Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Yellow Bourbon 250g

  • Etno Cafe Brazylia Yellow Bourbon to wysokiej jakości jednorodna, brazylijska arabika. Kawa cechuje się słodkim posmakiem oraz wyczuwalnymi nutami czekolady i cytryny oraz orzechowym aromatem.
Kod produktu: 5902768699630
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Margit, Warszawa
2021-01-19
Jest pyszna. Delikatna ale aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2021-01-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Kraków
2020-12-30
Yellow Bourbon to znakomita brazylijska kawa o mocno czekoladowym posmaku z nutką kwiatów na koniec. Świetna do kaw mlecznych moim zdaniem. Kwasowość minimalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-09-21
Szybka obsługa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Poznań
2020-09-04
Pyszna, kawy Etno Cafe przypadły mi do gustu, a ta w szczególności, świeżo palona, aromatyczna, dobrze smakuje z kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-08-23
Smak kawy zgodny z opisem,zmielona kawa mało puszysta, kolor napoju jasny, crema mizerna. Jeżeli ktoś lubi kawę o jasnym naparze przykrytym cienką warstwą cremy, to jest to dobry wybór. Ja wole ciemniejsze i o obfitszej cremie, jedną gwiazdkę odejmuje za małą puszystość kawy po zmieleniu (takie kawy dają lepszy napój i są wydajniejsze)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dąbrowa Górnicza
2020-07-06
Kolejna kawa od Etno, o której szybko zapomnę. Czuć słodycz, owoce średnie, do cappu ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Mełno
2020-05-24
Kupiłem parę kaw z palarni Etno Cafe. Wszystkie bez rewelacji na prawdę. Były w porządku, ale nic szczególnego. Mało interesujący smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaroty
2020-05-18
Chyba moja ulubiona ze wszystkich Etno kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-05-15
Zdecydowanie mój faworyt pośród kaw Etno. Kawa bardzo aromatyczna i słodka, wyczuwalne są również cytrusowe nuty. Cudowny, czekoladowy zapach zaraz po zmieleniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2020-04-11
Rzeczywiście kawa delikatna. Jednak jak dla mnie za mało wyrazista i nie wyróżniająca się żadną nutą. Ale myślę, że komuś szukającego mało intensywnej kawy, może podpasować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2020-02-20
Bardzo dobra, delikatna. Nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2020-02-14
Bardzo dobra kawa. Naprawdę można wyczuć smaki z opisu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Kawa dobra ale spodziewałem się czegoś bardziej wyrazistego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sucha
2019-12-31
Bardzo dobra kawa. Genialna do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Matyldów
2019-12-16
Pyszna kawa. Jest dokładnie taka jak myślałem Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2019-11-01
Bardzo dobra kawa, jedna z moich ulubionych. Delikatne espresso, zrównoważone, bardziej słodycz z goryczką i niską kwasowością, która dodaje charakteru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Daleszyce
2019-10-18
Pyszna kawa, delikatna z ciekawymi nutami. Zapach bardzo aromatyczny i przyjemny za sprawa średniego palenia. Ziarno bardzo dobrej jakości. Stosunek cena/jakoś świetny i polska palarnia - to się ceni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wojnicz
2019-05-12
Do kawy mleczynch jest spoko, ale do bezmlecznych, w mojej opinii, zbyt kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Legnica
2019-01-15
Kawa znakomicie nadaje się do kaw mlecznych (latte), których jestem fanem, jak i klasycznego espresso, które z kolei bardzo lubi moja żona. Do tego aromatyczna i smaczna. Maksymalna ocena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Elbląg
2018-12-27
Jest dobra, ale nie wybitna ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Pruszków
2018-12-10
Kawa łagodna w smaku przeważa smak orzechów dużo słodyczy,wspaniały aromat,moim zdaniem najlepsza kawa od Etno Cafe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2018-11-29
Kupiona jako prezent i z relacji znajomych wynika, że jest bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Tarnobrzeg
2018-08-20
Fantastyczna kawa, jedna z tych do których zawsze będę wracał. Urzeka zapachem podczas mielenia. Wyczuwalne słodkie nuty i łagodność sprawiają, że jest bardzo przyjemna w smaku. Zasłużone pięć gwiazdek dla Etno Cafe!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Harmęże
2018-06-24
Bardzo dobra kawa! najczęściej pijam kawy z Coffelab, ale ta bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła! :) świetna jako espresso i jako americano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rybnik
2018-05-04
Z pewną taka nieśmiałością przyznaję, iż ta kawa W NICZYM nie ustępuje najbardziej lubianym przeze mnie włoskim mieszankom Bazzara a nawet nachodzi mnie refleksja że jest lepsza. Moim zdaniem - 6 gwiazdek (w pięciostopniowej skali)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2018-04-20
Aromatyczna, dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2018-03-09
To już kolejna, 3. kawa z palarni ETNO, którą przetestowałem i piłem z przyjemnością. Smak, smak i smak. Dobra paloność, lekka kwasowość, która orzeźwia i dopełnia smak kawy. Bardzo zrównoważona w smaku i przyjemna. Zakaz dolewania mleka! Crema zaskakująco obfita. Brawo ETNO!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-01-06
Słodycz i orzechy przełamane cytrusową nutą. Łagodna, ale bardzo aromatyczna. Jednak nie moja ulubiona. Mieszanka świąteczna smakowała mi bardziej. Szukam dalej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2017-10-21
Bardzo dobra aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-09-19
Doskonała. Gorzkawa i delikatna zarazem. Wspaniałe espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-08-16
Kolejna fantastyczna kawa z tej palarni. Bardzo głęboki pełny smak. Przeważa gorzka czekolada i miód, na koniec na języku pozostaje bardzo delikatna, cytrusowa kwasowość. Crema orzechowa i bardzo gęsta.
Opinia naszego klienta w
    pixel