Opinie o Kawa ziarnista HAYB Sie Przelewa Owoc 250g

  • Jasno palona stuprocentowa arabika z Rwandy, która jest przeznaczona do przygotowania metodami przelewowymi. HAYB Sie Przelewa Owoc posiada słodki smak z delikatną nutą owocową.
Kod produktu: 5904844570246

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2022-09-12
kawa bardzo dobra, faktycznie czuć cytrusy, bardzo dobra do przelewów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: L, Skarżysko-Kamienna
2022-09-02
Po prostu fajna, rześka kawa. Nalepsza do ekspresu przelewowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2022-08-29
Super kawa. Nigdy nie zawodzi :) Lubię do niej wracać co kilka zamówień. Kwasowość na odpowiednim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Białystok
2022-08-13
jedna z lepsiejszych kawek, wyraznie owocowe nuty. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Tłumaczów
2022-07-28
Bardzo przyjemna myta Rwanda, nie ma tu żadnych sensorycznych fajerwerków, klasyczna słodka owocowość (u mnie na pewno gruszki i jabłka), kwasowosć średnio intensywna, przy odpowiednim parzeniu sporo karmelowych nut. Jak dla mnie minimalnie słabsza od Kwiatu, ale i tak bardzo solidne 2 miejsce w serii Się Przelewa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2022-05-16
Ciekawe promocje, atrakcyjne ceny i szybka dostawa... a kawa? Moja ulubiona do dripa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2022-05-01
Świetna kawa na co dzień! Bardzo dobra do areopresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-05-01
Jedna z moich ulubionych owocowych kaw. Będę kupował ją nadal. Być może rzadziej z powodu rosnącej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Olsztyn
2022-04-14
jedna z lepszych codziennych kawek dostępnych na średniej półce cenowej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-04-11
Powtórny zakup i ten sam zachwyt pięknym zapachem i owocowym smakiem. Zapewne kupię kolejną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2022-04-07
Polecam do metod przelewowych. Kawa słodka i zbalansowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Wrocław
2022-03-25
super owocowy mix - świeża, rześka i fajnie owocowa, przyjemna na każdą porę dnia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rzeszów
2022-03-24
obowiązkowa pozycja dla każdego miłośnika delikatnych owocowych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Legnica
2022-03-07
najmniej mi podeszła z się-przelewajek, chyba najbardziej kwaskowata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2022-02-12
Słodka i owocowa. Idealna do V60 i Chemex.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Katowice
2022-01-21
Hayb to klasyka.W kawie przebija wyraźna nuta cytrusowa. Dla mnie bomba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Szczecin
2022-01-21
Super kawa z smacznymi nutami owców. Super nadaje się do alternatywnych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-01-04
Bardzo dobra kawa. Piękny zapach i lekka owocowa kwasowość. Dorównuje kawie rwanda muhendo, którą kupiłem w niedostępnym już zestawie. Jest to więc jakby opinia o dwóch świetnych kawach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-10-23
Owoc - jedna z moich ulubionych pod dripa. Jak dla mnie mocna wyczuwalna słodycz - momentami aż za mocno :) Ale i tak szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2021-05-01
Przyjemny owocowy przelew. Pachnie truskawką:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wołomin
2021-04-22
Gorąco polecam!:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Skubianka
2021-03-25
Jedna z moich ulubionych kaw do przelewu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-03-22
Słodka i odrobinę mniej aromatyczna niż "Kwiat", niemniej jednak bogata w aromaty i smaki. Bardzo przyjemna do popołudniowego relaksu. Subtelna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2021-02-17
Bardzo dobra kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Żelechów
2021-02-14
dla amatorów alternatynego parzenia kawy, ciekawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, KONIN
2021-01-29
Dobra kawa, robiona w V60 jak i aeropressie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-12-30
Łatwa do zaparzenia, owocowo-kwiatowa
Opinia naszego klienta w
    pixel