Opinie o Ekspres przelewowy Melitta Aroma Fresh Therm 1021-12

  • Przelewowy ekspres do kawy z wbudowanym młynkiem to urządzenie, które doskonale sprawdzi się w naszych domach oraz biurach. Melitta Aroma Fresh Therm przygotowuje kawę metodą przelewową i posiada dzbanek termiczny wykonany ze stali nierdzewnej.
Kod produktu: 4006508222254
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Toruń
2021-01-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2021-01-02
Wszystko działa jak należy, młynek dobrze mieli ziarna - zgodnie z ustawieniem, prosta obsługa, pojemnik na kawę dobrze trzyma ciepło a fajnym patentem jest to, że bez naciśnięcia przycisku na termosie kawa się z niego nie wyleje, co zapobiega wychładzaniu kawy i przypadkowemu rozlaniu. Dobry zakup, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2020-12-31
Niezła promocja. Extra sprzęt, super cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Kartuzy
2020-12-30
Wszystko zgodnie z opisem. Ekspres Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2020-12-20
Młynek w ekspresie jest dość głośny więc może robić nawet za budzik. Ekspres mogę polecić z czystym sumieniem, nie mam mu nic do zarzucenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Prostki
2020-12-11
Użytkuję ekspres od sierpnia - wszystko ok oprócz dzbanka a konkretnie jego dzióbka - kawa mocno leci z niego bokami, szczególnie gdy nalewa się końcówkę. Chyba ten dzióbek jest źle wyprofilowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Stronie Śląskie
2020-12-07
Polecam bardzo. Urządzenie rewelacyjne! Pani w biurze obsługi klienta bardzo kompetentna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Bytom
2020-11-17
Spełnia oczekiwania. Prosty w użytkowaniu. Dopracowane wzornictwo, które służy wygodzie a nie tylko "wygląda". Lubimy mocną kawę, więc ustawienia są stałe, a moc uzyskujemy przez mniejszą ilość wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-10-28
Bardzo dobra kawę parzy. Zastanawiałem się nad wersją ze szklanym dzbankiem. Po ponad miesiącu użytkowania myślę, że wersja z termosem jest optymalna. Kawa po godzinie jest tylko o 5 stopni zimniejsza. Termos w środku nie załazi nalotem, wystarczy go przepłukać. Jeśli korzystasz z taimera trzeba pamiętać, żeby wieczorem założyć lejek i filtr bo się rano można zdziwić. Największy bajer to ten młynek zintegrowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Rudniki
2020-10-14
Dobry ,łatwy w obsłudze express do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2020-10-10
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Jastrezębie Zdrój
2020-09-07
Ekspres jest zaskakująco prosty i funkcjonalny, kawa aromatyczna i smaczna. Przetestowałem jego możliwości we wszystkich wariantach i jest OK. Co do trwałości, to jest za wcześnie o tym pisać (jego poprzednik Bosch pracował 19-naście lat), co przy obecnie panującej ,,religii" produkcyjnej jest mało realne, ale mam nadzieję na ,,rozczarowanie".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-06-13
Jak w ocenie jednego z poprzedników kupiłem w sklepie na promocji. Strzał w dziesiątkę, nie jestem koneserem ale kawa bardzo dobra, młynek bardzo przydatny, timer, łatwość czyszczenia. Jedyny mankament krótki kabel zasilający trzeba postawić blisko gniazdka. Bardzo polecam, zarówno ekspres jak i zakupy w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2020-06-01
O zakupie tego ekspresu zdecydowała bardzo niska cena + promocja. Ciężko znaleźć coś porównywalnego cenowo i tak dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elwira, Elbląg
2020-03-05
Dobrej jakosci ekspres. Za jednym razem może zrobić cały dzbanek kawy, a termos utrzymuje jej ciepło. Obsługa sklepu bardzo miła, a ekspres dostałam już na drugi dzień od zakupu.
Opinia naszego klienta w
    pixel