczyła. Czekoladowa, mocna, w ogóle nie czuć kwasowości. Pycha, idealne połączenie do niej to pół łyżeczki miodu gryczanego do podwójnego espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, BIELSKO-BIAŁA
2020-04-24
Smaczna i aromatyczna kawa mocno palona. Polecam szczerze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kalety
2020-03-13
Dla mnie bardzo dobra kawa mocno palona, doskonała proporcja arabiki do robusty. Moje top 5. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2020-03-05
dobra lekko kwaskowata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2020-01-12
Kawa przepyszną. Wyrazisty smak a przy tym bardzo łagodna.Cpolecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Opoczno
2019-08-23
Bardzo dobra, dla osób lubiących mocna espresso to rewelacja, lepszej nie piłem jeszcze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-12-17
Jestem mile zaskoczony.Kawa przepyszna.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2018-06-28
Mocna aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Tarnów
2018-05-28
Kawa o bardzo intensywnym smaku. Raczej nie przypadnie do gustu osobom lubiącym kawę bez goryczy. Lepiej smakuje z mlekiem niż "solo".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2018-05-01
Kawa rewalcyjna. Wyrazisty słodki smak bez nut kwaskowości. Dobra jako espresso i latte. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2018-03-07
Mocno palona, dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Warszawa
2018-02-25
Polecam. Bardzo dobry smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-02-07
Kawa mocno palona bez kwasowości o zdecydowanym lekko gorzkim smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-11-14
Wyjątkowa, aromatyczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2017-05-20
Ciekawy, zdecydowany smak, co zawdzięcza pewnie mocnemu paleniu. Do tego stosunkowo niedroga. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-10-13
Dobra kawa,sklep na najwyższym poziomie,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2016-05-11
Kawa bardzo dobra Sklep super!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2016-05-05
Cudowny aromat, doskonale palona. Świetny smak. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Działdowo
2016-03-22
Fajna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Poraj
2015-07-01
Mnie osobiście nie odpowiada smak .Wyczuwam ,,inke,,ale każdy lubi coś innego
Opinia naszego klienta w
    pixel