Opinie o Kawa ziarnista HAYB Sie Przelewa Klasyk 1kg

  • Jasno palona stuprocentowa arabika, która jest polecana głównie do przygotowania w ekspresach przelewowych oraz do alternatyw. HAYB Sie Przelewa posiada delikatny, słodki smak, w którym wyczujemy mleczną czekoladę, kakao i orzechy.
Kod produktu: 5904844570277

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.81
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Gdańsk
2022-07-24
Ulubiona kawa, idealnie sprawdza się do AeroPressu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Jawor
2022-06-21
Kawa taka, jaką się spodziewałam w końcu znależć w Waszym sklepie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-05-09
Kupiłam już kilka kg i zawsze jest ok. Taki poranny klasyk właśnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Katowice
2022-05-06
W moim przypadku doszło do pomyłki gatunku zamawianej kawy. Reklamacja została błyskawicznie uwzględniona, otrzymałem to co chciałem szybko, bez żadnych dodatkowych kosztów. Dziękuję Stanisław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Bielsko-Biała
2022-03-18
Sama kawa dobra, HAYB to moja ulubiona palarnia. Ale ciężko ocenić wyżej, skoro wciąż Konesso wysyła ziarna palone 4 miesiące przed zamówieniem. Oczywiście, na stronie brak jakiejkolwiek informacji na temat daty palenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Bielsko-Biała
2022-02-19
Sama kawa bardzo dobra. W zasadzie piję tylko tę serię od HAYB, znudziło mi się płacenie góry pieniędzy za coraz to nowe przelewy, które nie zawsze trafiają w mój gust. I byłoby pięć gwiazdek, gdyby nie fakt, że dostałem palenie listopadowe w dwóch zamówieniach - styczniowym i lutowym. Kiedy zaczniecie dawać datę palenia na stronie? Lubię Konesso, ale brak dat palenia nie pozwala mi z czystym sercem rekomendować sklepu znajomym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2022-02-17
Najlepsza kawa jaką piłam, jest delikatna w smaku,o niskiej kwasowosci.Jest to moje kolejne opakowanie i niewyobrażam sobie poranka bez niej.Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Stalowa Wola
2021-11-29
Kawa jest pyszna, na stałe zagości u nas w domu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Poznań
2021-11-11
Dla ekspresów przelewowych, póki co najlepszy wybór jeżeli chodzi o kawę. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Augustów
2021-11-07
Świetna, parzona w dripie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Wejherowo
2021-10-31
Świetna ziarna na poranne sączenie. Delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2021-09-13
Rewelacyjna kawa w super cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, WROCŁAW
2021-05-13
Sympatyczna kawusia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-05-02
Przyjemny przelew który prawdopodobnie podejdzie każdemu - kawoszowi i też nie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdańsk
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Kraków
2021-03-29
polecem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hello., Siemianowice Śląskie
2021-03-28
polecam najbardziej na świecie, pyszny lekko orzechowy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Prudnik
2021-01-01
Zdecydowanie najlepsza kawa do przelewu jaka pilem...bez zadnych owocowych udzienien...prawdziwy smak kawy z lekka nuta czekolady...Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Zgorzelec
2020-12-28
Każdemu polecam tą kawę. Walory smakowe są wyśmienite. Ocena - 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2020-12-06
Kawa zakupiona do Chemexu - bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-09
Kawa o dość równym smaku, w sam raz na początek.
Opinia naszego klienta w
    pixel