Opinie o Kawa ziarnista The White Bear Kolumbia Excelso 1kg

  • Stuprocentowa kolumbijska arabika wypalana w białostockiej palarni kawy. The White Bear Kolumbia Excelso posiada przyjemny słodki smak i jest przeznaczona do przygotowania espresso w ekspresach ciśnieniowych.
Kod produktu: 5908305831099
Producent: THE WHITE BEAR

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Stalowa Wola
2021-05-17
Bardzo dobra kawa, która już na stałe zagości w naszym domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
2021-05-10
SUPER SUPER AROMAT ..REWELACJA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tomaszów Lubelski
2021-05-01
Top!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Chełm
2021-04-28
Kawa bardzo smaczna. Obsługa profesjonalna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nowodworce
2021-04-16
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żywiec
2021-04-16
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Stalowa Wola
2021-04-09
Pyszna i delikatna. Dla wszystkich którzy nie chcą przesadzić z mocą będzie w sam raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2021-04-09
Dla mnie zbyt kwaśna, ale poza tym ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2021-04-08
Zrównoważony smak, dobra do biura, bo wszystkim smakuje, choć dla niektórych może się wydać trochę bez wyrazu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-03-30
Kawa smakowała wszystkim, mi nie pasowała gorycz na końcu, ale mimo tego bardzo pozytywnie za tą cenę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nowodworce
2021-03-20
Idealna kawa dla tych, którzy lubią wyraźną owocową kwasowość. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-03-08
Dla wielbicieli kwaśnych smaków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Złotkowo
2021-02-22
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Nowodworce
2021-02-20
Bardzo dobry produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2021-02-15
Kawa mnie zaskoczyła, bardzo mi odpowiada brak goryczy i kwasowości. Piję kawę bez cukru i mleka więc taką najbardziej lubię. Nareszcie wyraźnie wyczuwalne podane nuty smakowe. Będę na pewno próbowała innych kaw tej palarni. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Piotr, Kielce
2021-02-14
Jeden, wielki kwas, który przykrywa wszystko... ta kawa jest z automatu niepijalna wręcz. Nawet mleko i cukier (!!!) nie potrafią zniwelować tej kwasowości w odczuciu na tyle, aby dało się to normalnie wypić. Przestrzegam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kozierów
2021-02-05
Bardzo dobra kawa. Zarówno z mlekiem jak i espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Mariola, Gdańsk
2021-01-31
Niestety dla mnie ta kawa jest kwaśna :( więcej jej nie zamówię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2021-01-23
Pyszna kawa, piję w french pressie i dripie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Białystok
2021-01-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EUGENIUSZ, SZCZAWNO ZDRÓJ
2021-01-11
REWELACJA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-01-09
Bardzo aromatyczna, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-01-09
Dobra kawa, bez nadmiernej goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-01-05
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2021-01-05
Kawa jest już w moich ulubionych. Nie jestem znawcą kaw ale nie lubię kaw , w których są kwaśne lub zbyt gorzkie nuty i za mocno palonych, a ta taka nie jest. Zakupiona kawa ma delikatny smak ale mocny charakter (dobrze pobudza kubki smakowe), co do smaku to wyczuwam delikatny smak orzechów ale to tylko moje subiektywne odczucie. Kawa dla mnie doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Katowice
2021-01-04
Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2021-01-03
Kawa bardzo dobra w smaku, łagodna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Głowaczów
2021-01-02
Smaczna i w dobrej cenie. Z Polskiej palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-12-27
Znakomita kawa do ekspresu kolbowego. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-12-25
Dobra, aromatyczna, łagodna kawa. Polecam wszystkim, którzy nie lubią kawy gorzkiej i kwasnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-12-19
Bardzo Dobra kawa do ekspresu kolbowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Katowice
2020-12-11
Rewelacyjny smak - kolumbijskie kawy zdecydowanie najlepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Oława
2020-11-30
nie mam opini , zakupiłem pierwszy raz
Opinia naszego klienta w
    pixel