Opinie o Kawa mielona Lavazza Qualita Oro Mountain Grown 250g - puszka

  • Wysokiej jakości kawa mielona w puszce pochodząca z włoskiej palarni Lavazza, która doskonale sprawdzi się w domach i biurach. Qualita Oro Mountain Grown posiada intensywny smak, w którym znajdziemy nuty słodkiej czekolady i orzechów.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 50 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-07-14
Świetna kawa, rzetelny sklep z dużym wyborem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-07-01
Szybka wysyłka, dobra cena, kawa bardzo dobra! Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Siedlce
2022-05-29
Zaparzana w dripie na pikniku też jest bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Sulęczyno
2022-05-16
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa, jakość zmielenia jak dla mnie bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-05-08
Pyszna, aromatyczna kawa, świetna z kawiarki. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maksymilian, Szczecin
2022-04-21
Ulubiona, wyrazista, wspaniała z dodatkiem mleka! Wspaniały wybór a osób, które tak jak ją kochają delikatną gorycz i głęboki smak kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dobromir, Swarzędz
2022-03-24
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, smaczna kawa. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Białystok
2022-03-08
nieziemski smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2022-02-19
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Warszawa
2022-01-09
Moja ulubiona do codziennego delektowania się smakiem kawy z rana. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rybnik
2022-01-06
Smaczna klasyczna górska Lavazza, Dosć intensywna, lekko kwaśna, przyjemna puszka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, WARSZAWA
2021-12-27
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Szamotuły
2021-12-14
dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lubin
2021-12-08
Znakomita kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Gdańsk
2021-12-06
Jeśli wcześniej komuś smakowała złota Lavazza Oro, to ta stanowi pewne urozmaicenie. Jest trochę mocniejsza i ma ostrzejszy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2021-12-05
Bardzo dobra kawa, intensywny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Białystok
2021-11-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAULINA, Trawniki
2021-11-06
Pyszna kawa, aromatyczna, jedna z moich ulubionych... serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Liszki
2021-10-29
Jak zwykle bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Lubin
2021-10-15
Bardzo dobra i zawsze piję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wojkowice Koscielne
2021-10-03
dobra kawa , szczególnie pierwsze łyki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zabrze
2021-09-02
Bardzo dobra kawa. Skusilam sie wysokimi ocenami i nie zawiodlam sie :) Jest idealna na pierwsza, poranna kawe. Nie czuc w ogole kwasowatosci. Nie wiem czy czuc czekoladowa slodycz, ale jest naprawde smaczna. Za ta cene ciezko dostac cos lepszego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Lodz
2021-08-17
Szybka realizacja zamówienia, miła obsługa.Zycze sukcesów, Z.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2021-08-01
Słodka i delikatna, bardzo dobra dla kogoś kto takie lubi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Gdynia
2021-06-28
Naprawdę dobra, polecam każdemu komu zależy na niskiej kwasowości!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tczew
2021-06-18
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2021-05-28
Jak kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bładnice Dolne
2021-05-17
bardzo ciekawy smak z nutą czekolady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lilia, Bydgoszcz
2021-04-16
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Nieborowice
2021-04-08
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zabrze
2021-04-08
Jak otwierak Jacobs, to pachnie w całej kuchni. Po otwarciu tej puszki zapach jest mizerny. Natomiast sama kawa smakuje jak.... kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Grabina
2021-04-01
Doskonała kawa do kawiarki - polcam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-02-17
Koleżance bardzo smakowała ta kawa,czyli prezent się udał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Piła
2021-01-31
Delikatna, smaczna, cudowny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mrozy
2021-01-30
To był prezent. Myślę, że smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Dopiewo
2021-01-19
Pyszna kawa.Idealna do kawiaki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Rybnik
2021-01-19
Kawa bardzo dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Honorata, Częstochowa
2021-01-17
Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sanok
2021-01-17
Kawa bardzo smaczna, mocna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-01-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bładnice Dolne
2021-01-08
zamawiałem kilka razy jest dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2021-01-04
klasyczna czarna kawa o zbilansowanym smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łeba
2020-12-22
Kawa warta ceny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-11-21
dobrze wyważony, szczegółowy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Geraldine, Gałków
2020-11-12
OK dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Otwock
2020-11-03
no cóż jak powyrzsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-10-31
Mocna, aromatyczna kawa. Nikt początek każdego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-10-04
Świetny wybór dla osób ceniących mocniejszy aromat, świetna do ekspresu przewozowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Skarżysko-kamienna
2020-08-29
Kawka znakomita wysyłka expresowa Polecam 100% satysfakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, ŻAGAŃ
2020-08-11
Bardzo dobra kawa. Polecam do tego dobra jakościowo woda i pełny aromat.
Opinia naszego klienta w
    pixel