Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Intercontinental 250g

  • Doskonała kawa ziarnista z polskiej palarni Etno Cafe - Intercontinental to 100% arabika mieszanka ziaren pochodzących z Etiopii i Brazylii i Kolumbii. Kawa o bardzo przyjemnym aromacie w jej smaku można wyczuć delikatne nuty orzechowe i owocowe.
Kod produktu: 5902768699906
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Kraków
2020-12-30
Znakomita, włoski styl.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Józefosław
2020-10-09
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kiekrz
2020-10-06
Dobra kawa. Zbalansowany smak, aromat południowoamerykański, wypiliśmy z przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-09-21
Szybka i sprawna obsługa, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2020-05-24
Dobra kawa, idealna do ekspresu. Realizacja zamówienia jak zawsze szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2020-01-03
Smaczna, ale nie wyróżnia się szczególnie smakiem, więc zabieram jedną gwiazdkę za brak "tego czegoś".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-03-31
Dobra kawa do kawiarki i espresso ,zrównoważona i łagodna w smaku a przy tym bardzo aromatyczna z delikatną orzechową nutą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2019-01-23
Kawa dobra. Aktualnie testujemy różne z ETNO :-) sklep jak zawsze szybko i sprawnie !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2018-05-05
Bardzo dobra. trzyma poziom Etno Cafe. Intensywny i łagodny smak. Stopień palenia w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-04-14
Dobra, ale chyba ze wszystkich Etno ta mieszanka urzekła mnie akurat najmniej. Jeżeli chodzi o orzechowo-czekoladowe nuty to o wiele bardziej smakuję mi Italian Roast.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-08-21
Generalnie ok, dobra jakościowo, ale po mieszance Etno - "Italian Roast", spodziewałem się czegoś bardziej wyszukanego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2017-04-13
Smaczna, ale niczym szczególnym się nie wyróżniła. Zdecydowanym foworytem jeśli chodzi o Etno Cafe jest Xmass Blend! Niestety już niedostępna...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewa, Halinów
2017-01-20
Kawa bardzo smaczna, o pięknym aromacie, mocno wyczuwalne nuty orzechowe i czekoladowe - bardzo to lubię w kawie. Ma lekką goryczkę i lekką kwaskowatość. Sprytne opakowanie pozwala na dłużej zachować świeżość ziaren po otwarciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Orneta
2016-12-31
Kawa jedna z lepszych jaką próbowałem. Jest w niej to co lubię crema i trochę czekoladowego posmaku z nienachalna goryczką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-07-30
Kawa smakuje dokładnie tak jak jest opisana. Początkowo nuty owocowe, potem głęboka czekolada. Do tego przyzwoita crema.
Opinia naszego klienta w
    pixel