Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Intercontinental 1kg

  • Intercontinental z palarni Etno to 100% arabika mieszanka ziaren pochodzących z Afryki i Ameryki Południowej, a dokładniej z Etiopii i Brazylii oraz Kolumbii. Kawa ma bardzo przyjemny aromat, a w jej smaku można wyczuć nuty orzechowe i owocowe.
Kod produktu: 5902768699401
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gdynia
2021-11-18
Smaczna Kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Więckowice
2021-11-17
Jedna z moich ulubionych. Nie czuję w niej kwasowatości, która przeszkadza mi w delektowaniu się kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Lubin
2021-11-06
Nasza ulubiona kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-05-10
Intercontinental już jakiś czas temu stał się moim faworytem jeśli chodzi o bazę do kaw mlecznych. Polecam każdemu, kto "wkracza" w świat kaw ziarnistych i na początek chciałby spróbować łagodniejsze, słodszej kawy aniżeli atakować swoje podniebienie od razu kwasowością i goryczką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Jarocin
2021-04-30
Moja ulubiona kawa. Wszystkim polecam. Aromatyczna i delikatna, po prostu super ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Radomsko
2021-04-09
Polecam. Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zgorzelec
2021-03-12
Bardzo dobra kawa. Zawsze muszę mieć ją w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bieruń
2021-03-04
Polecam wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Karsznice
2021-03-04
moja ulubiona kawa z Etno Cafe, piekny aromat, bogaty smak z nutką goryczki-tak jak lubię- parzona w ekspresie automatycznym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wiry
2021-01-22
Kawowy klasyk, myślę że każdemu przypadnie do gustu ;) Bardzo często po nią sięgam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2021-01-12
Wszystko git.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Warszawa
2021-01-11
Jak zawsze na najwyższym poziomie. Sprawnie i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2020-12-31
pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2020-12-13
Moja ulubiona mieszanka od Etno, w zasadzie nie mam nic więcej do dodania. Subtelny, łagodny smak. Świetna do kaw mlecznych, choć ja lubię ją w postaci americano lub wykorzystuję ją w dripie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2020-12-11
Jeszcze ne wiem, ale pewnie też świetna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łódź
2020-11-03
Najpierw dostałem w gratisie do ekspresu, ale zasmakowała mojej najdroższej, no to dokupiłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2020-05-11
Bardzo dobra, aromatyczna kawa. Doceniłem ją za brak wyraźnie kwaśnego posmaku, zrównoważony smak i migdałowe nuty. Moja ulubiona kawa od Etno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-05-02
Bardzo dobra. Jedna z moich ulubionych. Polecam dla tych którzy lubią gorzki smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Legnica
2020-01-05
Doskonala jakość. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Stargard
2019-02-22
Pierwszy raz ją kupiłam. Jak dla mnie trochę zbyt gorzka a jednocześnie słaba, jasny kolor. Ziarnka niezbyt dorodne, nierówno palone. Rodzina nie narzeka, ja jednak pozostanę przy swoich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Rybnik
2018-06-24
Kawa bardzo dobra ale jak dla mnie odrobinę zbyt gorzka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2017-10-26
Bardzo dobra kawa, nadaje się do espresso jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-12-19
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa. Łagodny smak, doskonała ze spienionym mlekiem.
Opinia naszego klienta w
    pixel