Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Brazil Yellow Bourbon 1kg

  • Bazzara Espresso Brazil Yellow Bourbon to jednorodna arabika, której ziarna pochodzą z brazylijskich plantacji. Kawa ta posiada przyjemny słodki smak, w którym wyczujemy karmel, orzechy i ciemną czekoladę. Najlepiej sprawdzi się jako espresso.
Kod produktu: 8026028003375
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2020-12-26
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-12-17
Bardzo dobra kawa, wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-16
jedna z moich ulubionych kaw Bazzara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kwidzyn
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GisPartner Marc, Sława
2020-11-02
Delikatna w smaku, na poranną kawę i popołudniową z mlekiem i bez... dla każdego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2020-10-20
Ponieważ lubię nie oczywistości i zabawę kawą jej smak dopasowuje się każdych wariacji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2020-10-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-10-19
Kawa doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-11
Kawa przepyszna. Testuję wszystkie "kolory" i wszystkie nam smakują :). Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Raciąż
2020-06-07
Kawa niezwykle delikatna w smaku. Mój faworyt od kilku tygodni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Stanisław, Kolbuszowa
2020-06-06
Kawa w smaku delikatna, ale niestety spowodowała zapchanie się ekspresu (Krups) nawet przy grubszym mieleniu. a tym samym wyciek wody. Po wsypaniu innej kawy problem ustał. I tu jest zagadka dlaczego tak się stało?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-05-29
Bardzo dobra kawa. Nie ma w niej kwasowości ani goryczy, bardzo wyważony smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-05-21
Próbuję wszystkie kawy Bazzara- każdy kolor. Nie mogę się zdecydować, która najlepsza:) Polecam przetestowanie każdego koloru! Wszystkie mają niepowtarzalny smak i aromat. Maryla, Stalowa Wola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gdansk
2020-04-04
Jak dla mnie najslabsza z rodziny Bazzary, a chyba juz z 8 różnych przerobiliśmy. Jakoś nie mam szczescia do kaw brazylijskich, próbowaliśmy różnych ustawień na naszym młynku Baratza Sette 30 AP i zadne nie daje nam satysfakcjonujacej kawy. A używamy ekspresu RAncilio Silvia E. Może pechowa paczka nam się trafiła, bo pierwszy tak nietrafiony wybór wśród tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2020-02-17
Kawa jedna z moich ulubionych, delikatna z wyraźnym posmakiem gorzkiej czekolady. Doskonała do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2020-02-06
Dużo czekoladowej słodyczy. Ślad późnej goryczki. Zero kwasowości. W moim typie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-12-29
Bardzo fajna kawa, słodka, bez kwasowości, mało goryczy, delikatna. Trafia w mój gust. Bardzo dobra. Ale też nie ma oryginalnych nut jak dodicigrancru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2019-12-29
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel