Opinie o Ekspres przelewowy Melitta Aroma Fresh Therm 1021-12

  • Przelewowy ekspres do kawy z wbudowanym młynkiem to urządzenie, które doskonale sprawdzi się w naszych domach oraz biurach. Melitta Aroma Fresh Therm przygotowuje kawę metodą przelewową i posiada dzbanek termiczny wykonany ze stali nierdzewnej.
Kod produktu: 4006508222254
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 65 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olecko
2022-07-14
maszyna spełnia oczekiwania ,działa ,mieli dobrze kawę, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-06-06
Nie ma coś się rozpisywać, potwierdzam pozytywne opinie o tym expresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, WARSZAWA
2022-05-29
Jestem zachwycona zakupem ekspresu. Ekspres w pełni zasługuje na najwyższą ocenę. Polecam każdemu, kto lubi prawdziwą czarną kawę. Kawę, a nie napój kawowy z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zduńska Wola
2022-05-16
Rewelacyjny ekspres. Używam od ponad miesiąca. Warty zakupu za te pieniądze. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań, Pow. Poznań
2022-05-16
Jestem zadowolony z ekspresu. Termos trzyma temperature przez parę godzin, jednocześnie nie obniżając walorów smakowych kawy. Polecam sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Świdnica
2022-05-02
Ekspres rewelacyjnie sprawdza się w pracy gdy z niego chce korzystać większa liczba osób. Kawa świetnie utrzymuje temperaturę w termosie. W odróżnieniu od ekspresu ciśnieniowego czas robienia jednej kawy powoduje, że jedna osoba kawę już kończy pić a 5 lub szósta czeka aż dla niej się zrobi. W bardzo przyzwoitej cenie mamy zaparzoną kawę ze świeżo mielonej kawy w dowolnie ustalonym czasie. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Stęszew
2022-03-18
Bardzo fajne urządzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Pruszcz Gdański
2022-03-07
Ekspres godny polecenia. Jestem z niego zadowolony. Ma dwie małe wady. 1. Konstrukcja dzbanka przekłada się na to, ze trzeba go mocno przechylać, aby nie została w nim kawa; 2. ekspres informuje piknięciem, że proces parzenia się zakończył. Trzeba jednak poczekać 2-3 minuty, aby cała kawa z filtra spłynęła do dzbanka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Katowice
2022-03-05
Super ekspres polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Przysucha
2022-03-02
Super sprzęt, polecam. Obsługa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wrocław
2022-02-21
Bardzo dobrze wydane pieniądze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Jastrzębie-Zdrój
2022-02-20
Pokecam ekspres. Swietny wyglad, dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Barbara, Żary
2022-02-18
Ekspres sprawdza się dobrze. Sprzęt zgodny z opisem. Minus za zbyt grube mielenie kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-02-16
Dobry sprzęt.Spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2022-02-06
Ogólnie jestem zadowolony.Ale mam kilka uwag: - dozowanie powinno być po jednej filiżance - dosyć grube mielenie młynka W sumie wart swej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Żary
2022-01-27
Bardzo praktyczny, wart swojej ceny. Dzbanek długo trzyma ciepło...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2022-01-23
Szybka dostawa w gorącym świątecznym okresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2022-01-06
super sprzęt!polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2022-01-04
Super Ekspres POLECAM :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Elbląg
2022-01-03
Po miesiącu używania ekspres spisuje się doskonale. Jest prosty, intuicyjny w obsłudze, zaparzona kawa jest wyśmienita. Polecam wersję z dzbankiem - termosem, kawa w szklanych dzbankach podgrzewana zmienia smak, tu termos utrzymuje wysoką temperaturę przez długi czas bez pogarszania smaku naparu. Produkt zasługuje na polecenie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Choroszcz
2021-12-30
Zgodnie z opisem, bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Nowy Dwór Mazowiecki
2021-12-28
Express bardzo ładnie wykonany kupiłem wersję z metalowym dzbankiem w opisie tego nie ma ale pewne dlatego nie podgrzewany jest spód dzbanka co ma taką zaletę że express zużywa mniej prądu. Kawa wychodzi bardzo dobra młynek cichszy niż w automacie Jury. Dostawa i kontakt ze sklepem doskonały. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Ostrowiec Świętokrzyski
