Opinie o Kawa ziarnista Johan & Nyström Ethiopia Welena Organic Plantation 250g - NIEDOSTĘPNY

  • Kawa Ethiopia Welena Organic Plantation Johan&Nyström to 100% ziarna arabiki pochodzące z ekologicznych upraw w Etiopii. Wyjątkowa kawa wyróżniająca się z pośród wszystkich etiopskich kaw J&N kremową słodyczą z nutą cytrusów z delikatnym świeżym posmakiem
Kod produktu: 7350045062253
Producent: JOHAN & NYSTRÖM

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.70
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2020-05-25
Kawa dobra, mocno cytrusowa. Faktycznie można wyczuć brzoskwinie. Twarde ziarna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-03-15
Smak zupełnie nie mój. Aczkolwiek znajomi byli zachwyceni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Rydzyna
2020-01-31
orzeźwiająca kwasowość i wyczuwalne nuty owocowe i może nawet kwiatowe. Fajna kawa dla odmiany od większości aromatów czekoladowych i tym podobnych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Nowy Sącz
2018-12-27
Bardzo ciekawa kawa, czuć cytrusy, co bardzo mi się spodobało - i w aromacie i w kawie. Bardzo przyjemna na filiżankę z aeropresu, świeża i smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2018-10-19
Jak na pierwszą przygodę z kawą z aeropressu był to mój nienajlepszy wybór. Wysoka kwasowość przeszkadzała lecz po tygodniu bez mleka i cukru w kawie wróciłem do tej kawy z zupełnie innymi wrażeniami. Nieznośna kwasowość zamieniła się w przyjemny kwasek jak w kompocie owocowym. Polecam jeśli nie jest to wasza pierwsza kawa speciality
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-10-07
Maleńkie ziarna, jak na arabikę. Kawa wyróżnia się smakiem. Dużo słodyczy w połączeniu ze sporą kwasowością. Przy czym kwasowość nie przeszkadza, raczej orzeźwia. Mimo wszystko to nie mój typ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-08-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-06-20
Kawa bardzo specyficzna. Nie jest zła ale to zupełnie nie moje smaki. Daję 3* tylko ze względu na powyższe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecinek
2015-04-08
Bardzo ciekawy smak i aromat nawiązujący do owoców.Bez kwaśnych i gorzkich posmaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2015-02-19
Super polecam!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel