Opinie o Ekspres do kawy Melitta F63-102 Caffeo CI Touch - czarny

  • Automatyczny ekspres do kawy niemieckiej firmy Melitta pozwala na przygotowanie zawsze perfekcyjnej kawy w Twoim domu. Oprócz stylowego designu urządzenie zostało wyposażone w nowoczesne technologie, które gwarantują maksymalną wygodę użytkowania.
Kod produktu: 4006508217793
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 54 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Stalowa Wola
2024-02-24
Zakupiony ekspres melitta f63-102 to super sprzęt, a zakupy w sklepie internetowym Konesso to czysta przyjemność.Super merytoryczna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Żelazków
2024-02-18
Polecam. Intuicyjne menu, łatwość obsługi , dobre aromatyczne kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2024-02-09
Potwierdziły się opinie innych. Ekspres godny polecenia. 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Jelcz-Laskowice
2024-02-08
SUPER PRODUKT , POLECAM ZAKUP , PROSTY W OBSŁUDZE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Siedlec
2024-01-27
Towar zgodny z opisem. Expresowa wysyłka. Expres rewelacja. Polecam expres i sprzedającego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Rozprza
2024-01-22
Super ekspres. Prosta i intuicyjna obsługa.Kawa pyszna. Jeżeli chodzi o proces zakupu to zostałem obsłużony szybko i profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Legnickie Pole
2024-01-21
Witam. Ekspres zakupiony miesiąc temu. Dotarł do mnie bardzo szybko, bodajże w drugim dniu od zamówienia. Przed zakupem spędziłem bardzo dużo czasu na przeglądaniu forów oraz czytaniu opinii fachowców zajmujących się zawodowo serwisowaniem tego typu sprzętu. W/g informacji które pozyskałem, Melita zajmuje drugie miejsce w rankingu, po Jurze -która jest niewspółmiernie droższa, natomiast jest od niej cichsza -co ma bardzo duże znaczenie w codziennej eksploatacji. Awaryjność jest porównywalna, z lekką przewagą Jury... Natomiast materiały eksploatacyjne typu filtry, płyny do czyszczenia oraz ewentualne części zamienne -są zdecydowanie tańsze. Reasumując: po miesiącu użytkowania, w 100 % potwierdzam wnioski które pozyskałem z lektur nt ekspresów. Ten model w pełni spełnia moje oczekiwania..! Zdecydowanie polecam jego zakup...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Koszalin
2024-01-15
Polecam, dostawa bardzo szybko po zamówieniu, produkt najwyższej jakości sto procent sprawny bez uszkodzeń, oceniam na ***** 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2024-01-12
Bardzo fajny ekspres, średnia półka cenowa ale warty każdej wydanej złotówki, dbać, nie giąć dziesięc lat bedzię służył
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2024-01-11
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia jak i z samego ekspresu. Kawa jest pyszna, ekspres pracuje wystarczająco cicho. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Będzin
2024-01-07
Bardzo dobry, prosty w obsłudze i z ciekawym designem. Kawa wyśmienita. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Trzebniów
2023-11-15
ekspress robi dobrą kawkę narazie go testujemy ale jest okey Bardzo fajny system czyszczący, duzy wybór rodzajów kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2023-11-02
Towar zgodny z opisem, kupiony w promocji także cenna też super. Ekspres dobrze zapakowany, szybka realizacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biłgoraj
2023-10-07
Profesjonalnie dobrany ekspres do moich potrzeb.Bardzo cichy,prosta obsługa.Bardzo polecam 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2023-09-08
Świetny ekspres, jestem bardzo zadowolona zarówno z przebiegu zakupu jak i transportu! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2023-08-24
Ekspres cichy i intuicyjny, a mleczne kawy mają super piankę! Choc największą frajdę mam z podświetlenia szklanki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Lubin
2023-08-17
Ta marka to gwarancja dobrego ekspresu, dla mnie poza funkcjami, a jest ich sporo, ważne było to aby nie byl głośny. W porównaniu do innych ekspresów na podobnym poziomie, dostępnych na rynku ten wdl.mnie jest najlepszy pod tym wzgl. Jedyny minus to metalowa podstawka, na której stawia się kubek, po pierwszym podstawieniu kubka rysuje się. Obawiam się ze po dłuższym czasie stosowania będzie wyglądało to nieestetycznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENEUSZ, Pilawa
2023-07-09
Ekspres sprawuje się świetnie, jest naprawdę cichy i daje możliwość każdemu z domowników na wybór lub stworzenie swojego rodzaju kawy, a ja z prostego systemu utrzymania go w czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Bydgoszcz
2023-01-12
Bardzo fajny ekspres. Po przeczytaniu wielu opinii i recenzji podjęliśmy decyzję o kupieniu melitty. Jak na razie jesteśmy zadowoleni. Kawa pyszna, łatwy w osludze oraz co było dla nas istotne jest też "czystym" ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2023-01-12
Bardzo praktyczny, wystarczający, łatwy w obsłudze i dość cichy ekspres. Bardzo dobry zakup i fajna obsługa na infolinii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, ZBĄSZYNEK
2023-01-09
Świetne urządzenie. Prosta , intuicyjna obsługa. Od kiedy jest w domu poznane zostały nowe doznania jeśli chodzi o kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Kraków
2023-01-05
Ekspres piękny, to pierwsze, używamy go dopiero od gwiazdki więc trochę jeszcze krótko, ale już można potwierdzić to co czytałam na jego temat w intrenecie. Po zapoznaniu się z instrukcją wszystko staje się jasne, ekspres prowadzi nas za "rękę" i tak naprawdę wystarczy tylko podążać za napisami na wyświetlaczu żeby cieszyć się świetną kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Sieradz
2022-12-20
Po miesiącu używania dalej jestem zadowolony, ekspres bardzo cichy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Chojnów
2022-02-21
Bardzo dobry ekspres, cichy, łatwy w obsłudze. Pyszna kawa. Realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa, kontakt z obsługa klienta wzorowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radom
2022-02-10
Mój pierwszy ekspres do kawy. Po miesiącu używania jestem mega zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ula, Łódź
2022-01-31
Obsługa bardzo sprawna , ekspres trafił do nas po 3 dniach . Teraz każdego ranka rozpoczynamy dzień od przepysznej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Ciechocinek
2022-01-24
Super express parzy super kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Skórzewo
2022-01-20
jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wysoka
2022-01-02
To mój pierwszy ekspres do kawy i polecam, ma wszystko czego potrzeba, jest łatwy w obsłudze a kawa wychodzi przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Strzyżewice
2021-12-26
Super sprzęt jak na razie bez usterek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Dobra
2021-10-11
MEGA. Polecam wszystkim domowym kawoszom. Jesteśmy bardzo zadowoleni, tym bardziej, że był to prezent urodzinowy. Prosty w obsłudze. I cichy. Polecamy z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Haczów
2021-09-16
Jestem bardzo zadowolona z zakupu,polecam ten ekspres wszystkim lubiącym pyszną kawkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-05-29
Zalety, cicha praca możliwość zaprogramowania swoich ulubionych kaw. Wady to ciagłe procesy czyszczenia, konieczność częstego dolewania wody i opróżniania tacy , z tego powodu dość absorbujący w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Piła
2021-05-27
Ekspres świetnie sprawdza się w biurze. Załoga zachwycona! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Dziedzice
2021-05-21
Co prawda jest to mój pierwszy expres ale jestem mega zadowolona,kawa jest goraca i pyszna a mleko spienione super,duzy wybór napojów i proste czyszczenie. No i pięknie sie prezentuje.Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mława
2021-05-04
Express super,obsługa sklepu i kontakt z doradcą na 5,gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Nowa Sól
2021-05-02
Realizacja zamówienia - błyskawiczna. Zamówiłam w Wielki czwartek, a w Wielki piątek piliśmy kawę. Ekspres ocenię później - po użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Annopol
2021-04-09
Polecam, polecam, polecam maga szybka dostawa zamówienia, super kontakt jestem zadowolona z zakupu ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianne
2021-03-08