2021-12-27
Najlepsza cena, super jakość, do domu/ małego biura - dla tych co lubią przelew - polecam! PS Konesso zadbało
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Wierzchucin Królewski
2021-12-27
bardzo funkcjonalny ekspres ,prosty w obsłudze ,polecam wszystkim zabieganym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, żNIN
2021-12-27
Rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kluczbork
2021-12-23
Jestem zadowolona z zakupu,szybko zrealizowane zamówienie, porządnie zabezpieczona przesyłka,użytkuję od ok. 1 m-ca wiec póki co super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kluszkowce
2021-12-13
ekspres fajny ,nie za duży w sam raz ,jesteśmy z niego bardzo zadowoleni ,jedyny problem na jaki natrafiliśmy to podgrzewanie dzbanka ze zrobioną kawą - nie wiemy jak to uruchomić (a może nie ma takiej opcji w tym modelu), jeszcze raz polecamy ,kawusia pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wrocław (Wrocław-Psie Pole)
2021-12-10
Produkt zgodny z opisem. Realizacja zamówienia błyskawiczna.Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecinek
2021-12-10
Jesteśmy bardzo zadowoleni z ekspresu, picie kawy to sama przyjemność :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2021-11-11
Z czystej wygody postanowiłam zamienić drippera na ekspres przelewowy, co by nie mówić rano po prostu na kawkę z hario miałam za mało czasu. I stwierdzam że to był dobry zakup. Kawa praktycznie robi się sama, a ja w tym czasie mogę wyjść z psem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusława, Bełchatów
2021-11-06
Bardzo dobry ekspres za tą cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2021-11-06
Po kilku tygodniach użytkowania mogę stwierdzić, że zakup trafiony. Sprzęt miał być prosty w obsłudze i taki jest,robi smaczną kawę. Do dyspozycji użytkownika jest kilka ustawień, odnośnie zmielenia kawy czy jej mocy. Osobiście dolewam odrobinę więcej wody i kawa jest pyszna. Każdy może poeksperymentować.Ciekawym dodatkiem jest młynek. Według innych użytkowników bardzo głośny. Nie mam porównania z innymi, według mnie da się wytrzymać jego pracę przez te kilka sekund. Myślę, że warto zainwestować w ten sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, BIERZWNIK
2021-11-03
Wygodny w obsłudze, działa bez zastrzeżeń, estetyczny, wykonany z przyjemnych materiałów czyli robi co powinien - polecam dokupić filtr wielokrotnego użytku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRUPA WMPE SPÓŁKA, Olsztyn
2021-10-22
Super dział i super kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mińsk Mazowiecki
2021-09-23
Mega łatwy w obsłudze i prosty w utrzymaniu. Pięknie się prezentuje i jeszcze piękniej robi kawę. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Święta Katarzyna
2021-09-20
5/5 wszystko było bardzo OK :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Nowe Miasto Lubawskie
2021-09-18
Wybrałam wersję z termosem, bo parzę kawę i idę do sąsiadów . Sugerowałam się wcześniejszą opinią klienta. Ekspres świetny.Rozwazalsm cisnieniowy,ale też wybór jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Toruń
2021-08-27
Polecam ,mąż ma go w samochodzie ciężarowy. Bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mirsk
2021-08-26
Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Warszawa
2021-08-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Mikołajki Pomorskie
2021-07-22
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Łódź
2021-05-04
Bardzo ciekawa konstrukcja. Obsługa ekspresu przelewowego ograniczona do minimum - trzeba pamiętać o wymianie zużytego filtra. Dobry pomysł z termosem - kawa w termosie nie zmienia z czasem tak mocno smaku jak w wariancie z podgrzewanym dzbankiem. Jakość kawy - Melitta trzyma poziom. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Częstochowa
2021-04-02
Najlepszy jaki miałem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Konin
2021-03-18
Ekspres używam od miesiąca, całkowicie spełnia moje oczekiwania. Kawa jest pyszna i aromatyczna, a co najważniejsze termos daje mi gwarancję, że go nie stłukę stawiając na blat. Mój stary przelewowy Philips może się schować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Mysłowice
