Opinie o Ekspres przelewowy Melitta Aroma Fresh RWT 1021-04 - miedziany

  • Przelewowy ekspres do kawy, który za jednym razem przygotuję dzbanek kawy dla całej rodziny. Melitta Aroma Fresh w kolorze miedzianym posiada wyjmowany pojemnik na wodę oraz jest wyposażony w funkcję Timer.
Kod produktu: 4006508223855
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Radzików Wielki
2022-10-31
Bardzo dobry ekspres. Polecam do celów biurowych i na spotkania biznesowe. Kawa jest najwyższej jakości. Klientom zawsze smakuje. AIDAL.COM.PL
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Zgorzelec
2022-05-12
Sprawdza się i ładnie wygląda. Łatwy w obsłudze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Zawiercie
2022-03-11
Expres super , takiego potrzebowałam . Zapach świeżo zmielonej kawy budzący rano to to czego mi brakowało . Expres tak jak w opisie , szybka i bezproblemowa dostawa . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Piotrków Trybunalski
2022-01-10
Rewelacyjny expres za rozsądną cenę . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Suwałki
2022-01-09
Ekspres pierwsza klasa, nic dodać nic ująć. Jest po prostu rewelacyjny. Bardzo dobrze się prezentuje w tum kolorze. Ma wszystko to co jest potrzebne. Pięć gwiazdek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Katowice
2021-12-04
Jestem bardzo zadowolony z usługi tej Firmy, szybka i sprawna, ekspres MELITTA 1-szej klasy.Porada przy zamawianiu bardzo profesjonalna i wyczerpująca.Gorąco polecam. Wdzięczny klient.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Janów
2021-11-29
Wszystko ok. Dziękujemy za szybką realizację zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Rzeszów
2021-07-19
Zakup bardzo udany. Jestem zadowolony i polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gwoździany
2021-04-22
Bardzo dobry produkt ! Polecam ! Sławek
Opinia naszego klienta w
    pixel