MI przede wszystkim podobała się obsługa. Zadzwoniłem, bo nie byłem pewny, który ekspres chcę kupić. Pani nie zbywała mnie szybkimi odpowiedziami, wytłumaczyła jakie są różnice, co się w moim przypadku może lepiej sprawdzić. Tak też się stał, kupiłem Melitte. Mam go miesiąc, to jeszcze nie wiele, został jednak już dobrze przetestowany i jest dobrze. Fajne opcje, które można zmieniać też na bieżąco. Czyszczenie nie jest skomplikowane, wyjęcie zbiornika do napełnienia wody, bardzo fajne, jak stoi w odpowiednim miejscu ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Elbląg
2021-01-17
Błyskawiczny kontakt mailowy. Profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Grodzisko Dolne
2021-01-04
Polecam dobry kontakt ze sprzedającym szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-12-31
5/5 dostawa, produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdańsk
2020-12-28
Ekspres super. Obsługa i czyszczenie bardzo proste. Ten w porównaniu do starego 8 letniego Siemensa dużo cichszy. Kawa pyszna. Dzielony pojemnik na kawę to wada jeśli tak jak u mnie używa się tylko jeden rodzaj. Szybko się kończy i trzeba pamiętać aby przesunąć suwak, a ekspres nie informuje, że już się kończy. Natomiast jeśli braknie wody można dolać i dokończyć kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2020-12-28
Polecam sklep. Ekspres super się sprawuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Pleszew
2020-12-21
Wszystko super zgodnie z opisem przedmiotu i w rewelacyjnym tempie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Drygulec
2020-12-13
Narazie wszystko ok. Przepisy w ekspresie są mniejsze czyli kawy mają mniejsze pojemność niż w innych ekspresach z których korzystałem. Młynek cichy,dwie komory na ziarna kawy jak dla mnie minus ekspres nie powiadamiania o braku kawy w zasobniku trzeba uważać aby się nie uszkodził.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, KRAKÓW
2020-12-07
Wszystko ok. Polecam gorąco!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kolbuszowa
2020-11-12
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2020-11-09
Mega! Takiego ekspresu szukałem. Wcześniej przez parę lat używałem Philips-Saeco Synthia i nie mogę złego słowa powiedzieć. Nauczyłem się ładnie spieniać mleko :) Jakieś pół roku temu skusiłem się na zmianę na Philips LatteGo serii 3000 i dla osób, które gustują w kawach mlecznych to niewypał. Piana z niego to jakaś porażka, karafka od gorącej pary zaczęła pękać i kruszyć się. Zmotywowany nietrafionym zakupem i spadkiem jakości kawy zdecydowałem się na Melittę. Strzał w dziesiątkę. Pianka wychodzi naprawdę gęsta, crema z kawy również jest bardzo przyjemna. Ekspres to czyścioszek, opcje przepłukiwania systemu zaparzania i mlecznego bardzo ułatwiają utrzymanie urządzenia w czystości. Niektórzy piszą, że zużywa przez to duże ilości wody... ja to doceniam, przynajmniej częściej dolewa się świeżej wody (a wcale tak dużo jej nie ciągnie). Ale, żeby nie słodzić, moim zdaniem opcja podawania samego mleka za słabo podgrzewa to mleko. Chciałbym, żeby temperatura była wyższa, żeby dzieciom kakao szybciej zrobić ;) Również Menu ma małego buga, przy kręceniu Rotary w jedną ze stron, nie jest się w stanie przejść przez całe Menu, trzeba kręcić w drugą. Ot taki chochlik. Napiszę do supportu Melitty ale nie wiem czy jest możliwość aktualizacji oprogramowania. Generalnie bardzo polecam, jesteśmy mega zadowoleni i mamy nadzieję, że będzie nam służył przez najbliższe kilka lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Jaworzno
2020-11-02
wszystko Ok, sprawnie szybko i bez problemów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Gdynia
2020-10-31
ekspres doskonały. w porównaniu do Krups Evidence działa cichutko. piana idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Brwinow
2020-10-31
Bardzo przyjemna pomoc domowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, ORACZEWICE GMINA CHOSZCZNO
2020-02-03
Ekspres godny polecenia.Przystępna cena ,dobra jakość.Obsługa intuicyjna prosta.Zakupy w sklepie czysta przyjemność.Wszystko zgodne z opisem,szybka wysyłka z super prezentem.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Poznań
2018-04-09
Przepiękny ekspres automatyczny, który robi świetną kawę i jest prosty w obsłudze. Posiada 2 pojemniki na ziarna i daje możliwość wyboru przed zaparzeniem. Ja mam swoją ulubioną kawę, a żona swoją i nie musimy walczyć o to, które ziarna wsypać. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel