Opinie o Kawa ziarnista Caffe Grano Modena 1kg - NIEDOSTĘPNY

  • Średnio palona mieszanka arabiki i robusty w proporcjach 80/20, która jest przeznaczona do ekspresów ciśnieniowych oraz kawiarek. Caffe Grano Modena posiada przyjemny smak z wyczuwalnymi nutami karmelu i trawy cytrynowej.
Kod produktu: 5904405356104

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Zielonka
2022-03-28
nareszcie znalazłem kawę, która mi odpowiada. Co prawda opakowanie jest skromne... ale zawartość wyborna. Polecam - Tadeusz, Zielonka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-03
Tragedii nie ma, ale dla mnie zdecydowanie zbyt kwaśna. Chyba najkwaśniejsza, jaką kiedykolwiek piłem z ekspresu. Wszystko oczywiście kwestia gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Marki
2022-01-23
Delikatna, świetna do kawy z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2022-01-22
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Starogard Gdański
2022-01-09
SMACZNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Radom
2021-12-05
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zławieś Mała
2021-11-29
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, WASILKÓW
2021-11-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2021-11-22
Bardzo smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2021-10-06
Wziąłem ją na próbę i bardziej mi ona smakuje w sposób tradycyjny niż z ekspressu. Jak dla mnie z ekspresu za kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bianka, Zgierz
2021-03-20
git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gliwice
2021-03-19
Smaczna kawa, aromatyczna, bardzo dobrej jakości o super smaku i zapachu. Zgodna z opisem na stronie sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzcianne
2021-03-08
nie jestem wytwornym kawoszem i jak kawa dobrze przygotowana, to smakuje, a jak jeszcze robi to ekspres Melitta, to nie ma się do czego przyczepić. Przede wszystkim dobra cena, przy zakupie ekspresu.
Opinia naszego klienta w
    pixel