Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Italian Roast 1kg

  • Italian Roast z palarni Etno Cafe to doskonała kawa ziarnista, która najlepiej sprawdza się w ekspresach kolbowych oraz automatycznych. 100% mieszanka arabiki o zrównoważonym smaku, w którym można wyczuć nuty orzechów włoskich i czekolady.
Kod produktu: 5902768699920
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 90 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa Rembertów
2022-08-16
Dobry smak dość mocna aromatyczna lubię ją pić zamówiłem pierwszy raz i będę ją zamawiał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2022-08-12
Świetna kawa! Zdecydowanie godna polecenia dla amatorów espresso we włoskim stylu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, WARSZAWA
2022-07-10
Kawa jest przypyszna, nie jest w ogóle kwaśna. Pierwszą paczkę dostałam w prezencie i szybko kupiłam następną:) na razie moja ulubiona a próbowałam już sporo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2022-06-20
Kawa jak zwykle przepyszna. Dla prawdziwych smakoszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Sulęczyno
2022-05-16
Jak narazie to moja ulubiona kawa, smaczna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2022-05-02
Namiastka Włoch. Wyrazista z potężna cremą! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-03-19
Stała pozycja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Karczew
2022-03-14
Najlepsza kawa jaką piłam do tej pory polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2022-02-18
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Bieleckie Młyny
2022-02-17
Odrobina Włoch w filiżnce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-02-14
dobra kawka - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław (Wrocław-Stare Miasto)
2022-02-14
Bardzo dobra kawa,brak kwasowości, tak jak lubię, polecam Maria z Wrocławia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Warszawa
2022-02-11
pyszna i esencjonalna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2022-02-08
Polecam! Świetna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2022-02-05
Bardzo dobra kawa, intensywny i mocny smak. Bardzo ładnie zapakowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2022-01-29
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2022-01-27
dobra, aczkolwiek za bardzo przepalona w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Sulęczyno
2022-01-10
Moja ulubiona kawa pełna delikatnego smaku i aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, JELENIA GÓRA
2021-12-31
Super sprzedawca kawa pychota i miły gratis w postaci syropów do kawy. Suuper. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczerców
2021-12-31
Super kawka poprostu ulga na rozbudzenie po ciezkiej nocy .Rewelacja polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Elbląg
2021-12-05
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdynia
2021-11-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karolina, Żukowo
2021-11-16
Dobra kawa, nasz śniadaniowy wybór, parzona w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Stargard
2021-10-24
Bardzo dobra kawa, piłem zarówno w kawiarni jak i w domowym ekspresie. Mocno wyczuwalny smak czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Jelcz-Laskowice
2021-10-11
Jak dla mnie kawa bardzo delikatna. W smaku pyszna pije kilka dziennie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tulce
2021-08-15
Rewelacyjna! Posmak czekolady wspaniale wyczuwalny. Do tego subtelny ale wyrazisty smak. Moim zdaniem lepsza niż jakakolwiek Bazarra ale to oczywiście kwestia gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2021-08-02
Zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2021-07-19
jedna z moich ulubionych kaw, świetnie gra z moim młynkiem i ekspresem. Dobra jako espresso jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Opole
2021-07-08
Moja ulubiona kawa! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Ciecierzyn
2021-06-14
Pyszna kawa, szybka dostawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ola, Uciechów
2021-06-06
Kawa, która kocham. Niestety ostatni zakup okazał się nieudany - kawa była za bardzo spalona i niestety niesmaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, TORUŃ
2021-05-07
wszystko było prawidłowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2021-05-04
Świetna kawa, idealna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Karczew
2021-04-26
cudowny aromat i niezapomniany smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Jastków
2021-04-08
Kawa jest fantastyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2021-04-03
Znakomite espresso, świetna do kaw mlecznych!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2021-03-20
Jakoś nie zachwyciła mnie - jest OK, ale brak tej fajnej wyrazistości kawy "włoskiej"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-03-11
Polecam i kawę i Firmę KONESSO. Nigdy się nie zawiodłam. Pełen profesjonalizm. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-03-07
Bardzo dobra kawka! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Gniezno
2021-03-01
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2021-02-27
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2021-02-25
Jest to najlepsza kawa jaką dotychczas piłam. Pełna aromatu, z głębokim smakiem, szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewa, Katowice
2021-02-18
Dobra, łagodna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Inowrocław
2021-01-30
PROFESJONALNA, SZYBKA OBSŁUGA ZE STRONY KONESSO. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aldona, Pszów
2021-01-19
Potrzebny dobry sprzęt by była smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Borówiec
2021-01-17
Bardzo dobra, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lubartów
2021-01-17
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Toruń
2021-01-15
Polecam, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, LĘDZINY
2021-01-09
Ekspres sprawuje się bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Olkusz
2021-01-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wałbrzych
2021-01-08
Kawa super . Idealnie zbalansowana super do espresso i do late , ale espresso same albo z kroplą piany z late genialne. Sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Uciechów
2021-01-07
Kawa zakupiona z polecenia właśnie tu, pyszna, mój najlepszy zakup kawowy! Pięknie zapakowane. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Podkowa Leśna
2021-01-05
Prawdopodobnie najlepsza kawa z Etno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, Rzeszów
2021-01-05
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-01-04
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-01-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maryna, Konstancin-Jeziorna
2021-01-04
Espresso na razie zbyt kwaśne, próbujemy dalej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Brzozów
2021-01-04
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa, Pow. Warszawa
2021-01-03
Wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2020-12-31
Przepyszna kawa, super smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jastrzebie-Zdroj
2020-12-27
Dobra kawa inna od tej kupionej w sklepie . Ma wyrazisty smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Dąbrowa Chełmińska
2020-12-24
Pierwszy raz kupilem I jestem mile zaskoczony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Międzyrzecz
2020-12-20
Pyszna kawa,szybka fostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Warszawa
2020-12-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyborów
2020-12-16
Cudowna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2020-12-11
Pyszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrowiec Swietokrzyski
2020-12-08
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Biały Bór
2020-11-21
tą przeznaczyłam na prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Gryfice
2020-11-12
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PSARY POLSKIE
2020-11-09
Przepyszna i delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2020-11-07
Kawy Etno to gwarancja jakości i w świetnym opakowaniu z zamkiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gdańsk
2020-11-02
Jak zawsze, szybko, fajnie, sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-10-28
Wszystkim smakuje i mi też
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-10-02
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rzeszów
2020-07-24
obsługa w najlepszym wydaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tczew
2020-05-17
kawka dobra, polecam, skusiłem się na promocję wsparte dobrymi opiniami, jest dokładnie taka jak właśnie opinie, bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Kutno
2020-04-20
Zakupy w Konesso i kawa Etno Cafe Italian Roast, to czysta przyjemność. W pełni polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-04-19
Idealna kawa dla miłośników tradycyjnego, włoskiego espresso. Ciemno palona, alnie nie spalona. Dobrze zbalansowana, w połączeniu z mlekiem równie dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2020-04-10
Zakupy w Konesso jak zawsze pełna rewelacja:) kawka super, świeżutka, pyszna i dotarła ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-03-28
super kawa, polecam większość kaw z palarni ETNO Cafe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jaworzyna Śląska
2019-10-06
Kolejny raz zakup Etno i ponownie świetny wybór! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-09-17
Moja ulubiona kawa od etno, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-03-07
Jestem miłośnikiem espresso o delikatnym nie kwasowym smaku. Jest to jedna z lepszych kaw Etno na jakie trafiłem. Pomimo wszystko numerem jeden jest dla mnie kawa KIMBO, ta jest na drugim miejscu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Łódź
2019-01-25
Fantastyczna, delikatna kawa, Polecam!!! Przy okazji chciałam pochwalić sklep, najlepszy na świecie i osoby tam pracujące. Super, extra kontakt i podejście do klienta, robienie zakupów u Was to sama przyjemność!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lubartów
2018-09-11
Kawa jak zwykle doskonała, realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam i kawę i sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-04-14
Pyszna jak wszystkie kawy z tej palarni. Idealna mieszanka do kawiarki. Delikatna, a przy tym intensywna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2018-03-11
Bardzo dobra kawa. Delikatna w smaku. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2018-02-18
Bardzo dobra delikatna kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2017-12-29
Fantastyczna kawa. Świeżo palona, bardzo aromatyczna. Wyczuwa się smak orzechów i czekolady. Sprawdza się jako espresso jak i do kaw mlecznych. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel