Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Italian Roast 250g

  • Wyborna kawa wprost z wrocławskiej palarni Etno Cafe. Italian Roast jest 100% arabiką o charakterystycznych wyczuwalnych nutach orzechów i czekolady. Najlepiej smakuje po zaparzeniu w ekspresie kolbowym lub automatycznym.
Kod produktu: 5902768699913
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 37 Średnia ocena: 4.68
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Czernikowo
2021-10-14
Moja ulubiona kawa - aromatyczna pozbawiona kwasowości, creme de la creme.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Kraków
2021-05-15
Idealna jako espresso i latte. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Gorzanów
2021-04-11
Kawa o intensywnym smaku i aromacie... pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2021-03-27
Z kaw od etni wolę najbardziej dijaniah czy coś takiego, ta była taka nijaka. Mało kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kożuchów
2021-03-15
Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Lublin
2021-03-14
Bardzo dobre espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czaniec
2021-03-08
Kawa bardzo dobra, ale dla mnie trochę mało kofeiny. Wysyłka, bardzo szybka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2021-03-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emanuela, Toruń
2021-01-12
Kawa dobrze wypalona, aromatyczna i smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Kobyłka
2021-01-11
Cudowna kawa, jedna z moich ulubionych. Aromaty orzechów i karmelu bardzo wyczuwalne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-12-25
Etno to moja ulubiona spalarnia, każda kawa to świetny wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2020-11-15
Kawa ok, ale bez zachwytu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2020-11-02
Smavzna, wyraźna o minimalnej kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Dąbrowa Górnicza
2020-07-06
Jak ktoś lubi włoskie palenie, to ok. Klasyk, orzechy i czekolada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-05-15
Bardzo dobra do robienia espresso, chociaż rodzinka woli cappuccino - i też są zadowoleni. Goryczka jest bardziej wyczuwalna niż w Abissinian Higland, ale nie przeszkadza - magia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-04-19
Idealna kawa dla miłośników tradycyjnego, włoskiego espresso. Ciemno palona, alnie nie spalona. Dobrze zbalansowana, w połączeniu z mlekiem równie dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pruszyn Pieńki
2020-04-16
Dobry wybór dla osób, które lubią goryczkę. Bardzo przyjemny posmak orzechowy i czająca się gdzieś z tyłu nutka posmaku czekolady. Nawet z tak niewypracowanym wyczuciem smaku jak mój idzie ją zauważyć! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdańsk
2020-03-30
Moja ulubiona kawa z palarni Etno Cafe, parzona w kawiarce lub aeropressie - intensywny smak, mocna goryczka brak kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-11-12
bardzo dobra kawa, najlepsza do espresso, ale do cappu też jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-01
bardzo dobra, szczególnie w cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2019-02-13
Idealna !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2019-01-23
Bardzo dobra :-) Często do niej wracamy :-) polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-01-06
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Elbląg
2018-12-27
Kupiona dla gości o takim guście i spełnia swoje zadanie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Przemysław, Oława
2018-10-18
Zawiodlam sie. Za mocno palona, przez co smak mi kompletnie nie odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Tarnobrzeg
2018-09-20
Etno Cafe można tylko chwalić. Po znakomitych Brazylia Yellow Bourbon i Columbia Medellin, Italian Roast również pozytywnie zaskakuje. Intensywna, z wyczuwalnymi aromatami orzechów i czekolady. Bardzo dobra w smaku, praktycznie nie wyczuwalna kwasowość. Polecam spróbować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Bydgoszcz
2018-08-24
Pyszna kawa, posmak orzechowy, czyli taki jak lubię. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2018-07-22
Smaczna kawa. Nie powala jednak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2018-05-05
Najmniej smakuje mi właśnie ta kawa spośród wszystkich Etno Cafe. Za mocno palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Rafał, Osowiec
2018-01-02
Bardzo mocno palona, chociaż deklarowany stopień palenia jest średni, Genialnie pasuje do Capuccino bo dobrze wybija się spod mlecznej pianki ale samej niestety pić się praktycznie nie da. Nie wiem dlaczego nazywa się to Italian Roast bo niewiele ma wspólnego z włoskim espresso. Notabene przyzwoity włoski zestaw, młynek i ekspres Nuova Simonelli wyjątkowo nie chce współpracować z tą kawą - nie da się dobrać takiego stopnia mielenia by uzyskać coś sensownego. Bazzara jest średnio 20% droższa a 200 % lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-10-09
Idealna do zaparzania w ekspresie albo kawiarce,dość mocna.Bardzo intensywna. W smaku wyczuwalne nuty orzechowe ,nieraz do niej wrócę .Jak dla mnie Etna to najlepsza polska palarnia kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-08-08
REWELACJA. Pełne body, dużo słodyczy, zero kwasowości, gęsta orzechowa crema. Wyróżnia się z całej oferty sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-03-03
Jestem sceptykiem, jeśli chodzi o polskie palarnie. Jakież było moje zdziwienie, po pierwszym i kolejnych łykach tej kawy. Wszystkie wrażenia smakowe deklarowane przez producenta, miały swoje potwierdzenie podczas degustacji. Zdecydowanie spróbuję wszystkich pozycji z oferty Etno. Dla mnie 6 gwiazdek. Najlepiej nie podawać z mlekiem - szkoda tak dobrej kawy na mleczne napoje!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Waldemar, Mielec
2016-12-30
Kawa dobra, ale lepsza Bazzara GranCappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-12-11
Etno to jedna z lepszych polskich palarni kawy - każda z palonych kaw to ocena co najmniej bardzo dobra. Tak też jest i z tą mieszanką! Godna polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łódź
2016-09-25
Smaczna kawa. Wyczuwalny posmak czekolady. Dobra zarówno z mlekiem jak i bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2016-08-15
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa świeżo palona. Idealna do ekspresu ciśnieniowego. Ja mielę w młynku osobno, więc czuję aromat przed zmieleniem, po zmieleniu i po zaparzeniu, rewelacja. Mi bardzo smakuje.
Opinia naszego klienta w
    pixel