Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Colombia Supremo 1kg

Kawa ziarnista Bazzara Espresso Colombia Supremo 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wysokiej jakości jednorodna arabika pochodząca z Kolumbii. Kawa ma bardzo bogaty smak, można wyczuć nutę miodu, orzechów i czekolady. Colombia Supremo jest delikatna w smaku z delikatną nutą słodyczy i kwasowości. Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24Średnia ocena: 4.71
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-03-19
fajna, gorzka. polecam.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2019-01-04
Kawa zdecydowanie kwaśniejsza i bardziej intensywna niż Bazzara Piacerepuro, którą zazwyczaj pijamy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Czarnków
2018-10-14
Konesso - polecam sklep, bardzo porządna i profesjonalna obsługa, w dzisiejszych czasach taka zespół szukać że świecą. Pozdrawiam serdecznie Jerzy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Suwałki
2017-12-08
Kawa o wyrazistym i niepowtarzalnym smaku. Chętnie ją piję o każdej porze dnia. Szczerze polecam osobom które poszukują kawy o zdecydowanym i niepowtarzalnym smaku.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-02-12
Hmmmm Kawa będzie smakować amatorom kwaskowatości, bo taka jest właśnie. Lekko kwaśna, średnio aromatyczna. No nie bardzo mi smakuje.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-12-21
Dobra kawa z wyraźnie zaznaczoną kwasowością typową dla kolumbijskich arabik. Z oferty firmy najmniej przypadła mi do gustu.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2016-11-05
Pamiętam tylko że znalazłem w niej kamyka :) Smak nie zapadł w pamięć (ani pozytywnie ani negatywnie)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, LESKO
2016-10-10
Doskonała kawa espresso,delikatna crema, piekny zapach,wywazona kwasowośc. Dostawa ekspresowa,sklep bardzo polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-09-19
Sklep z profesjonalną obsługą. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-05-16
Bardzo dobra kawa, delikatna nuta kwasowości w końcowej fazie picia. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-04-10
Kawa o pełnym, zrównoważonym smaku. Goryczka wyraźna. Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-07
Kawa ze zdecydowanie mocnym, pobudzającym aromatem! Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Złotoryja
2016-03-06
doskonała kawa, super sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2016-01-03
Ta kawa jest bardzo dobra, ma wspaniały smak i aromat :)))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2015-02-23
Bardzo dobra kawa polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-10-31
Bardzo dobra kawa dla mnie lepsza jest niż Bazzara Gran Cru.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2014-10-20
Optymalny stosunek jakości do ceny. Sklep jak zwykle w pełni profesjonalny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bochnia
2014-10-01
Sklep godny polecenia, kawa smaczna. RG
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Tarnobrzeg
2014-04-02
Pyszna kawa polecm
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2014-01-23
Polecam, dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Świebodzin
2014-01-21
Zdecydowanie polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-10-13
Kawa ze zdecydowaną goryczką. Być może dla koneserów. Mnie jakoś nie przypadła do gustu ani w wersji espresso ani cappuccino. Moim zdaniem lepsza jest Bazzara Gran Cru.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2013-09-25
Kawy jeszcze nie piłem.Sklep polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel