Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Salvador Pacamara 1kg

119.00104.72

Przejdź do produktu
Kawa ziarnista Bazzara Espresso Salvador Pacamara 1kg - opinie w konesso.pl
  • Salvador Pacamara charakteryzuje się wyjątkowo dużymi ziarnami. Kawa jest bardzo delikatna w smaku z wyczuwalną nutą miodu i migdałów.
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-02-21
Очень понравился кофе!!!!! Советую!! Bardzo podobał mi się kawy, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wojciechów
2019-02-17
Pyszna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-01-21
Znakomita kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Opole
2018-11-17
Kawę parzę w ekspresie ciśnieniowym kolbowym. Jest bardzo dobra, łagodna. Dodaję ją do listy moich ulubionych.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2018-10-09
Próbowałem różnych kaw z tej stajni i ta zdecydowanie jest poniżej średniej. Kawa z goryczką znacząco wpływającą na jej smak, za to bez kwaskowatości. Są inne znacznie smaczniejsze.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2018-10-07
Dobra, choć wolę Lavazze.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2018-08-07
Kawa wyśmienita .Nic tylko pić i delektować się .Polecam....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-06-03
Łagodna i nisko kwasowa. Bardzo dobra kawa - Bazzara mnie jeszcze nigdy nie zawiodła. Podobnie jak KOnesso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Zabrze
2018-05-31
Kawa wyśmienita, choć należy do kaw nieco słabszych, ale w smaku przepyszna... Sklep na najwyższym poziomie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2018-04-19
Intensywniejsza w smaku niż Piacerepuro, ale równie smaczna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Rybnik
2017-07-16
Jak dla mnie nieco gorzkawa, Piacerepuro lepsza
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2017-06-08
Kawa przepyszna. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna kawa polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2016-12-02
Bazzara- jak zwykle najlepsza!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-10-02
Kolejna przepyszna, aromatyczna kawa zamówiona w Konesso. Przesyłka przyszła jak zwykle szybko. Gorąco polecam i kawę i sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2016-06-11
Bardzo dobra kawa, bez goryczki i nie jest kwaśna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2016-05-01
Kawa bardzo łagodna, bez nuty goryczki. W smaku trochę słodka, co tylko wpływa na jej walory smakowe. Jestem miłośniczką dobrej kawy i spokojnie mogę ją polecić jako kawę naprawdę wysokiej jakości.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-01-30
Kawa bardzo delikatna, zupełnie bez goryczy. Przebija delikatna kwasowość. Ogólnie mało wyrazista.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2015-06-16
Kawa dobra ale chyba bardziej mi smakowała Bazzara Espresso Top Class 1kg.To jest bardziej kwaskowa. Sklep jak zwykle super Maria,Warszawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-05-21
Kawa wyśmienita. Słodka w smaku o orzechowym aromacie. Moim zdaniem najlepsza kawa tej marki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2015-02-25
Wyśmienita kawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2015-02-07
przepyszna i delikatna kawa , o słodkim posmaku ,a jej walory smakowe długo utrzymując się na podniebieniu, jeśli nie nie chcecie mieć ciągle gości w domu szczerze radzę nie częstujcie tą kawą znajomych :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2014-12-11
Kawa łagodna,przypomina posmak orzechowy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-06-06
Dla kogoś kto nie lubi ziaren arabica - doskonały wybór. Niekwaśna, łagodna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2014-04-11
Kawa bardzo aromatyczna, łagodna w smaku. Pijąc nie odczuwa się goryczy, posiada ładną cremę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Świdnica
2014-03-10
wyborna kawa polecam !!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Tarnobrzeg
2014-03-04
Gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2014-01-23
Wyborna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2013-12-20
Jeszcze nie piłem, bo Mikołaj w paczce przyniósł coś jeszcze i Bazzara czeka. Spodziewam się jednak bardzo dobrej kawy, jak to Bazzara.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel