Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Yellow Bourbon 1kg

  • Etno Cafe Brazylia Yellow Bourbon to wysokiej jakości jednorodna, brazylijska arabika. Kawa cechuje się słodkim posmakiem oraz wyczuwalnymi nutami czekolady, cytryny i orzechów.
Kod produktu: 5902768699692
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.42
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-01-02
Jakościowo bardzo dobra kawa. chociaż nie mój gust bądź polecam spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Katowice
2020-09-05
kawa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2020-05-24
OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-05-15
Kawa jest ciekawa i dobrze się prezentuję w espresso, chociaż nie do końca "moje klimaty". Rodzina by ła bardziej na tak, bo piją cappuccino :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2020-01-21
Piję głównie czarne kawy,ta jest faktycznie wyjątkowa,świetna na poranną kawę.Z mlekiem jeszcze lepsza. Bardzo odpowiadają mi nuty smakowe zwłaszcza to masło orzechowe .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2019-04-12
Kawa ma ciekawy smak i aromat - mi smakuje. Parzę w kafeterii. Polecam jeśli ktoś ma ochotę spróbować czegoś nowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2019-03-12
Pyszna kawa, o wspaniałym aromacie. Kawy Etno do doskonała propozycja dla osób, które lubią Bazzare i chcieliby spróbować czegoś nowego, równie dobrego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-05-18
Przy opakowaniu 250g napisałam, że nie moja ulubiona. Teraz chyba muszę zweryfikować swoją opinie :) Przede wszystkim Yellow Bourbon jest kawą doskonale zrównoważoną, słodycz wyczuwalna jest od samego początku plus niewielka kwasowość, która tylko dodaje charakteru kawie. Ze względu na dużą słodycz doskonale sprawdza się także w kawach mlecznych. Osobiście parzę kawę głównie w kawiarce. I tutaj wszystkie kawy Etno (średnie palenie) sprawdzają się rewelacyjnie bijąc na głowę włoskie mieszanki, które może i są świetne, ale niekoniecznie oddają pełnie smaku się w metodach alternatywnych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor:
2018-03-29
Dla mnie jest to najsłabsza kawa jaką parzyłem w ekspresie automatycznym.Nie smakowała mi.Espresso bez kremy.Dodam,że kawa była świeżo palona tzn.luty 2018.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2017-10-26
Dobra kawa, ale głównie z mlekiem, jako espresso - nieco za mało wyrazista. Chyba, że ktoś lubi łagodne klimaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2017-09-10
Dobra kawa, ale w tej cenie można znaleźć lepsze kawy z palarni włoskich.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-07-12
Kawa faktycznie ma specyficzny posmak jakby bourbonu, daje to ciekawy efekt smakowy. Generalnie jestem na tak.
Opinia naszego klienta w
    pixel