Opinie o Kawa ziarnista COFFEE PLANT FLOW Juicy Fruit 250g

  • Mieszanka wysokiej jakości arabiki z Rwandy i Etiopii przeznaczona do ekspresów przelewowych. Coffee Plant FLOW Juicy Fruit posiada kwaskowy smak z nutą owoców i kwiatów.
Kod produktu: 5904800240084
Producent: COFFEE PLANT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Szprotawa
2024-01-20
Świeżo palona - na początku nie zdobyła mojego uznania, ale jak odleżała trochę dłużej to stała się bardzo przyjemna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Poznań
2024-01-11
Znakomita kawa na codzień. Czuć owoce, do dripa w sam raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2023-12-29
Idealna jako codzienna kawa. Wyczuwalna owocowa słodycz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2023-11-22
2.zakup tej kawy. Świetna, bardzo owocowa i z kwaskiem, który bardzo lubię. Przy tym znośna cenowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2023-10-28
Fajna owocowa kawa. Ciekawa odskocznia od orzechowych i bardziej klasycznych smaków. To dobry wybór szczególne gdy szukacie lekkości w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2023-10-12
Pyszny przelew. Niezbyt kwaśny, ale idealnie orzeźwiający
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Jasło
2023-06-16
Jak zwykle wychodzi z niej miły przelew. 4.5/5. Cytrusowa i lekka, choć ziarna są trochę ciemniejsze. Przyjemna cena za bardzo dobrą jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2023-06-11
Fajna kawka, wyczuwalne owoce, lekka przyjemna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2023-06-01
Bardzo smaczna, owocowa kawa z wyczuwalną kwasowością
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karol, Łódź
2023-05-28
Kawka dobra, zapach ziaren również przyjemny. Dobrze sprawdza się w dripie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2023-05-08
Cytrusowa, herbaciana, smaczna, lekka. Polubiliśmy się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Olsztyn
2023-04-22
Dobra, codzienna kawka o przyjemnej kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2023-04-03
Bardzo dobra, stosunek jakości do ceny bardzo fajny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Poznań
2023-04-01
Swietna kawa, mocny wyrazisty posmak owocowy. Chyba najlepsza kawa owocowa jaka pilem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2023-03-10
Bardzo owocowa w smaku, lekka i słodkawa - polecam spróbować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2023-02-06
Bujny kwiatowy zapach i wielce przyjemny wyrazisty kwaskowaty smak. Świetna kawa zgodna z oczekiwaniami od mieszanki z Rwandy i Etiopii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Gdańsk
2022-12-23
wyśmienita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-12-21
Pyszna, owocowa. Przypomina mi Juicy Bru z Lacavy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2022-12-20
Bardzo soczysta, owocowa i przyjemnie kwaskowa kawa! Polecam miłośnikom świeżych i "żywych" kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-10-31
Smaczna kawa, stosunek ceny do jakości ok, cytrusy, czarna herbata, choć wszystko delikatnie płaskie. Overall dobra :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Olsztyn
2022-10-03
Fajna kawka na co dzień, przyjemny, dość łagodny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Olsztyn
2022-08-01
Bardzo fajna mieszanka! Pyszna, stabilna i powtarzalna :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Gòra
2022-06-26
Bardzo dobra kawa. Ładny blooming w dripie. Z aeropresu też dobrze wychodziła chociaż osobiście wolałam drip
Opinia naszego klienta w
    pixel