Opinie o Kawa ziarnista HAYB Sie Przelewa Kwiat 250g

  • Jasno palona stuprocentowa arabika z Etiopii, która jest przeznaczona do przygotowania metodami przelewowymi. HAYB Sie Przelewa Kwiat posiada delikatnie słodki smak z przyjemnym kwiatowym aromatem.
Kod produktu: 5904844570222

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2022-09-12
dobra, dobra do przelewów (drip) i do frenchpress
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Kraków
2022-08-29
Kawa jest genialna! Wszystkie aromaty zapowiadane w opisie jak najbardziej czuć w smaku. Kawa dotarła do mnie świeża i bardzo aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-08-28
Jak zwykle wspaniała! Dla mnie najlepsza z ziaren pod przelew od hayb
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Tłumaczów
2022-07-28
Klasyczne smaki mytej Etiopii, cytrusy, brzoskwinie, trochę nut herbacianych, dosyć wysoka słodycz. Jedyny minus to częste dla etiopskich ziarenek blokowanie filtra w dripie. Polecam poeksperymentować z parzeniem w kawiarce. IMHO najlepsze Się Przelewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-05-30
Lekka, owocowa, słodko-kwaśna, bardzo dobra. Polecam parzyć ją w wysokiej temperaturze, blisko 100*C i mielić troszkę grubiej niż zwykle, bo dość mocno pyli. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Śrem
2022-05-20
Polecam, personalnie mój numer 2. Wysoka ocena, dawno nie piłem tak smacznej kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Goczalkowice-Zdrój
2022-05-17
W ekspresie przelewowym trochę płaska, lepiej w dripie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Siemianowice Śląskie
2022-04-29
Po prostu pyszna. Nic dodać, nic ująć. Hayb nigdy nie zawodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Koszalin
2022-04-26
Bardzo dobra kawa. Rzeczywiście mocno wyczuwalne nuty kwiatowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wejherowo
2022-04-21
Bardzo smaczna, kwiatowo-owocowa, świetna zarówno w aromacie jak i w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Pamiątkowo
2022-04-16
Przyjemna Etiopia za rozsądną cenę. Delikatna, powiedziałbym, że zrównoważona, ale nie spektakularna ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2022-03-18
wiosna wybuchła mi prosto w twarz po tym przelewie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Legnica
2022-03-07
fantastyczna! na razie testuję po kolei hayb i ta kawa wskoczyła właśnie na pierwsze miejsce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2022-02-12
Dużo słodyczy i kwiatowe nuty. Najlepsza w Chemexie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2022-02-11
Pychota, wracam ciągle do tej kawy w aeropressie, ale i z kawiarki fajny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kraków
2022-02-11
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2022-01-14
basic kawka, ani porywająca, ani rozczarowująca. Mi najlepiej wychodziła w aeropresie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wawrzyniec, Pilchowice
2022-01-08
Dobra, smakuje mi ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-01-03
Kupiłem powtórnie. Inna torebka, ale ta sama doskonała kawa. Bujny aromat i lekko owocowy smak. Przyjemnie, bardziej niż delikatnie kwaskowata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2021-12-26
Lekko owocowe nuty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2021-12-16
Super aromatyczna kawa z przelewu , słodkawa owocowo-kwiatowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-12-13
Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2021-11-25
świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-11-20
Śniadanie umila
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-11-19
Moja ulubiona kawa do przelewu pod V60. Idealna kwasowość. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łagiewniki
2021-11-18
Pyszna kawa, zamówiłam już 2 kolejne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2021-11-15
Super aromatyczna kawa do przelewu. Z palarni HAYB nie piłem jak do tej pory kawy która by mi nie smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2021-10-20
Doskonała mieszanka dwóch świetnych kaw. Aromat i smak wprost upajający. Wielkie uznanie dla palarni HAYB, także za inne kawy od nich, które piłem i z pewnością nadal będę. Ale moim zdaniem kwasowość nie jest delikatna. Nie jest mocna, lecz dość wyraźna, tak jak lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2021-10-20
jest lekka słodka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2021-10-02
Kawa pyszna, ale wiosna smaki były bardziej kwiatowa, na jesień tego kwiatu mniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aśka, Warszawa
2021-09-22
Oryginalna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2021-09-17
Bardzo dobre ziarna. Idealnie sprawdzają się w V60 i Chemexie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2021-09-13
Drobno mielona i parzona w aeropressie daje wyraźną kwaskowość i akcenty, o których wspomina opis. O ile nie jestem fanem Afryki, tak wziąłem, by spróbować czegoś nowego. Nie żałuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Kobyłka
2021-09-05
kawa kupiona dla siostry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wrocław
2021-07-05
Pyszna kwiatowa kawa. Smakuje jak poranek na kwiecistej łące, skąpany w delikatnych promieniach słońca. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-04-23
Bardzo dobra. Czuć kwiatowe nuty. Nie ma kwasowości i też mało słodyczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Wrocław
2021-04-19
Wyśmienita kawka, delikatna w smaku, doskonała do zaparzania w dripie :) Pychotka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-03-22
Niesamowicie aromatyczna kawa, która świetnie smakuje tak z dripa jak i z aeropressu. Nietuzinkowa i gigantyczna bogatość aromatyczna i smakowa, delikatna. Taka, że można zapomnieć, że to jest kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Kraków
2021-03-22
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2021-02-17
Bardzo dobra kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Sokołów Małopolski
2021-02-06
Swietna kawa, polecam pod chemex albo drupa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sochaczew
2021-01-22
Rewelacja!
Opinia naszego klienta w
    pixel