Opinie o Kawa w kapsułkach Costa Coffee Lungo Signature Blend kompatybilne z ekspresami Nespresso®* - 10 szt.

  • Klasyczna, średnio palona mieszanka ziaren arabiki i robusty, która daje przyjemnie słodką kawę. Costa Coffee Lungo Signature Blend w kapsułkach Nespresso zachwyca karmelowo-orzechowym posmakiem.
Kod produktu: 5012547001742
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Trzebownisko
2024-02-26
Miłe zaskoczenie! Myślałam, że kapsułki od Costa Coffee nie spełnią moich oczekiwań co do jakości i mocy kawy, a jednak są naprawdę godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGATA, Łabędziów
2024-01-06
Świetna kawa z gęstą pianką bez kwasowości . Polecam ❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Racibórz
2023-10-23
Bardzo smaczna, została moją ulubioną kawą- głęboka nuta z delikatną goryczką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2023-10-23
Dobre kapsułki, nie są czymś wyjątkowym, ale nie są gorzkie ani kwaśne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, Tarnów
2022-08-12
bardzo smaczna kawa, lepsza od większości oryginalnych kapsułek nespresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2022-04-22
Bardzo dobra kawa, kapsułki dobrze pasują do mojego ekspresu, nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-03-20
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bytom
2022-03-18
Sprawna transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Wrocław
2022-03-14
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Warnice
2022-03-11
Delikatna w smaku , bardzo dobra:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2022-03-09
polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Trzebnica
2022-03-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Poznan
2022-03-06
5/6
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jakub, Mysłakowice
2022-01-17
Kawa smakowo średnia, lepsze są oryginalne Nespresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-12-31
Kawa bardzo smaczna, realizacja i dostawa w szybkim tempie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ania, Warnice
2021-10-31
Rewelacyjny smak za bardzo dobra cenę :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Przasnysz
2021-10-07
Pasują bez problemu do ekspresu Nespresso, bo różnie bywa z zamiennikami .Kawa dość dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-10-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2021-09-17
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-09-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-09-12
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: SERWIS AGD, KRAKÓW
2021-09-09
W kapsułkach bardzo mocno zbita kawa tak ze czasem przelewała sie tylko woda zamiast kawy:(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-08-31
zgodne z zamowieniem, bez uszkodzeń w transporcie, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Gdańsk
2021-08-26
Rewelka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Koleczkowo
2021-08-23
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-08-23
smaczna kawa, dobra na poranek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, KOSZALIN
2021-08-14
Jeśli lubisz łagodną kawę, ta będzie raczej ok. Jeśli szukasz Lungo o mocnym, esencjonalnym smaku, Costy lub inne kapsułki, ale o mocy od min.10 do 12,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Milanowek
2021-07-08
Świetny towar w świetnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2021-07-03
Wszystko ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Września
2021-07-02
Bardzo smaczna kawa, przyrządzona w formie espresso daje fajną cremę :) Dobrze łączy się z mlekiem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Łódź
2021-07-02
Wszystko fajnie, szybka wysyłka, bezpiecznie zapakowane. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wałbrzych
2021-06-28
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Gdańsk
2021-06-28
Smaczna kawa, dobra alternatywa do kapsułek nespresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stalowa Wola
2021-06-21
Kolejny zakup, i jak zwykle pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-06-19
Kawy Costa Coffee są dobrymi zamiennikami do ekspresu Nespresso. W smaku według mnie delikatniejsze niż wskazywałaby moc na opakowaniu, ale bardzo dobre. Przesyłka z Konesso bardzo szybka, bo zaledwie w ciągu 1 dnia, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam sklep i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Stalowa Wola
2021-06-11
Wszystko ok, profesjonalna obsługa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-05-10
Bardzo dobra kawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-05-03
Polecam jako zamiennik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-04-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-02-12
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2020-12-11
wszystko świetnie
Opinia naszego klienta w
    pixel