Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Brazil Yellow Bourbon 1kg

  • Bazzara Espresso Brazil Yellow Bourbon to jednorodna arabika, której ziarna pochodzą z brazylijskich plantacji. Kawa ta posiada przyjemny słodki smak, w którym wyczujemy karmel, orzechy i ciemną czekoladę. Najlepiej sprawdzi się jako espresso.
Kod produktu: 8026028003375
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bielsko-Biała
2022-08-04
Smaczna, łagodna kawa. Dobra na każdą porę dnia. Jedna z moich ulubionych kaw Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Poznań
2022-04-03
Delikatna, z wyczuwalnym posmakiem orzecha i czekolady.Właściwa kawa na spokojne, dość lekkie espresso.Przyjemny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-03-25
Długo utrzymujący się smak, zapach średnio intensywny. Doskonała jako czarna z ekspresu kolbowego jak i popołudniowe latte. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2022-02-12
bardzo lubię tę kawę jest bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Czestochowa
2022-01-17
Kawa z najlepszej palarni. Zero kwasowości i niesamowity aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-01-07
Kawa delikatna, raczej słodkawa, fajna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2021-11-25
Doskonały aksamitny smak, piękny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Warszawa
2021-11-08
Kawa aromatyczna, o niskiej kwasowości, wyczuwalne nuty owocowe bardzo dobre espresso. To jedna z moich ulubionych kaw kupuję ją po raz kolejny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kozienice
2021-11-03
Idealna dla wielbicieli delikatnej goryczki i przeciwników kwaśnej kawy, może weteranem nie jestem, ale do tej pory to moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-09-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2021-07-23
Bardzo dobra, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, GOLENIÓW
2021-05-18
Pyszna kawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-03-05
Pyszna, delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Chojnice
2021-03-01
Jedna z lepszych kaw. Raczej łagodna pozbawiona kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, NISKO
2021-02-23
Bardzo dobra kawa na każdą porę. Trwała crema, wyrazisty smak. Poprawia nastruj. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2020-12-26
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-12-17
Bardzo dobra kawa, wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-16
jedna z moich ulubionych kaw Bazzara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kwidzyn
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2020-11-02
Delikatna w smaku, na poranną kawę i popołudniową z mlekiem i bez... dla każdego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2020-10-20
Ponieważ lubię nie oczywistości i zabawę kawą jej smak dopasowuje się każdych wariacji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2020-10-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-10-19
Kawa doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-11
Kawa przepyszna. Testuję wszystkie "kolory" i wszystkie nam smakują :). Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Raciąż
2020-06-07
Kawa niezwykle delikatna w smaku. Mój faworyt od kilku tygodni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Stanisław, Kolbuszowa
2020-06-06
Kawa w smaku delikatna, ale niestety spowodowała zapchanie się ekspresu (Krups) nawet przy grubszym mieleniu. a tym samym wyciek wody. Po wsypaniu innej kawy problem ustał. I tu jest zagadka dlaczego tak się stało?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-05-29
Bardzo dobra kawa. Nie ma w niej kwasowości ani goryczy, bardzo wyważony smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-05-21
Próbuję wszystkie kawy Bazzara- każdy kolor. Nie mogę się zdecydować, która najlepsza:) Polecam przetestowanie każdego koloru! Wszystkie mają niepowtarzalny smak i aromat. Maryla, Stalowa Wola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gdansk
2020-04-04
Jak dla mnie najslabsza z rodziny Bazzary, a chyba juz z 8 różnych przerobiliśmy. Jakoś nie mam szczescia do kaw brazylijskich, próbowaliśmy różnych ustawień na naszym młynku Baratza Sette 30 AP i zadne nie daje nam satysfakcjonujacej kawy. A używamy ekspresu RAncilio Silvia E. Może pechowa paczka nam się trafiła, bo pierwszy tak nietrafiony wybór wśród tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-02-17
Kawa jedna z moich ulubionych, delikatna z wyraźnym posmakiem gorzkiej czekolady. Doskonała do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2020-02-06
Dużo czekoladowej słodyczy. Ślad późnej goryczki. Zero kwasowości. W moim typie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-12-29
Bardzo fajna kawa, słodka, bez kwasowości, mało goryczy, delikatna. Trafia w mój gust. Bardzo dobra. Ale też nie ma oryginalnych nut jak dodicigrancru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2019-12-29
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel