Opinie o Kawa ziarnista Diemme Blu 200g

  • Kawa Diemme Blu charakteryzuje się wyczuwalną nutą czekoladową oraz piękną, orzechową, długo utrzymującą się cremą. Staranna selekcja ziaren oraz odpowiednia metoda palenia kawy sprawiają że Diemme Blu smakuje tak wyjątkowo.
Kod produktu: 8003866015098
Producent: DIEMME

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Pokrzywna
2021-08-12
5 gwiazdek zawsze dla Konesso. Szybko i kawka dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2021-05-30
Ciekawa kompozycja smakowa. Idealna na poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2021-04-04
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rogoźno
2021-03-01
Bardzo przyjemna kawa, ale szukam dalej ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Łódź
2016-08-24
Kawa godna polecenia. Sklep jak zawsze też !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2016-04-08
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-01-04
Bardzo dobra kawa, obsługa jak zawsze bdb.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2015-05-26
Dobra kawa o wyrazistym smaku, bez nadmiarowej goryczy czy kwasowości. Dla osób gustujących w wypośrodkowanym smaku pomiędzy mocnym a łagodnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecinek
2015-05-05
Kawa bardzo dobra o ciekawym aromacie,szczególnie espresso.Z pianką, bez goryczki i kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2015-03-06
Bardzo dobra kawa, delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Włocławek
2015-02-11
Kawa delikatna,bez kwasowości,super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Szczecin
2015-01-07
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, bez kwasowości i bez goryczki, delikatna. Wspólpraca ze sklepem wzorowa. Bardzo polecam zarówno kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2014-12-11
Kawa Diemme odmiana Blue jest jeszcze lepsza niż Oro.Blue jest łagodniejsza,smak pozostaje znacznie dłużej po jej wypiciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2014-11-24
Kawa taka jak w opisie na stronie sklepu, łagodna, bez kwasowości, zero goryczy. Bardzo dobra. Dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Rzeszów
2014-08-14
W końcu kawa wyróżniająca się smakiem spośród innych, z całym szacunkiem dla nich. Bogata na początku i nie mniej na końcu, gdzie w dodatku zmienia barwę i po raz kolejny zachwyca. Cudo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Warszawa
2014-08-12
Rewelacyjna kawa w dobrej cenie. A sklep kawywloskie.pl to wzór dla wszystkich internetowych przedsiębiorców - bardzo szybka, rzetelna i miła obsługa plus dobra kawa w przyjaznych cenach. :>
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Płock
2014-07-31
Bardzo dobra, aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-07-29
Kawa bardzo dobra, delikatna w smaku, gęsta pianka. Sklep rewelacyjny, ale to żadna nowość spod pióra stałego klienta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2014-07-23
Dostawa jak zwykle błyskawiczna. Kawa łagodna, fajna pianka i dobra w smaku, choć wlę bardziej "wyraziste".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2014-07-10
Bardzo dobra.Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sucha
2014-05-31
Kawa bardzo dobra, delikatna. Dostarczona szybko i sprawnie. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-05-22
Bardzo dobra kawa, jeszcze lepszy sklep. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
tak, tak i tak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łódź
2014-05-07
Jestem zadowolony. Transakcja przebiegła pomyślnie - dobry kontakt sklepem, szybka dostawa, kawa bardzo dobra, żadnych problemów. Polecam. Dariusz z Łodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2014-05-06
Kawa bardzo dobra, gęsta pianka długo się utrzymująca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2014-04-23
Bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel