Opinie o Kawa ziarnista Hausbrandt Gourmet 500g

  • Doskonały smak tej kawy jest zasługą specjalnie wyselekcjonowanych 12 odmian ziaren Arabiki pochodzącej z najlepszych plantacji centralnej i południowej Ameryki. Hausbrandt Gourmet jest najbardziej prestiżową kawą z tej palarni. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8006980536050
Producent: HAUSBRANDT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-04-11
Wzorowa kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2020-03-10
Super kawa, polecam z całego serca - aromatyczna i łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Mogilany
2020-03-06
Marta z Mogilany/ Krakowa Wspaniała kawa zresztą jak wszystkie Hausbrandt. Polecam bo warto skosztować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2019-07-06
Świetna kawa, czekoladowa i słodkawa. Bardzo aromatyczna. Dla mnie bezapelacyjnie pierwsza liga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-01-30
Mój pierwszy zakup tej kawy. Dobra kawa, choć według mnie na espresso lepsza jest Hausbrant Academia. Przyjemny czekoladowy smak z ulubionym przeze mnie rześkim posmakiem. Mielona w Ascaso I 1 mini daje bardziej zbity przemiał niż Kimbo Gold - na podwójne espresso trzeba o 1 g więcej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Zabrze
2018-05-31
Pyszna kawa, bez goryczy czy kwasowości. Sklep godny polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Bielsko-Biała
2017-11-17
Bardzo dobry sklep i świetna obsługa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2017-09-14
Wyśmienita kawa. Łagodna bez goryczy, doskonała do kaw mlecznych. W tym przedziale cenowym trzeba spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-08-03
Moim zdaniem idealnie nadaje się do parzenia w kawiarce. Zresztą jak wszystkie Hausbrandt'y. Kawa delikatna aczkolwiek bardzo aromatyczna. Delikatna słodycz przeplata się z cytrusowymi nutami. Osobiście bardziej mi smakowała niż Academia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-07-10
Smaczna, aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Walbrzych
2017-04-21
Kawa bardzo smaczna, ale Academii jednak nie dorównuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-04-10
Bardzo przyzwoita kawa. Co prawda Academia smaczniejsza, ale tę mogę również z czystym sumieniem polecieć!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2016-09-11
Bardzo dobra, wyrazista kawa, jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2016-08-29
Bardzo dobra kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Opole
2016-03-21
Jedna z najlepszych kaw dostępnych w tym sklepie. Kawa warta swojej ceny. Świetna w każdej postaci.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-02-11
Świetna kawa, faktycznie ciut lepsza od Academii! Jestem miłośnikiem kaw Hausbrandt więc może opinia jest bardzo subiektywna, ale jak na razie na żadnej z nich się nie zawiodłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2016-01-16
Kawa doskonała. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Katowice
2015-12-31
Smak Włoch w domu - smakuje jak w Trentino na nartach. I do tego jeszcze lepsza niż Academia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Kamil, Janów Lubelski
2015-09-07
Nie zachwyciła mnie, przeciętna jak dla mnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dąbrowa Górnicza
2015-05-28
Kawa istotnie bardzo dobrej jakości z cechami zgodnymi z opisem. Mimo sugestii opiniodawców ustępuje jednak nieco kawie Academia z tej samej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olsztyn
2015-05-26
rewelacyjna kawa , bardzo dobry smak a przy tym atrakcyjna cena, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Krośnice
2015-03-16
Kawa delikatna,smak i aromat wyśmienity!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BIAŁY-HACZ, KROSNO
2015-02-19
Szybka obsługa, pyszna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2015-01-15
Kawa delikatna i kremowa zarówno jako espresso jak i z dodatkiem mleka.Jest to moja opinia a każdy ma inny smak, nie jest tak intensywna i aromatyczna jak starbucks kenia ale jest bardzo smaczna polecam sprawdzić. Sama transakcja perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arletta, Wierzyce
2014-11-21
Kremowa i aromatyczna. Wyśmienita na poranek gourmet!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2014-10-14
bardzo dobra kawa, polecam. Dostawa błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-08-04
bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Zakroczym
2014-06-25
Kawa rewelacja. Głęboki smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Sanok
2014-04-06
Dziekuje za szybka wysylke kawa jest pyszna napewno bede Wasza klientka pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2014-02-26
Świetna kawa z bardzo ładną cremą, rewelacyjny sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2014-02-12
Świetna kawa. Bardzo dobry sklep, szybka przesyłka. Polecam wszystkim. Do nastepnych zakupów. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-01-15
Dość mocna kawa o wyrazistym smaku i aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-01-14
Hausbrandt Gourmet to druga kawa z tej palarni, którą pijemy z wielkim smakiem. Zarówno ona jak i Academia są wyborne. A sklep jak zwykle polecamy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Częstochowa
2014-01-07
Wyśmienita kawa dla koneserów tego trunku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2013-12-11
Kawa dobra i tylko dobra. Lepsza jako espresso, chociaż moja żona twierdzi że jest świetna. Widać na mnie nie robi piorunującego wrażenia. W tej cenie można znaleźć coś bardziej ciekawego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2013-10-23
Niesamowity smak i aromat, każda filiżanka to dla mnie prawdziwa uczta. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-10-17
Prawdziwa uczta dla wielbicieli kawy. Smak i aromat doskonaly. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-08
Bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-06-14
Wyśmienity stosunek ceny do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-05-09
Wyśmienite espresso, doskonały kontakt, szybka przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel