Opinie o Kawa mielona Lavazza Espresso Italiano 250g

  • Lavazza Espresso - kawa mielona o pełnym, zrównoważonym, bardzo wykwintnym smaku z lekką nutką goryczki. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070018808
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jaworzno
2021-01-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-01-08
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Tarnów
2020-12-25
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-12-18
Kawa sprawdza się w różnych metodach parzenia. Znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-19
Bardzo dobry smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Czeladź
2020-11-08
Moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2020-11-03
podobnie jak ziarnista, którą kupiłam do ekspresu, tak mielona bardzo przypadła mi do gustu, bardzo łagodna, żadnego posmaku goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-11-01
Pyszna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2020-10-30
Doskonała kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2020-10-13
Dobra wtedy, kiedy potrzeba szybko się (p)obudzić :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Czeladź
2020-10-11
Świetna , subtelna i delikatna w smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krzeszowice
2020-09-14
BARDZO DOBRA KAWA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2020-09-11
Bardzo smaczna i delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Raszówka
2020-09-11
Kawa bardzo dobra. Jest taka o jaką mi chodziło . Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Nowy Sącz
2020-09-08
B.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2020-09-01
Delikatny smak, dobrze nadaje się do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2020-08-28
Wyśmienita ! Delikatna, wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2020-05-01
Ta kawa nadaje się szczególnie do kawiarki. Aromat i smak są fantastyczne. Aczkolwiek smakosze kawy nie do końca wprawieni w obsłudze kawiarki czy ekspresu muszą mieć świadomość, że sposób przyrządzenia kawy ma również ogromne znaczenie. To ile kawy użyjemy, jak ją ubijemy, a także jakiej wody użyjemy ma kolosalny wpływ na efekt końcowy. Temperatura wlanego mleka (jeśli ktoś taką kawę preferuje) również ma znaczenie. Dlatego ewentualnym rozczarowanym czy zawiedzionym proponuję, poeksperymentujcie z tą kawą. Bo z niej można uzyskać napój idealny. Mnie, domowników i naszych gości ta kawa zauroczyła czego i innym życzę:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-02-12
Lavazza ulubiona od lat, a Lavazza espresso mój faworyt odkąd piję kawę z kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Kawa mielona ze stosunkowo niską zawartość kofeiny, dzięki czemu jej działanie pobudzające jest delikatne. Ale w smaku i aromacie wyśmienita ,jedna z lepszych kaw w tej cenie ,a cena atrakcyjna dobra kawa nie musi być droga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Turkowice
2019-06-08
Dobra kawa , świetny dostawca .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ropczyce
2019-04-05
Jedna z najlepszych kaw jakie pije.Udało mnie się kupić na próbę jedno opakowanie w Biedronce.Kupiłem jedną na próbę.Wyczuwa się w niej smak delikatny czekolady.Polecam pić po woli degustując się o każdej porze dnia.Nie mogę się bez niej od tygodnia obejść więc przez to zamawiam następne.A jaki zapach tej kawy nie chciałem jej mieszać z Lavazza qualite oro,którą mam w puszce.Jedna z najlepszych kaw z serii Lavazza.jest to kawa z wyższej półki.Bardzo polecam,a na kawie znam się od kilku lat i tak wyśmienitej nigdy nie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bartoszyce
2019-01-06
Bardzo dobra kawa o delikatnym smaku. Przesyłka wysłana ekspresowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Rogóźno
2018-11-15
Moja ulubiona kawa, smakuje wyśmienicie. Polecam sklep Konesso,rzetelena firma. Przesyłka bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kraków
2018-06-14
Nie znalazłam jeszcze lepszej kawy od tej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2018-03-10
Kawa smaczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2018-01-08
Bardzo smaczna kawa jako baza o zrównoważonym smaku i aromacie. Szczególnie polecam do ekspresu kolbowego. Dostawa jak zwykle błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2017-12-25
Moja ulubiona dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-10-24
Bardzo dobra kawa o delikatnym, zrównoważonym aromacie. Wyjątkowo duża krema z ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Legionowo
2017-07-28
Dobra kawa , świetny dostawca .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
bardzo dobra kawa producenta LAVAZZA, świetnie sprawdza się jko espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-06-10
Ulubiona kawa mojej mamy. Zanim jeszcze 'dorobiłam się' młynka także i moja. Ze wszystkich Lavazz ta zdecydowanie smakowała mi najbardziej. Idealna z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2015-10-09
Super smak i aromat, polecam wszystkim smakoszom kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2015-02-22
Produkt zgodny z opisem, zresztą jak zawsze :) Przesyłka super ekspresowa. POLECAM SKLEP !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2014-07-06
Moja ulubiona :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-05-27
Bardzo dobra kawa, nadaje się nie tylko do mocnego espresso, ponieważ aromat jest wyczuwalny nawet w zwykłej kawie z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-04-02
Tak jak to bywa z mocnymi kawami, idealna pod bazę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Nie za mocna ale nie za słaba. Aromayczna i pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2013-11-28
Bardzo dobra kawa, obsługa bardzo szybka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-05
Rewelacyjna i bardzo aromatyczna polecam :) obsługa sklepu na najwyższym poziomie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2013-07-16
Godna polecenia kawa jedna z lepszych jaką piłem z rodziny lavazza wyrazisty aromat bardzo ładna pianka doskonała również do wszelkich kaw mlecznych polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-06-26
Dobra kawa, mocna z posmakiem goryczki, dla wielbicieli delikatniejszych, słodszych kaw polecam Lavazze Qualita Rossa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bartoszyce
2012-07-10
pyszna kawa, znakomity aromat; dla mnie najlepsze kawy lavazza to ekspresso
Opinia naszego klienta w
    pixel