Opinie o Młynek do kawy COMANDANTE C40 MK3 Nitro Blade - Black

  • Prestiżowy ręczny młynek do kawy marki Comandante, który precyzyjnie mieli ziarna kawy do metod alternatywnych oraz pod espresso. Cmandante Nicro Blade Black posiada stalowe żarna, które zostały utwardzone azotem.
Kod produktu: 4260113435663
Producent: COMANDANTE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-09-06
Opinie wychwalające ten młynek są jak najbardziej prawdziwe. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Świętajno
2021-02-05
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, TARNÓW
2020-11-06
A miało być tak pięknie...cóż Comandante to młynek solidny, trwały i ładny. Jeżeli chodzi o jakość drobnego mielenia to wypada on bardzo przeciętnie, niektóre kawy mieli podobnie jak Hario Skerton (doskonale widać to po ciasteczku w Aeropresie). Natomiast jeżeli chodzi o gruby przemiał to tutaj młynek radzi sobie znakomicie. Także drobny przemiał oceniam na 2 gwiazdki, gruby na 5 co daje nam solidne 3 :) Winę za dość duży rozstrzał mielenia ponosi osadzenie żarna na sprężynce, które pozostawia wiele do życzenia i powoduje nieregularne odległości pomiędzy żarnami (dość sporo jest filmików na ten temat na youtube). Reasumując młynek fajny, ale przereklamowany i nie warty więcej niż 400 zł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-11-02
Solidny i porządnie wykonany. Miele bardzo równo. Widać różnice w porównaniu z młynkiem za 200PLN :) Jedynie trochę ciężko trzyma się w ręce w trakcie mielenia, ale to chyba minus każdego ręcznego młynka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-05-07
Młynek bardzo pozytywnie mnie zaskoczył - solidnie wykonany i zarazem bardzo estetyczny, a co najważniejsze - kawę do dripera mieli perfekcyjnie. Byłam zaskoczona, jak bardzo zmienił się (na plus) smak kawy po zmieleniu jej do dripera hario V60 właśnie tym młynkiem. Dawno nie piłam tak wyśmienitej kawy, mąż również był zaskoczony tak pozytywną, dużą zmianą smaku - kawa dzięki odpowiedniej grubości zaparzanych zmielonych ziaren nabrała intensywności, mocy. Nie żałuję żadnej złotówki wydanej na ten młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Imielin
2020-03-31
Bardzo dobry sklep internetowy nie ma się do czego przyczepić.Młynek kupiłem do ekspresu dźwigniowego la pavoni professional.Trochę się bałem bo ten ekspres nie wybacza błędów. Comandante rozwiał moje wątpliwości.Wykonanie tego młynka jest genialne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Rybna
2019-12-26
Młynek mam ponad miesiąca, i do tego chiński ekspres kolbowy. Właśnie w taki sposób mogę porównać jego możliwości, i powiem, że jest bardzo dokładny w mieleniu, bo potrafię zrobić ekspresso albo coś koło tej świetnej kawy na tym chińczyku, a wystarczy jedno pstryknięcie na ustawieniu żarna i ciśnienie wywala kawę i wodę na boki, pomiędzy uszczelką a kolbą. Dodam, że wymieniłem w nim uszczelkę na nową, ale takie typy chyba tak mają. Czekam z nadzieją,i zaglądam tu co dzień, że ten sklep zrobi jakąś super wyprzedaż ekspresu RANCILIO SILVIA na koniec tego roku, a zostało kilka dni. Czy będę się cieszył najlepszym ekspresem, i super kawą?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2019-12-05
Młynek spełnił moje oczekiwania. Mielę nim kawę do tygielka. Daje radę ją zmielić na pył płynnie i bez zacinania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Glinianka
2019-11-29
Młynek był wart każdej wydanej na niego złotówki. Zapewnia (prawie) idealny przemiał, a korzystanie z niego to czysta przyjemność. Zakup mogę uznać za bardzo udany! ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, LUBRANIEC
2019-11-01
Wiele słyszałem o tym młynku, zanim się na niego zakupić. Nie ma nic z przesady w recenzjach jakie można przeczytać w internecie. Młynek zakupiłem z myślą o mieleniu kawy gdy przebywam w delegacji. Od czasu gdy mam "El Comendante" praktycznie przestałem używać stacjonarnej "siódemki" Podsumowując: Młynek wart każdej wydanej złotówki. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Reda
2019-09-30
Młynek wart każdej złotówki. W miarę równy przemiał, przyjemna praca. Chodzi lekko i mielenie przebiega szybko. Alternatywy zaczęły po przesiadce z poprzedniego młynka smakować zupełnie na nowo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łowicz
2019-06-07
Comandante to Porsche wśród młynków ręcznych do kawy. Prawdziwe cudo. Przemiał wychodzi bardzo dokładny, a mielenie przebiega łatwo i przyjemnie. Do alternatyw idealny.
Opinia naszego klienta w
    pixel