2021-03-17
Świetny zakup, ładni się prezentuje w kuchni, łatwy w obsłudze i najważniejsze to przepyszna kawa ( pachnie w całej kuchni )
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2021-02-28
Jestem bardzo zadowolona aby tak dalej.Dzieki za mila obslug
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Dobre Miasto
2021-02-18
Jest Super. Parzenie kawy bardzo wygodne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamila, Wrocław
2021-02-05
Kawa dobra. Młynek dość grubo mielo co dla mnie bywa minusem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Inowrocław
2021-01-30
BARDZO DOBRY SPRZĘT, PROFESJONALNA, SZYBKA OBSŁUGA ZE STRONY KONESSO. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawada
2021-01-29
Ekspres bardzo dobrej jakości. Profesjonalna obsługa ze strony sklepu. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Toruń
2021-01-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2021-01-02
Wszystko działa jak należy, młynek dobrze mieli ziarna - zgodnie z ustawieniem, prosta obsługa, pojemnik na kawę dobrze trzyma ciepło a fajnym patentem jest to, że bez naciśnięcia przycisku na termosie kawa się z niego nie wyleje, co zapobiega wychładzaniu kawy i przypadkowemu rozlaniu. Dobry zakup, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2020-12-31
Niezła promocja. Extra sprzęt, super cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Kartuzy
2020-12-30
Wszystko zgodnie z opisem. Ekspres Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2020-12-20
Młynek w ekspresie jest dość głośny więc może robić nawet za budzik. Ekspres mogę polecić z czystym sumieniem, nie mam mu nic do zarzucenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Prostki
2020-12-11
Użytkuję ekspres od sierpnia - wszystko ok oprócz dzbanka a konkretnie jego dzióbka - kawa mocno leci z niego bokami, szczególnie gdy nalewa się końcówkę. Chyba ten dzióbek jest źle wyprofilowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Stronie Śląskie
2020-12-07
Polecam bardzo. Urządzenie rewelacyjne! Pani w biurze obsługi klienta bardzo kompetentna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Bytom
2020-11-17
Spełnia oczekiwania. Prosty w użytkowaniu. Dopracowane wzornictwo, które służy wygodzie a nie tylko "wygląda". Lubimy mocną kawę, więc ustawienia są stałe, a moc uzyskujemy przez mniejszą ilość wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-10-28
Bardzo dobra kawę parzy. Zastanawiałem się nad wersją ze szklanym dzbankiem. Po ponad miesiącu użytkowania myślę, że wersja z termosem jest optymalna. Kawa po godzinie jest tylko o 5 stopni zimniejsza. Termos w środku nie załazi nalotem, wystarczy go przepłukać. Jeśli korzystasz z taimera trzeba pamiętać, żeby wieczorem założyć lejek i filtr bo się rano można zdziwić. Największy bajer to ten młynek zintegrowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Rudniki
2020-10-14
Dobry ,łatwy w obsłudze express do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2020-10-10
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Jastrezębie Zdrój
2020-09-07
Ekspres jest zaskakująco prosty i funkcjonalny, kawa aromatyczna i smaczna. Przetestowałem jego możliwości we wszystkich wariantach i jest OK. Co do trwałości, to jest za wcześnie o tym pisać (jego poprzednik Bosch pracował 19-naście lat), co przy obecnie panującej ,,religii" produkcyjnej jest mało realne, ale mam nadzieję na ,,rozczarowanie".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-06-13
Jak w ocenie jednego z poprzedników kupiłem w sklepie na promocji. Strzał w dziesiątkę, nie jestem koneserem ale kawa bardzo dobra, młynek bardzo przydatny, timer, łatwość czyszczenia. Jedyny mankament krótki kabel zasilający trzeba postawić blisko gniazdka. Bardzo polecam, zarówno ekspres jak i zakupy w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2020-06-01
O zakupie tego ekspresu zdecydowała bardzo niska cena + promocja. Ciężko znaleźć coś porównywalnego cenowo i tak dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elwira, Elbląg
2020-03-05
Dobrej jakosci ekspres. Za jednym razem może zrobić cały dzbanek kawy, a termos utrzymuje jej ciepło. Obsługa sklepu bardzo miła, a ekspres dostałam już na drugi dzień od zakupu.
Opinia naszego klienta w
    pixel