Opinie o Kawa ziarnista HAYB Yellow Espresso Blend 1kg

  • Średnio palona mieszanka ziaren arabiki z Brazylii i Gwatemali, która jest przeznaczona do ciśnieniowych metod parzenia. HAYB Yellow Espresso Blend posiada słodki smak z wyczuwalną nutą orzechów, czekolady i śliwki.
Kod produktu: 5904844570079

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Chorzów
2022-06-20
Uwielbiam dobrą kawę, czyli arabice bez kwasu z słodszym akcentem orzechów i owoców. Ta kawa nie przypadła zupełnie mi do gustu. Zbyt owocowa jak dla mnie,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2022-05-25
Polecam. Wyrazista, zbalansowana, jedna z moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sochaczew
2022-05-14
Dobra opcja do mleka ale raczej skromnie z mlekiem aby nie przytłumić aromatu kawy. Nie ma super intensywnego smaku czy ciężkiego body. Raczej taka wyważona pod tymi względami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2022-05-03
Bardzo dobra kawa, doskonała do zaparzania w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-28
Świetny sklep, świetna kawa polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2022-02-27
Kawa smaczna, ale wolę z większą goryczka. Będę ją kupował zdecydowanie w. Opakowaniu 250 g
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2022-02-27
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wrocław
2022-02-21
Bardzo dobre espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-02-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2022-02-20
Świetna kawa, kupuję kolejny raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Hańsk
2022-02-20
Zacna kawa. Bardzo mocno wyczuwalne jagody. Krema skąpa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2022-02-19
Kupiłem w promocji i warto było. Żona mówi, że najlepsza kawa do tej pory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Warszawa
2021-11-08
Aromatyczna o wyraźnym blendzie, wyczuwalna nuta gorzkiej czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-11-02
Delikatna, bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-08-29
delikatna, bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zolwin
2021-08-27
bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Aleksandrów
2021-07-18
Wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łobez
2021-07-05
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-07-04
Idealna do espresso, ziarna wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Kamionka Wielka
2021-06-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Rzeszów
2021-06-14
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Szklarska Poręba
2021-05-04
Aktualnie jest to moja ulubiona kawa. Zdecydowanie jedna z lepszych jaką piłem i zamawiałem w tym sklepie. Smakowała dobrze za każdym razem, po 3 tygodniach picia nie nudziła się. Mega aromatyczna, wyczuwalne zdecydowanie słodkie smaki: suszone owoce, trochę karmelowe nuty, czekolada i orzech. Kawa nie była też tak łagodna, kwasowości ciężko się można było w niej doszukać, ale zdecydowanie nie była taka płaska i nudna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Warszawa
2021-05-01
Pyszna, gleboki smak, stonowana, nie jest gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-04-28
Bardzo dobra, delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Opole
2021-04-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-03-20
Kupiłam ją po raz drugi i uważam, że jest doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, Karczew
2021-03-20
kawa jak dla mnie trochę za gorzka, ale może być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Paczkowo
2021-03-12
Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Doluje
2021-02-26
Dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, ZIELONKA
2021-02-22
Polecam, super kawa:-) smak delikatny ale pobudzający.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, ŁĄKA
2019-12-09
Bardzo dobra kawa, dla mnie w smaku taka bardzo mokka. Robimy ją w kawiarce. I świetny sklep - tak trzymać! (a pomysł z klipsikami- bezkonkurencyjny :))
Opinia naszego klienta w
    pixel