Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Colombia Supremo 1kg

  • Wysokiej jakości jednorodna arabika pochodząca z Kolumbii. Kawa ma bardzo bogaty smak, można wyczuć nutę miodu, orzechów i czekolady. Colombia Supremo jest delikatna w smaku z delikatną nutą słodyczy i kwasowości. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8026028003382
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 62 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Chorzów
2022-06-27
Pyszna kawa średnio mocna, bez kwasowości, nie tylko do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zwoleń
2022-06-23
Produkt spełnił moje oczekiwania. Chętnie po nią sięgam. Z pewnością zamówię kolejną paczkę. Polecam. Przesyłka dotarła bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bochnia
2022-01-12
Polecamy, jest pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Zamek Bierzgłowski
2022-01-03
Do tej pory spróbowałem trzech kaw z palarni Bazzara; COLOMBIA SUPREMO, DODICIGRANCRU oraz PIACEREPURO, wszystkie są bardzo dobre, wysokiej klasy, jednak COLOMBIA SUPREMO wydała mi się najmniej ciekawa w aromatach niż dwie pozostałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2022-01-03
bardzo dobra kawa, olecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-12-23
maleńka rodzinna firma i stąd doskonale dopracowane smaki kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2021-12-16
Kupiłem po raz pierwszy tę kawusie i znów się nie zawiodłem.Kolejna świetna Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-12-13
Jak zwykle BAZARA nie zawiodła. Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Białystok
2021-11-14
Delikatna kawa z wyczuwalną owocową nutą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-11-08
b.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Warszawa
2021-11-06
Polecam i sklep i kawę. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-11-05
Bardzo fajny zdecydowany smak, na 5 z plusem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2021-09-03
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Białystok
2021-06-29
Dobrze zapakowany, zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Gorzów Wlkp.
2021-06-24
Bardzo subtelny smak kwaskowatości. Kolejna Bazzara która nie zawodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, NISKO
2021-04-27
Kawa ziarnista BAZARA COLOMBIA SUPREMO jest moją ulubioną kawą. Wyrazisty mocny smak, mocna krema. Najlepsza rano dodaje energii i stawia na nogi. Polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Suchożebry
2021-04-16
Doskonała i delikanta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2021-03-10
Kawa o bogatym i pełnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dobrzyniewo
2021-02-13
rewelacja kawa wspaniała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lisków
2021-02-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianka
2021-01-30
Dobra kawa o średniej mocy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2021-01-17
Piłem lepszą kawę i za niższą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecinek
2020-12-07
Pyszna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-12-04
Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-11-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Zakopane
2020-11-29
Polecam, dobra kawa, ale minus zbyt duża cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Wrocław
2020-11-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, GOLENIÓW
2020-11-23
Kawy Bazarry najlepsze kawy jakie do tej pory piliśmy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Otwock
2020-11-21
Fantastyczna kawa:).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Katowice
2020-11-08
POWIEM KROTKO KAWA PYSZNA OBSLUGA NA 5 Z PLUSEM.NIEBAWEM BEDE ZAMAWIAC NASTEPNA KAWUSIE.POZDRAWIAM PRACOWNIKOW KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Odolanów
2020-11-03
Kawa o łagodnym smaku i przyjemnym aromacie.Crema średnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, NISKO
2020-09-07
Kawa ulubiona przez całą rodzinę. Ma wyrazisty smak i piękny zapach jest dla nas numer 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Jelenia Góra
2020-08-17
znakomita kawa o łagodnym smaku i bogatym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wladyslawowo
2020-05-04
Polecam sklep, profesjonalna obsługa,a kawa no cóż podbiła całkowicie moje serce i żołądek. Wspaniała, aromatyczna, po prostu smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2019-12-27
Bardzo dobra kawa. Lekka kwaskowatość, potężny miodowy aromat i solidne body. Dostałem dokładnie to, czego oczekiwałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2019-11-02
Bardzo dobra kawa. Nie ma w niej kwasowości. Super polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Borówiec
2019-08-25
Po spróbowaniu prawie wszystkich arabik Bazzary ta smakuje nam najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-03-19
fajna, gorzka. polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2019-01-04
Kawa zdecydowanie kwaśniejsza i bardziej intensywna niż Bazzara Piacerepuro, którą zazwyczaj pijamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Czarnków
2018-10-14
Konesso - polecam sklep, bardzo porządna i profesjonalna obsługa, w dzisiejszych czasach taka zespół szukać że świecą. Pozdrawiam serdecznie Jerzy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Suwałki
2017-12-08
Kawa o wyrazistym i niepowtarzalnym smaku. Chętnie ją piję o każdej porze dnia. Szczerze polecam osobom które poszukują kawy o zdecydowanym i niepowtarzalnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-02-12
Hmmmm Kawa będzie smakować amatorom kwaskowatości, bo taka jest właśnie. Lekko kwaśna, średnio aromatyczna. No nie bardzo mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-12-21
Dobra kawa z wyraźnie zaznaczoną kwasowością typową dla kolumbijskich arabik. Z oferty firmy najmniej przypadła mi do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2016-11-05
Pamiętam tylko że znalazłem w niej kamyka :) Smak nie zapadł w pamięć (ani pozytywnie ani negatywnie)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, LESKO
2016-10-10
Doskonała kawa espresso,delikatna crema, piekny zapach,wywazona kwasowośc. Dostawa ekspresowa,sklep bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-09-19
Sklep z profesjonalną obsługą. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zamość
2016-05-16
Bardzo dobra kawa, delikatna nuta kwasowości w końcowej fazie picia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-04-10
Kawa o pełnym, zrównoważonym smaku. Goryczka wyraźna. Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Warszawa
2016-03-07
Kawa ze zdecydowanie mocnym, pobudzającym aromatem! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Złotoryja
2016-03-06
doskonała kawa, super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2016-01-03
Ta kawa jest bardzo dobra, ma wspaniały smak i aromat :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2015-02-23
Bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-10-31
Bardzo dobra kawa dla mnie lepsza jest niż Bazzara Gran Cru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2014-10-20
Optymalny stosunek jakości do ceny. Sklep jak zwykle w pełni profesjonalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bochnia
2014-10-01
Sklep godny polecenia, kawa smaczna. RG
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Tarnobrzeg
2014-04-02
Pyszna kawa polecm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2014-01-23
Polecam, dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Świebodzin
2014-01-21
Zdecydowanie polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-10-13
Kawa ze zdecydowaną goryczką. Być może dla koneserów. Mnie jakoś nie przypadła do gustu ani w wersji espresso ani cappuccino. Moim zdaniem lepsza jest Bazzara Gran Cru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2013-09-25
Kawy jeszcze nie piłem.Sklep polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel